• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    DOCENT: Kde se to dá koupit?
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    GLOBETROTTER: super nealko ipy maj polaci, neco teda s podilem psenice a nejaky az moc ovocne

DOCENT: jak se jmenuje od sibeerie? o nicem takovym nevim
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Nealko ejly dělá i Brewdog. A taky Frýdlant (hodně hořká sladina) a Sibeeria (to je špica, chmeleno skoro jen na dryhop, ovšem alkohol není garantován, může být i lehce přes 0,5 % )
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    DO_IT: Athletic Brewing Company. Je to v USA. Nepsal jsem to jako tip na koupi, ale jako info, zda se to vůbec bude dát pít. Omlouvám se za nedostatek informací :-)
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    GLOBETROTTER: od koho?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Včera jsem objednal nealkoholickou IPA. Abych měl zadara poštovné, musel jsem objednat 12 plechovek. Až to přijde, dám vědět.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    _UDO_: A co zkusit nějaké Grodziskie? To je dost lehké pivo
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    uz stebyl nekdo U Fleku na tom svetlym ?
    DICK85
    DICK85 --- ---
    _UDO_: za mě Žatecký plavčík 9
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    Určitě 300 Kurven od Jungberga výborná 10, Fabián a Kamenice taky. Pokud chceš opravdu čistě spodňáky... skvělou desítku a devítku jsem měl v Kunovicích v pivovaru Rotor, ale to asi bude nedostatkový zboží
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    Ještě mě napadá, že 8 uměl docela beroun. Asi jediný, co se od nich dalo pít. Ale letos jsem jí neměl
    LBW
    LBW --- ---
    _UDO_:
    za me z 8 asi Hostivar a cvikovský Sklář
    z 10 Kamenice, Unetice (10,7 taky fajn), Fabian
    X_RATED_IDIOT
    X_RATED_IDIOT --- ---
    _UDO_: ty ještě žiješ? :) dobrou desítku míval oliva. Kamenice je taky slušná, slušnou osmičku mívá hostivar a nejlepší je samozřejmě můj summer ale :))
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    _UDO_: Kamenice 8, Bernard 10 a jak píše kolega LEGI, Únětice 10. To jsou tedy točená. Z flašek Bernard kvasnicová 10.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    _UDO_: Kamenice 8
    LEGI
    LEGI --- ---
    _UDO_: mně chutnaj Únětice 10, za mě skvělou 10 i 8 dělá pivovar Vítek v Prčici, ale maj dost blbou distribuci.. to leda kdybys jel kolem. ten můžu fakt doporučit.
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    _UDO_: Nedávno se někdo ptal na Okounu, možno načerpat inspiraci: https://www.okoun.cz/boards/pivo?rootId=1070276806#article-1070276820
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    _UDO_: Mlatec Ponavský od Mazáka?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    _UDO_: já jako pracovní pivo na zahradu používám Primátora 10° (Antonín).
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    doporucili byste nakou pitelnou 10 a min /treba i dostupnou 8/? Uz jsem z tech silnejch a vonavejch piv nakej presycenej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam