• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    LBW: Tak to už musí bejt uplně nepitelnej ne? Protože čepovanej už je pěknejch pár let dost marná bonbónová záležitost...
    LBW
    LBW --- ---
    GULDUR: diky za tip, pridal jsem si do wishlistu .)
    btw ten Kocour z lahve z na fotce je hodne slabej oproti cepovanymu
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    Za sebe přidám zajímavou zkušenost z pivotéky v Reichu...luxusní kousek z Mnichova Tillmans - http://www.tilmansbiere.de/das-helle-en.html IPA velmi dobrá, ale Helles úplně luxusní...pokud někdo hledáte fakt pecku na degustaci z Němec, tak mohu rozhodně doporučit...
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ta pšenka mega pění
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    A tak si uvědomuju, že Sherpa bylo první pivo co jsem od nich měl a taky mě dostalo.
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    LBW: Sherpa nebyl ani v pivovaru na skladě...
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    LBW: Gunslingera mám rád. Minulý pátek jsme se s partou zničili z Falkenštejna - Náhlá smrt. Doporučuju a s výběrem přeju pěkný zbytek večera :-)
    LBW
    LBW --- ---
    TEEPEK: solidni permon sedma! akorat Sherpa chybi...

Muj nakup v Basecampu

TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    THEODORT: Hipstři pijou pivo? :-D No šel jsem na jistotu

THEODORT
    THEODORT --- ---
    znacky co pises jedine jestli neotevreli nekde hipstri, ale ve Varech.. nevim nevim
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    TEEPEK:
    ve varech https://becherplatz.cz/cs/pivovar, ale my tam byli primarne vzdycky kvuli jidlu.. pivo uslo
    dalsi vyhlasenej podnik ohledne piva tam bylo jedno doupe kde tocej plzen.. Esko.. takze asi Escobar.. klasika doupe, rumy, plzen fakt dobra.
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    čau lidi, je někde ve varech hospa s dobrým pivem? myslím tím clock, raven, falkenštejn... díky :-)
    LBW
    LBW --- ---
    VYHULENY_UFO: RAGNAROK:
    vim, ale nekazte mi pondeli zduraznovanim tohoto nevyhnutelneho faktu, jo? :D
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAGNAROK: prave dnes

Je to oficiální: Microsoft ukončil vývoj mobilních Windows – Živě.cz
    https://www.zive.cz/...ficialni-microsoft-ukoncil-vyvoj-mobilnich-windows/sc-3-a-189887/default.aspx
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    LBW:
    windows phone jeste nechcipl?
    LBW
    LBW --- ---
    CERMI_FOX: Ale jo, je to zabavna appka. Skvela vec je, ze clovek nemusi psat, ze chlasta doma ale vybere "neigborhood Brevnov" :-)
    Akorat na windows mobile je neupdatovana velmi dlouho zda se, chybi nektery funkce oproti iOS a androidu
    NOZIMED
    NOZIMED --- ---
    ahoj,
    da sa zohnat guiness v sklenenej flaske vacsi objem nez 0,33L?
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    LBW: hodnocení ostatních, hodnocení svoje z minule (měl jsem to? chutnalo? ), statistiky, stalking kde se chlastá, databáze piv, sbírání odznáčků :)
    Neříkám, že všechny důvody platí najednou nebo pro každého nebo pro mě
    LBW
    LBW --- ---
    Cus, chci se zeptat na Untappd.
    K cemu je to dobry krome toho, ze zena bude mit presny prehled o tom, co kde piju? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam