CHOROBA: už si stačí vzít jen triko Prague Drinking Team a můžeš nasát krásnou atmosféru Prahy :) už když to otvírali jsem věděl, že špatný
za mě jak už tu padlo, jen se přidám :
U Vodoucha/U Slovanské Lípy, to je dle mého ideální poměr dobrýho piva/jídla/prostředí/ceny, i když je fakt, že řízky s bramborovym salátem, na kterých tam chodim, bych si představoval tak o dobrou 1/3 míň
Pivo a párek - tam už si spíš vemu sem tam něco sebou, na posezení je to hrozná drahota
Sbohemrozume - sice rumovej bar a bohužel kuřácký, takže pro mě je to supr zastávka v léte na zahrádce, maj tam Svijanský máz, Vinohradskou 11 a vždy nějakou specialitu k tomu (typicky ale), pivo tam teče, starají se o to a na chuti je to znát, sice to asi nebude pro většinu fajnšmekrů tady, protože nejde o žádnej extra pivní zážitek, ale prostě pro dobrý pivo na žízeň chodim v létě tam
Dno pytle - tam mi popravdě příjde, že mají často trošku omezenou nabídku nebo jsem se tam s tím úplně neztotožnil, ale podnik mi to příjde fajn, pohodová obsluha, která nám nechala 2 lahváče permona "jen tak zdarma" před Vánocema, protože jsme si chtěli něco koupit i na doma a tohle si prý koupili pro sebe :) to se mi v Praze moc často nestává, zkrátka sympatický