• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    BAAL: prijd k nam do galerie https://www.facebook.com/GaleriePiva/?fref=ts ateliery nic moc, cena privetiva
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    a nejvetsi tourist trap je Prague Beer Museum
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    me asi nejmin cenove bolavy prijdou Kacir(napul se kouri, ale vetsi cimra nekuracka a nesmrdi to tam) a Pivo a Parek - oba dva(koruni i borivojova). U pivo parku ale samozrejmne vede zahradka, u obou genialni.
    Silna trojka jde navtsivit kdykoliv ( U Vodoucha, U Slovansky Lipy a U Sumavy ) jen mi prijde, ze se jim tam tocej stale stejny piva.
    Ostry, i puvodni spriznenej podnik Kavarna na Sumave, sou oboje hodne do pohody a i cenama.
    Pár slov úvodem Kavárna Na Šumavě
    http://www.kavarnanasumave.cz/
    typek co mu patri kavarna je hodne sympatickej a jeho posedlost sumavskejma pivama a jidlem je zabavna, obcas ma i piva z druhy strany kopce, stejne tak je ma i Ostry.
    DAHY
    DAHY --- ---
    BAAL: Za levnejsim pivem muzes zkusit vyrazit primo do pivovarskejch hospod. Ty jsou obvykle navic nekuracky, ale s tou utulnosti nevim nevim. Treba Kolcavka v Libni je celkem v pohode. Ale ty prazsky pivovary teda nejsou zrovna spicka, zejo. "Pivni" hospody mi prijdou cenove všechny dost podobny a uprimne me nikdy nenapadlo jejich cenovou politiku zpochybňovat. Zadnou levnou proste neznam. Vetsinou maj navic v nabídce alespoň jedno levnejsi pivo, ale halt to nebude Hendrych H18 Stout :) Zatím nejlevnejsi jsem objevil nize zminovanej Base Camp, coz je ale spis pivoteka a prijde mi, ze ji někdo provozuje spis jako svoji klubovnu, nez aby na tom nejak zvlast vyvaril. S kombinaci lace a nekurackosti je to taky poněkud problem. Socky proste hulej :)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    BURKHAR: ta je na zbrojni pas, sem na ni narazil jednou v lete a po sesti kusech sem mel problem dojit domu :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BURKHAR: Čeká na mě doma v lednici :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Hendrych IPA 16 dobrý - jak mi tyhle voňavky moc nejedou, tak tohle jsem sešmákl hned.
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    BAAL: u vodoucha na jiriho z podebrad?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Případně pivotéka Base Camp na Letné, kouří se v oddělené místnosti. Akorát se tam podávají jen lahváče.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    možná pivní šenk u kacíře? ale tam už jsem dlouho nebyl, funguje-li to vůbec ještě
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    A málem bych zapomněl - pivní lokál Ostrý na Žižkově. Je to sice kuřácké, ale mají několik německých i českých piv z malých pivovarů a lepší obsluhu jsem snad nezažil.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    SALAMAN: pivo a párek je doost divný, mně teda nesedlo
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    BAAL: tak leda tempo na lhotce - bernard a jedna značně nevyzpytatelná rotačka a hromada kopaček, nebo u pavouka v údolní - plže, únětice, moucha a rotačka, nekuřácká část přístupná trapně přes kuřáckou, ale centrum to holt nejni :)) dobrý pivo je holt drahej koníček
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BAAL: Jo a prý Pivo a párek na Žižkově, ale tam jsem ještě nebyl.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BAAL: Cože, ve Zlejch do 0,4l? Tyvole...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BAAL: Krakonoš na Hradčanské nebo Pivovar Bubeneč.
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    BAAL: tyvole ty jejich etikety jsou strasny
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    Raven Barley wine dost dobrej, ale ted uz se asi jen tak nesezene
    NOIK
    NOIK --- ---
    SEEKER: jo, je to sladký, prej to ještě navíc srazili delším ležením, ale zároveň je to na konci docela hořký (Clock uvádí solidních 90 IBU), takže na patře nezůstává ulepenost tlamolepů
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam