• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREAZMiroslav Žamboch a jeho díla.
    ROMI
    ROMI --- ---
    LANC: jsi divnej lanci proste :) , prave konec byl zas horsi u Mirka, zbytecne urychlenej
    LANC
    LANC --- ---
    Ať se to tu trochu probudí :) Tak JFK 28 dočteno. Vládnou rozpaky. Kniha sice není špatná, ale taky žádná pecka. Závěrečný finiš fajn a docela napravil dojem z předchozí rozvleklosti, ale pořád si myslím, že příběh neodpovídá rozsahu, který by mohl být klidně o takových 50 stran seškrtaný.
    TECZKO
    TECZKO --- ---
    PATRON: To je mozny, ale rad bych mel kompletni serii :)
    PATRON
    PATRON --- ---
    TECZKO: to nescháněj, je to hodně slabý díl
    TECZKO
    TECZKO --- ---
    Shanim Agent JFK 10 - Jeruzalemsky masakr. Nabizim za nej Divoci a zli 3 - Temny prorok. Pouze osobni predani v Brne, pripadne nabidky do posty :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ZOIDBERG: spasitel je uzasna knizka taky :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Netvrdím, že se Koniáš a Bakly prodávají špatně, to ne, ale Drsný spasitel letos kraluje. Napoprvé jsem z něj taky nebyl nadšený, na druhé čtení se mi zalíbil. Za nepřiznivý dojem však částečně mohlo odporné první vydání.
    LANC
    LANC --- ---
    ZOIDBERG: Zajímavé to teda je. Sice bych čekal, že co se Koniáše týče, že se trh nasytil, protože ještě nedávno nebylo možný nic sehnat. Ale zase přijetí Spasitele bylo takový rozpačitý. A hlavně by člověk myslel, že díky JFK vstávají každý den noví bojovníci, kteří budou logicky prahnout po nejoblíbenějším hrdinovi :) Prodej Baklyho pak možná odpovídá i na tu otázku stran dotisku Bez slitování :(
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Schválně jsem si cvičně zjistil, kolik naše firma prodává starších Mirkových knih, a výsledky jsou zajímavé. Překvapením je Drsný spasitel - od té doby, co ho před deseti měsící Triton dotisknul, prodáváme jednoho každý den, včetně sobot a nedělí - více než knih s Koniášem a Baklym. Zajímavé..
    MIMA
    MIMA --- ---
    SUCUBIS: J8 myslím, že to se dozvíš :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    MIMA: jak se jich zbavili v "nasem" svete by me docela zajimalo :) a tak celkove zda si nasly vsechny ucastniky a tak no
    ROMI
    ROMI --- ---
    a jinak VEGAS VEGAS VEGAS, at uz je to tady :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    posledni jfk me ted hodne bavil, klasickej Mirek :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    LANC: Já vůbec neslyšel o dalších. To je nakonec jedno. Každopádně, Hitman souvisel s tím hrdinou. Dotchi je možná další "alter-Koniáš," ale je díky tomu konzistentní. Meyer ne. Navíc krátký rozsah tomu pomáhá - i Visio ořezané dejme tomu o třetinu by možná bylo lepší.
    LANC
    LANC --- ---
    Zajímavé taky je, jak jsem vypozornoval z debat, že patřím k těm nemnohým, kterým se líbí Hitman, v mém případě rozhodně víc jak Visio. Obecně mi paralelní řada X-Hawk hodně sedla a doufám, že se rozšíří o víc dílů než jen o ty oznámené 4 (nebo kolik).
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    LANC: Raději ne. Nerad bych, aby si na mě autor vyšlápl s katanou. :-)
    LANC
    LANC --- ---
    BORGDOG: Námět na fanfik? :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    LANC: Umím si na jedné straně představit "upírského Damiena" (ta prastará upírka očividně byla dost "silná káva" i na její konkurenty, takže co asi může vychovat ze svého syna?) a na druhé něco jako zápletku "Dítěte Skály" v moderním (zřejmě navíc budoucím, tedy SF - dítě se narodí někdy za 19 let) světě. To by mohlo být nadmíru veselé. Do toho ten vědec, co zřejmě hodlá posunout výzkum do více praktické roviny...
    LANC
    LANC --- ---
    BORGDOG: To máš pravdu. Možná ještě budu nucen názor změnit. Rád bych :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    LANC: Ti náckové byly opravdu zbytečnost. Jako by se z nich v podobných knížkách stala "povinná rekvizita," ale pro mě už je to spíš otravné klišé. Kdyby se ho aspoň autor pokusil třeba nějak "vtipně shodit..."

    Nicméně to pokračování by mě zajímalo, protože obě možné větve - jak "budoucí dítě," tak "šílený vědec" by mohly slibovat opravdu dobré příběhy, možná lepší než Visio samotné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam