• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIKROMI AM X, SUNSHINE, NIHILISTS, SNEAKER PIMPS.. - low place like home
    MIRAGE
    MIRAGE --- ---
    ANGUA: vsechny elektronicke kapely jedou na halfplayback, neni mozne na podiu hrat vsechny samply, plochy a nastroje jako ve studiu, proto pouzivaji zaklady nahrane na minidisku (pochybuji, ze by IAMX pouzival CD, ktere je znacne nestabilni a casto vlivem subbasu skace). Divil bych se, kdyby pouzivali plny playback, tedy i s prednahranym zpevem, ale halfplayback maji vzdy a nejen oni.
    A v plesovem sale by mohli skandovat leda mrtvolky thajskych veznu alias Bodies, to bych misto pridavani radeji rychle utikal :DDD
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    nene nebyl to jen zvukar..
    "byl to playback. a jak tam bylo vlhko tak jim to cd skakalo. ->sweaty business" nemylsim si ze playback v pravym slova smyslu. spis naka meldociak linka, halfplayback, naky nastroje, whatever... to ze si to zpival je jasny, ale neco tam na tom cedecku proste bylo :)
    FABE: to je zbytecny, on proste dvakrat nepridava a kdyz uz nechtel tak nechtel.. myslim, ze ano kdyby skandovala cela lucerna i s tim plesovym salem tak by nevystoupil...
    LULU
    LULU --- ---
    tak to se mi ulevilo, ze jsem tam nebyla... vecer me to mrzelo, ale uz loni jsem mela problem ustat tu tlacenku
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    LIMONADA: jojo,bylo to videt

    Nicméně playback to rozhodně nebyl,vzhledem k tomu že jsme stáli kus od zvukaře,tak vim že to posral předevšim on :) Bohužel,na Cornera začíná chodit čim dál tim víc lidí,o kterejch si nejsem jistej proč tam vlastně jdou,ale co už...

    Myslim že když odmyslim ty osobní nedostatky jako neustálý uhejbáni někomu a podobně,tak to byl dobrej koncert...bohužel o třídu horší než kterejkoli loňskej...:)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    FABE: ja teda radsi nesla, ale myslim ze uz z toho neustaleho koncertovani musi byt unava.....cele party.a to se odrazi.....
    FABE
    FABE --- ---
    THAL: ja mam z toho dost rozpacity pocit, zvlast kdyz to sorvnam s vystoupenim z lonska, to bylo podle me mnohem mnohem lepsi, uz jen diky tomu, ze na nem nechybela Sue Denim a cele vystoupeni mi prislo vice odvazane...letos spis prumer, kdyz mel byt dalsi pridavek a jako ze oni ho fakt davaji, lidi proste cekali, co se bude dit a jen par jedincu, vcetne me se snazilo tleskat a piskat, aby jeste prisli, ale bylo nas fakt malo, skoda...

    no a lucerna je klasika, poceni je na denim poradku :-D
    THAL
    THAL --- ---
    jaký máte pocit ze včerejšího vystoupení? zdálo se mi to nebo to byl chvílema opravdu playback a velký divadlo? po včerejšku jsem se rozhodla, že poslechnout si CD bude přínosnější než se koupat ve vl. šťávě.S tou Lucernou by měl někdo něco udělat.bylo to je쨚tě horší než na minulým vystoupení.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    NOSFERATU: snad...
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    ANGUA: měl sem chuť je strhat. doufám že tam bude fakt jen malej zlomek lidí co dneska
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    MIRAGE: byly tam plakaty tak asi smula...
    MLOK
    MLOK --- ---
    ježiš to je ale strašně odporná fotka
    MIRAGE
    MIRAGE --- ---
    LULU: souhlasim a pripojuju se :)
    Doufam, ze se lidi nedozvedi o Robots in Disquise a bude to tam pohodovy jako na prvnim IAMX v LMB :)

    ROBOTS IN DISGUISE vystoupí poprvé v Česku a na Slovensku

    Fanoušci IAMX britské duo Robots In Disguise bez pochyby znají. S Chrisem Cornerem z IAMX toto seskupení pojí nejen fakt, že jim produkoval právě dokončované album, ale též působení Sue Denim v IAMX i jejich partnerský vztah v nedávné minulosti. Na rozdíl od Chrise Cornera z IAMX, který vystoupí tento týden v Česku již po několikáté, se ale Robots In Disguise do českých a slovenských klubů chystají poprvé. Premiéru si odbudou 22.11. v pražském Lucerna Music Baru, den na to v brněnské Fléďě a 24.11. předvedou svoji show v bratislavském Subklubu.

    Robots in Disguise tvoří ženské duo Dee Plum (kytara a vokály) a Sue Denim (basa a vokály), tak trochu rebelující princezny, tak trochu příšerky s podomácku tvořenou hudbou. Tato velice neortodoxní dvojice hrající ve stylu electro-indie-rock-dance si získala reputaci pro své módní výstřelky a energické show, při kterých Deeiny kytarové a Sueiny basové linky tančí nad robustními elektronickými beaty a přímočarými texty.

    Robotky se poprvé potkaly na koncertě Le Tigre. Brzy se ukázalo, že obě mají slabost pro dívčí punkové kapely, a tak začaly skládat hudbu společně.

    V roce 2004 vydaly Robots in Disguise eponymní debutové album u francouzského labelu Recall a následně vyjely se svou ztřeštěnou show na turné. Jejich smrtící dancefloorový 12” singl Boys byl vydán s remixy od Hidden Agendy, SIN, The Servant a Tommyho Hoolse a získal si mnoho fanoušků včetně Boy George a Peaches.

    Po turné v USA v roce 2005 vydaly Robots in Disguise ostré, a přitom elegantní elektrofunkové album Get RID!, které vyšlo ve Francii u Recallu, v zemích Beneluxu u Anorak Supersportu a v Austrálii u Shock Records. Jejich vynikající singl The DJ's Got a Gun se stal populárním v Evropě i USA. Get RID! vyšlo v Británii minulý rok u President Records a jeho singl Turn It Up byl použit v upoutávce na oblíbenou americkou show Ugly Betty.

    Robots in Disguise ozdobily stránky četných módních časopisů svým discopunkovým stylem a také si zahrály ve dvou epizodách komediálního seriálu stanice BBC The Mighty Boosh jako Electro Girls a Goth Girls.

    V příštích měsících vydají Robots in Disguise své třetí album. Jeho název zní We’re In The Music Biz a je produkováno Chrisem Cornerem (Sneaker Pimps / I Am X). Ostré, taneční, jízlivé a často neuvěřitelně chytlavé album obsahuje hitovku (jež je také singlem) The Sex Has Made Me Stupid. Jedná se o hedonistickou indie-taneční klasiku na téma co se stane, když navážete známost s někým, koho máte rádi. Sex, alkohol, zakázané látky – čistě návyková směs a šílenství, které nevyhnutelně musí následovat, když se člověk řídí přitažlivostí.

    Titulní skladba představuje veselé skotačení skutečnými zážitky kapely v popovém světě – jde o ironickou oslavu všeho, co se přihodilo těmto hudebním kutilkám na cestě od nervózního přešlapování u dveří New Musical Expressu na Reading Festivalu až po let na koncert na losangeleském Hollywood Boulevardu. Každý, kdo přemýšlí o založení kapely, by si tohle měl určitě poslechnout a nejlépe live při některém z jejich vystoupení u nás.

    Vstupenky na pražský koncert jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a v pokladně Lucerna Music Baru za 270,- Kč, na místě za 350,- Kč.

    Více info na:

    www.myspace.com/robotsindisguise
    www.robotsindisguise.co.uk
    www.musicbar.cz
    www.myspace.com/dsmackupromotion
    www.dsmacku.com

    http://mi.rage.cz/2007/Robots_In_Disguise-Magnet_club-Berlin-19.1.2007/

    STRUHY
    STRUHY --- ---
    Bude se tam prej natáčet DVD! Jak v Praze, tak v Brně! (Myslím IAMX) ...
    LULU
    LULU --- ---
    neska IAMX... nejdu, minule to bylo narvany k prasknuti... nestalo to za to...
    MIRAGE
    MIRAGE --- ---
    A jinak Nihilists a Magnetik vystoupi 25.10. v Rock Cafe a 9.11. na podzimnim SazavaFestu v Abatonu.
    MIRAGE
    MIRAGE --- ---
    Doporucuji tuto akcicku:

    STEREO TOTAL (garage-rockabilly-electro-punk, DE), special guest: HAWNAY TROOF (USA) 20.30 + DJ (předprodej v klubu Rock Café za 250,-, v síti Ticketstream za 250,- + poplatky, v místě 290,-)

    Garage-rockabilly-electro-punková dvojka mixující francouzský šanson a elektroniku se po úspěšném květnovém koncertu v divadle Archa v pondělí 8.října představí také publiku pražského Rock Café. Berlínské duo Stereo Total tvoří Françoise Cactus a Brezel Göring. Françoise v 80. letech vystupovala s psychedelickou formací Lolitas, zatímco Brezel se skláněl nad svým syntezátorem, z kterého loudil další halucinogenní experimenty. Duo svou "podomácku" nahrávanou muziku označuje za Homerecording-Folk. Zvuk oscilující mezi francouzským šansonem a německou elektronikou 80. let nese otisky rock'n'rollu, punku, hitů Jane Birkin a Serge Gainsbourga. Nechybí kýč, speed, berlínský jukebox, underground, podomácku vyrobené nástroje, elektronické hračky, samply, sekvencery, zánovní zesilovače a ještě starší syntezátory. Vše doplňují punkově minimalistické texty zpívané v němčině (s francouzským přízvukem), francouzštině a angličtině.

    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    10.4. Warren Suicide,Strahov Open Air
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    kdyby měl někdo lupen navíc na zítřek,tak sem s nim..
    do LMB myslim...uaaa,podruhy tu eskapadu nechci provadet
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MARTIK: Jen jeden? :( Kdyby dva, beru vsema 10 ..
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    bych mozna prodal listek. tak za stovku :) ostravakum predam, ostatnim jeste dnes poslu doporucene postou.
    emvee@seznam.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam