• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREAZMiroslav Žamboch a jeho díla.

    Oficiální web: miroslavzamboch.cz

    rozbalit záhlaví
    MIMA
    MIMA --- ---
    ROMI: No jo, papír tě nebere :-)))))
    ROMI
    ROMI --- ---
    nevim, tohle me nezajima :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    MIMA: Pro mě je psychologickou hranicí 100 korun - pokud kniha stojí 99 korun a méně, nakupuji v podstatě bez rozmyšlení (což je malér třeba u hudby a aplikací u Google Play - to je past na peníze), pokud stojí více než stovku, tak si nekoupím nic, co je dražší než 60% z ceny papírového vydání - měl bych pak pocit, že ze sebe dělám moc velkou kavku nakladatelům.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MIMA: tak jako za kombo tak 130 % ceny ?
    (naklady na knizku chapu, naklady na ebook budou o dost mensi a jak jsem psal, prava by se mely zapocitavat jenom jednou kdyz to prodavas stejne osobe.)

    Technicky reseni je jenom navrh - je mi fuk jak to bude zarizeny, chci si proste knizku precist ve ctecce a papir pohladit, prichnout a zalozit do knihovnicky. a az prijde ten spravny zimni / podzimni vecer, dat si to v papiru.

    MIMA
    MIMA --- ---
    OTAVA: Knihkupectví nemá jak kontrolovat tvou totožnost, to je ze zákona nemožné.
    Já si pro zatím nedokážu představit, jak to udělat. V téhle chvíli by mi zajímalo, kolik je shůdná cena za kombinaci pro zdejší návštěvníky.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Hele technicky by nemusel byt problem si koupit elektronickou knihu za plnou cenu a k tomu dostat unikatni slevovy kupon an treba 80 % ceny papirove knihy, s tim ze treba dubu muset predlozit OP a potvrdit svout otoznost v knihkupectvi. a nasledne si to eShop, vydavatel a knihkupec nejak poresej mezi sebou.

    (prava by se platili jenom jednou, kdyz si oboje kupuju pro jednu osobu)
    MIMA
    MIMA --- ---
    Ted mi napadlo : Co si udělat takovou anketu ?
    Kolik procent ceny papírového vydání by měla stát kombinace papírová kniha + ebook ?
    Díky za názory.
    MIMA
    MIMA --- ---
    SUCUBIS: A čtečku nežužlá ? :-))))
    RIVEEK: Obálka bude stejná jako ta poslední tritonovská.
    Pokračování JE v plánu, ale kdy .....
    SCHRAMM: No to já taky, ale chtěla jsem to sem jen pro úplnost dodat :-)
    Klídek, všechno bude ( a je) i v papíru :-)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SCHRAMM: jj, těma se jde i utřít :)
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    MIMA: Srát na ebooky - plnohodnotné knihy sem! ;)
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    MIMA: Marně dumám v čem by si takový sociální případ tu e-knihu četl...
    SCHRAMM
    SCHRAMM --- ---
    TRANQUILITY: palmknihy.cz tuším něco mají...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZOIDBERG: souhlas - v duchu jsem se poplacal po rameni, ze mam prvni verzi s tim radoby Arnoldem a nahejma kockama. Na druhou stranu - u toho prvniho vydani mi vadi dost titerny pismenka a velka svetlost / nedostatecna sytost barvy, takze se mi to spatne cte a zrejme si koupim i ten novy vytisk (presne z tohohle duvodu mam prvni i to druhe prepracovane vydani Fabianovych Marinaku - to nove ma kvalitnejsi tisk i papir a lip se mi cte :-) Jako mit kvalitni a solidni domaci knihovnu je investice do budoucnosti nasich generaci pristich a kulturniho vzdelani a rozhledu deti vubec a rozhodne se vyplati nebyt skrblik :-)

    MIMA: Super. Megapolis je nutnost a klenot kazde domaci knihovnicky, doufam, ze bude mit srovnatelne dobrou obalku, jako to vydani s bubakem v plasti a gassmace.
    Ale chtel bych se zeptat : Predatori, jak byli zakonceni, takhle otevrene oficialne konci, nebo je v planu nejake pokracovani ? U jinych autoru bych to bral jako otevrene uzavrenou vec, ale v pripade Zambocha muze byt pokracovani klidne presunuto do sousedniho paralelniho vesmiru obyvaneho inteligentnimi jestery a stejne by to davalo smysl... Tak se ptam, protoze ta nejistota me nici ^_^
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja bych vazne byla nadsena, kdyby slo koupit knizku z papiru spolu s elektronickou verzi, ja si je kompletuju do knihovny, ale s ditetem muzu cist maximalne ty eknihy, protoze ta mala prisera zere papir :(
    MIMA
    MIMA --- ---
    ZOIDBERG: Tak jednoduché to není. Detaily z pochopitelných důvodů nemůžu prozrazovat. Ale držte palce, at se mi to postupně povede. Teď můžu slíbit v brzké době ( doufám, že dny) Megapolis.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Mít legální možnost koupit si každou Mirkovu knihu by jistě bylo fajn, a v podstatě tomu snad nic nebrání, ne? Ne že by z toho asi byl nějaký extra vejvar, ale i tak. Dnes jsem měl úspěšný den, za horentní cenu jsem zakoupil mírně jeté první vydání Bez slitování. S obálkou toho nového fakt nejsem kompatibilní, a teď ho mohu dát konečně do frcu... Sice jsem uvažoval, že bych si nechal namalovat od Kuby Kupčíka svou vlastní verzi obálky, ale teď nemá moc času, a raději si od něj nechám namalovat něco s Koniášem. Už aby to bylo.
    MIMA
    MIMA --- ---
    Víš proč jsi mi naštvala ? Já se právě dneska snažila o to, protlačit další Mirkovu knížku do ebooku. Jenže jestli se někdo ze zúčastněných sem koukne ( což se klidně může stát) , tak nemám šanci.
    MIMA
    MIMA --- ---
    Leda bys byla fakt sociální případ a nemohla si to elektronicky koupit.
    MIMA
    MIMA --- ---
    Zrovna tady v klubu by se o tom moc mluvit nemuselo. Leda by se ti líbilo, aby Mirek už řádný další knížky nevydal - to pak jo !
    ROMI
    ROMI --- ---
    MIMA: ajajaj to uz budu ale opravdu starej a budu muset presedlat na jiny typ literatury :)
    MIMA
    MIMA --- ---
    ROMI: Těžko přesně říct, ale tipovala bych tak do půlky roku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam