• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    me treba fajn na jidlo i posezeni prijde Vinohradskej pivovar, korat ceny za pivo se meni o 5Kc za mesic nahoru a kvalita piva je velmi promenliva az vetsinou moc nepitelna ;)

a co mate proti pivoparku vsichni? :) hnusnej interier je tam celou dobu co maj otevreno aproto tam chodim jenom na zahradku v lete. a ad ceny( KRUDD ) 38,- za 12ku mi prijde fajn, specialy za zhruba stejny ceny jak Vodouch/Lipa/Sumava.
    UNDERDOWN
    UNDERDOWN --- ---
    Restaurace Kulový blesk
    http://www.restauracekulovyblesk.cz/
    Matušku už lejou jenom do 0,3 za 52,- a na přání půlitr za 79.-
    Ostatní ležáky (s výběrem je to slabý) okolo 40-49,-
    "ejly" (ty převládaj) malý za 45-49,- a velký 59-69,-
    Jídlo ucházející, ale bez rezervace moc šancí nemáte.
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    CHOROBA: už si stačí vzít jen triko Prague Drinking Team a můžeš nasát krásnou atmosféru Prahy :) už když to otvírali jsem věděl, že špatný

za mě jak už tu padlo, jen se přidám :
    U Vodoucha/U Slovanské Lípy, to je dle mého ideální poměr dobrýho piva/jídla/prostředí/ceny, i když je fakt, že řízky s bramborovym salátem, na kterých tam chodim, bych si představoval tak o dobrou 1/3 míň
    Pivo a párek - tam už si spíš vemu sem tam něco sebou, na posezení je to hrozná drahota
    Sbohemrozume - sice rumovej bar a bohužel kuřácký, takže pro mě je to supr zastávka v léte na zahrádce, maj tam Svijanský máz, Vinohradskou 11 a vždy nějakou specialitu k tomu (typicky ale), pivo tam teče, starají se o to a na chuti je to znát, sice to asi nebude pro většinu fajnšmekrů tady, protože nejde o žádnej extra pivní zážitek, ale prostě pro dobrý pivo na žízeň chodim v létě tam
    Dno pytle - tam mi popravdě příjde, že mají často trošku omezenou nabídku nebo jsem se tam s tím úplně neztotožnil, ale podnik mi to příjde fajn, pohodová obsluha, která nám nechala 2 lahváče permona "jen tak zdarma" před Vánocema, protože jsme si chtěli něco koupit i na doma a tohle si prý koupili pro sebe :) to se mi v Praze moc často nestává, zkrátka sympatický
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    Já měl u těch hospod ještě podmínku dobrého jídla, pokud možno, alespoň do 10 hodin a rozumnou dostupnost MHD, takže za mě vede Slovanská Lípa, potažmo Vodouch. Sice se tam najdou mouchy, a člověk by našel i lokály, kde maj lepší pivo, lepší jídlo a hezčí prostředí, ale zatím se mi nepovedlo najít žádnej, kterej by byl lepší ve všech třech kategoriích. Aneb, tak kde maj super výběr piv a dobrý jídlo, zase bejvá plno a vyšší ceny (např. Beer Geek na Jiřáku, ale jinak taky fajn podnik, kam taky zajdu). No a kde maj dobrý pivo za fajn ceny, ale nevaří tak je třeba Pivní rozmanitost. Všechno jsou to v pohodě podniky, ale pokud jde o trojkombinaci, tak zatím neznám v širším centru Prahy nic lepšího.....
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    a pivni rozmanitost v konevovy, tam je to top https://www.facebook.com/pivotekapivnirozmanitost/?fref=ts
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    za me pivo a parek naprostej shit, za posledni leta se fakt vyrazne zhorsil. jinak na letny spise podnik kovadlina u lazni https://www.facebook.com/kovadlinaulazni/?fref=ts. imho basecamp kdyby neprodaval travu uz by neexistoval
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    BAAL: prijd k nam do galerie https://www.facebook.com/GaleriePiva/?fref=ts ateliery nic moc, cena privetiva
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    a nejvetsi tourist trap je Prague Beer Museum
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    me asi nejmin cenove bolavy prijdou Kacir(napul se kouri, ale vetsi cimra nekuracka a nesmrdi to tam) a Pivo a Parek - oba dva(koruni i borivojova). U pivo parku ale samozrejmne vede zahradka, u obou genialni.
    Silna trojka jde navtsivit kdykoliv ( U Vodoucha, U Slovansky Lipy a U Sumavy ) jen mi prijde, ze se jim tam tocej stale stejny piva.
    Ostry, i puvodni spriznenej podnik Kavarna na Sumave, sou oboje hodne do pohody a i cenama.
    Pár slov úvodem Kavárna Na Šumavě
    http://www.kavarnanasumave.cz/
    typek co mu patri kavarna je hodne sympatickej a jeho posedlost sumavskejma pivama a jidlem je zabavna, obcas ma i piva z druhy strany kopce, stejne tak je ma i Ostry.
    DAHY
    DAHY --- ---
    BAAL: Za levnejsim pivem muzes zkusit vyrazit primo do pivovarskejch hospod. Ty jsou obvykle navic nekuracky, ale s tou utulnosti nevim nevim. Treba Kolcavka v Libni je celkem v pohode. Ale ty prazsky pivovary teda nejsou zrovna spicka, zejo. "Pivni" hospody mi prijdou cenove všechny dost podobny a uprimne me nikdy nenapadlo jejich cenovou politiku zpochybňovat. Zadnou levnou proste neznam. Vetsinou maj navic v nabídce alespoň jedno levnejsi pivo, ale halt to nebude Hendrych H18 Stout :) Zatím nejlevnejsi jsem objevil nize zminovanej Base Camp, coz je ale spis pivoteka a prijde mi, ze ji někdo provozuje spis jako svoji klubovnu, nez aby na tom nejak zvlast vyvaril. S kombinaci lace a nekurackosti je to taky poněkud problem. Socky proste hulej :)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    BURKHAR: ta je na zbrojni pas, sem na ni narazil jednou v lete a po sesti kusech sem mel problem dojit domu :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BURKHAR: Čeká na mě doma v lednici :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Hendrych IPA 16 dobrý - jak mi tyhle voňavky moc nejedou, tak tohle jsem sešmákl hned.
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    BAAL: u vodoucha na jiriho z podebrad?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Případně pivotéka Base Camp na Letné, kouří se v oddělené místnosti. Akorát se tam podávají jen lahváče.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    možná pivní šenk u kacíře? ale tam už jsem dlouho nebyl, funguje-li to vůbec ještě
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    A málem bych zapomněl - pivní lokál Ostrý na Žižkově. Je to sice kuřácké, ale mají několik německých i českých piv z malých pivovarů a lepší obsluhu jsem snad nezažil.
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    SALAMAN: pivo a párek je doost divný, mně teda nesedlo
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    BAAL: tak leda tempo na lhotce - bernard a jedna značně nevyzpytatelná rotačka a hromada kopaček, nebo u pavouka v údolní - plže, únětice, moucha a rotačka, nekuřácká část přístupná trapně přes kuřáckou, ale centrum to holt nejni :)) dobrý pivo je holt drahej koníček
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam