• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MORIARTYZevlové na cestách
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Viděl bych to nějak takhle. Na dva a půl dne je to docela štreka, ale pokud by se v pátek stihlo přejít Jizerky za Bukovec, tak by to mohlo jít. Dalo by se na to v půlce vykašlat a dojít do Kořenova na vlak, potom ale se už z tý polský strany sejít asi moc nedá, to by člověk měl mít připravenou dovolenou na pondělí, kdyby se to nestihlo.
    https://mapy.cz/s/hemagunuze
    STOOPA
    STOOPA --- ---
    koukám na to, to dáme!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    VEETUHS: Tak to se ho optám
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    MORIARTY: Šťoupa plánuje nějakej čundrcountry po horách. Minule jsme se družili s kružítkama u Bad Schandau, tak tentokrát by to mohlo být víc na východ s pšonkama.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MORIARTY: jasný, dávej tomu svýmu inštrumentu zabrat, třeba se někdy vykopem s prckama až dorostou na pořádný kopce! Zatim asi 15-16km maximum, ale to už chce před cílem kolu a tak.. ;)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    AQUALOCO: Tak ja se budu trapit i s treninkem, ale rad bych to dal dokud mi to klouby dovolej :-)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MORIARTY: já to Horasi nedám, bych se trápil takhle bez tréninku! ;)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    A slabší kusy můžou odpadnout po cestě. Třeba na Jizerce dát pár piváků a pak dolů do Kořenova
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    To je 62km. Ale když se to rozdělí na dva nebo dva a půl dne a dolů do pece se člověk sveze lanovkou, tak to celkem jde. Ale je to makačka, to jo :-)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    sem šel naposled asi 20 a bylo to tak akorát! Kolik je tohle?
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    AQUALOCO: Je :-)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MORIARTY: cywe neni to na upadnutí nohou??? ;)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Nechtěl by někdo se mnou jít z Liberce na Sněžku? Někdy v létě od pátečního odpoledne do neděle. Pěkně nalehko, jen menší batoh, spacák a lahev rumu :)
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    Doneslo se ke mně, že vás letos jede hodně na Sardinii, tak pošlete alespoň fotku moře, ať se pokocháme a pardon za ty rozměry mých, ale nechce se mi to předělávat :D tak šťastnou cestu ať jedete kamkoliv.
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    Budapešť

AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    díky za info, nechystáme, jen jsem se nechtěl nechat zmást pohodově vypadající pláží :)
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    AQUALOCO: no není to moc koupací destinace :D samá medůza a studený silný vítr u moře což tedy ocení všichni co mají rádi vodní sporty. Kempy jsme neřešili, když jsme cestovali po Holandsku tak jsme spali v autě u moře.. jinak tam máme známý, takže jsme převážně výletili z Maasdijku. Moc se nám líbil výlet na ostrov Texel,který je na severu. No a spíš jsme to měli kulturní, galerky,konzík, architektura a flákání po hospodách a kavárnách :D Voda byla studenější, ale nebýt těch medůz, asi bych tam vlezla :D a jinak bylo furt vedro-což ale říkali, že máme štěstí.. je fakt, že už jsem tam byla po 4 a poprvé bylo takové azuro. Chystáš se tam?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAJJA: zdar! jak je tam? kempy, pláže, počasí, vítr, teplota vody? :)
    MAJJA
    MAJJA --- ---
    Zdravíme z Holandska a Belgie

MAJJA
    MAJJA --- ---
    včerejší Štolpich :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam