TRANCEWARP: s těma úřadama je to fakt boj. Brácha už týden nedělá nic jinýho, než přepisuje elektriku, vodu, plyn, telefon, popelnice, kanalizace tam naštěstí nebyla.. Teď jsem s ním mluvila a je z toho opravdu hotov. Např. napsal mail na odhlášení popelnic. Za 20 minut mu přišla automatická odpověď, že ta paní, která to dělá a na kterou byl ten mail, je dlouhodobě nemocná. Tak se tam rozjel, dostal se k paní, která to dělá za tu dlouhodobě nemocnou paní. Ta už ale o všem věděla, přestože se bráchovi vrátil ten mail jako nedoručený, tak té zástupkyni se nějak objevuje a ta už popelnici odhlásila. No jel tam vlastně úplně zbytečně, jen se s ní tedy domluvil, že jim tu popelnici vytáhne ze zahrady ven a oni si ji odvezou...
Nebo jiná story též z dneška.. Měli jsme mamky pas a táty pas a jejich řidičáky. Jasně, šlo by to hodit do kamen, ale říkali jsme si, že by to smrdělo .. nicméně brácha si šel zrovna dělat svůj OP a tak řekl, že to tam vezme a odevzdá to. No jo, ale chybka..naši měli trvalé bydliště na Praze 4, zatímco brácha je Praha-západ. Takže si svoje vyřídil na Praze - západ, ale doklady po našich mu nevzali, musel s tím do Táborské, kde je Praha 4.
Já jsem dneska vyřídila to stavební spoření, to šlo celkem lehce, ale stejně to asi 3/4 hodiny trvalo.
Bráchu zítra čeká další bod, to jsou akcie, RM systém, tam to bude taky pěkný, neboť určitě akcie po tátovi nejsou přepsaný ani na mamku a pak ještě akcie mamky.
Telefon - tam to brácha zrušil u O2, ale ty mu dají pokyn, kdy odstřinou dráty nebo co a on to pak musí do 2 dnů nahlásit u Radiokomunikací. To že, O2 sídlí v Brně a ta stanice je na Praze 4 se už ani nesnažíme pochopit.
Jako fakt celý je to děsný.