• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREAZMiroslav Žamboch a jeho díla.
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Rozhodně ne.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Hlavka
    LANC
    LANC --- ---
    LADULE: Když Kulhánek a Kopřiva, pak klidně i Kotleta. Nebo teď ten nový seriál Jiřího Pavlovského Kladivo na čaroděje. Pak mě napadá Petr Heteša (Démoni jsou věční, Nevermore Baltimore, Sex, drogy a cyb´n´roll) nebo Alex Drescher (Tovaryš, Jeden z devíti). Ono teda mic z toho není úplně jako Žamboch, ale urazit by to nemuselo. Možná bych sáhl i po nějakém Vladimíru Šlechtovi, ať už z Krvavého pohraničí nebo ještě spíš něco z Oggerdovského cyklu (naposled vyšla letos Keltská brána).
    LADULE
    LADULE --- ---
    THE_BLOODY: kulhanka uz taky cetl.. koprivu zkusim, diky moc .)
    THE_BLOODY
    THE_BLOODY --- ---
    LADULE: Kulhánek/Kopřiva
    LADULE
    LADULE --- ---
    poradte, bracha zere zambocha, ale uz od nej asi vsechno ma / cetl, chtela bych pro nej k vanocum neco podobnyho. koho mam hledat? .) diky!
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ROMI: Já si nezvykl. I když vím, že to tak není, tohle prostě dělá "špatný dojem" ze čtení, aspoň na mě - působí to, jako by už autora psaní nebavilo, případně zoufale honil termín. A tady by měla zasáhnout redakce.
    ROMI
    ROMI --- ---
    BORGDOG: ja uz si zvykl :) ale trva to uz od Vegase mam pocit :) pres koniase a dalsi :)
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    ROMI: Nejvíc mi to vadilo u "Drsného Spasitele" a "Dámské hry." Nejméně asi u "Visia in Extremis," ale souhlasím, že je to téměř všude. Takže pokud k tomu došlo i u JFK 28, nepřekvapuje mě to.
    LANC
    LANC --- ---
    ROMI: Líbí je silné slovo. Beru to v kontextu, že jinak se v té knize v podstatě 200 stran nic extra neděje. Vážně si myslím, že kdyby to celé pokrátil o 50 stran, zbylo víc místa na lepší finiš, potažmo na nějaké události z cestování JFK po indiánském území. Pro mě je bohužel JFK 28 knížka oscilující kolem průměru, takovej vycpávkovej díl, zatím se mi zdá. Vezmu-li v potaz stopáž a osobu autora, tak možná spíš už podprůměr... :( Jsem zvědav jak se Linc vytáhne...
    ROMI
    ROMI --- ---
    BORGDOG: jj reze je moc rychle, skoro u vsech knizek a vidis Lancovi se to i libi :D
    BORGDOG
    BORGDOG --- ---
    Já ještě nečetl, ale myslím, že MŽ ty konce "řeže" zbytečně rychle docela často. Pokud je to i u JFK 28, nešlo by aspoň u mě o nic překvapivého.
    LANC
    LANC --- ---
    ROMI: S tím souhlasím. Ale pořád lepší než ten tahanej zbytek knížky :D
    ROMI
    ROMI --- ---
    LANC: jsi divnej lanci proste :) , prave konec byl zas horsi u Mirka, zbytecne urychlenej
    LANC
    LANC --- ---
    Ať se to tu trochu probudí :) Tak JFK 28 dočteno. Vládnou rozpaky. Kniha sice není špatná, ale taky žádná pecka. Závěrečný finiš fajn a docela napravil dojem z předchozí rozvleklosti, ale pořád si myslím, že příběh neodpovídá rozsahu, který by mohl být klidně o takových 50 stran seškrtaný.
    TECZKO
    TECZKO --- ---
    PATRON: To je mozny, ale rad bych mel kompletni serii :)
    PATRON
    PATRON --- ---
    TECZKO: to nescháněj, je to hodně slabý díl
    TECZKO
    TECZKO --- ---
    Shanim Agent JFK 10 - Jeruzalemsky masakr. Nabizim za nej Divoci a zli 3 - Temny prorok. Pouze osobni predani v Brne, pripadne nabidky do posty :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ZOIDBERG: spasitel je uzasna knizka taky :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Netvrdím, že se Koniáš a Bakly prodávají špatně, to ne, ale Drsný spasitel letos kraluje. Napoprvé jsem z něj taky nebyl nadšený, na druhé čtení se mi zalíbil. Za nepřiznivý dojem však částečně mohlo odporné první vydání.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam