• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    TRANCEWARP: ta Katka od ktere jsem mel Tamamuri? OMG...uprimnou soustrast.

Mamina kolegyne z prace je uz nejaky patek po chemu a uz ji rostou vlasy...zatim prvni clovek u kteryho vidim, ze rakovinu snad prezije...akorat ji prej strasne boli cely telo porad a nesmi brat zadny leky ted...
    DEMO
    DEMO --- ---
    nikdo by nemel umirat takhle mladej
    DEMO
    DEMO --- ---
    TRANCEWARP: mno mel sem kostni nador v pravym koleni...co je zpusobuje se nevi ale predpokladaj ze to muze bejt po nakym uraze kdy tam dojde ktomu bujeni...nevim presne jak uz me to tehdy ten doktor rikal.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    DEMO: taky preju hodne stesti... hlavne zkus treba prijit na co, co ji mohlo zpusobit a tomu se vyhejbat... treba nezdravej zivotni styl, kontakt s nakejma karcinogenama atd... good luck....
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    hodne stesti
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    DEMO: drzim palce, at to tak taky vydrzi.
    DEMO
    DEMO --- ---
    tak sem dnes uspnesne prosel kontrolnima vysetrenima cca 4 a pul mesice po skonceni chema a po rakovine nastesti ani stopy!!!
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    HARIBOKACHNA: ale ty chodis jiste pravidelne na gynekologii, kde ti prsa vzdycky prohlednou, ze? a provadis samovysetreni prsu....

muze to byt cokoliv, nejlepsi je se fakt zeptat doktora. usetris si stresy... v pripade, ze to vazne je, pak zvysisi sanci na uspesnou lecbu.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    HARIBOKACHNA: ja myslim ze jak sis to rozskrabala, rukama sis tam zanesla nejakou infekci .... jestli se to zmensuje a hoji tak bych si s tim nedelala hlavu
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    mam trochu stres z tohoto:

pred 2 tydny mne zacalo svedit prave prso tak jsem si ho skrabala po nekolika dnech se mi udelal 2x2 cm velky strup primo na bradavce a tekla z toho takova pruhledno- bezova tekutina a dokonce to protekalo pres podprsenku a tricko - ale jen malinko, tak jsem z toho dostala hrozny strach, ze to muze byt rakovina - nasla jsem si ruzne infa na netu - ale ted to pomalu zacina mizet a "ranka' se zmensuje... nejsem paranoidi, ze to sleduju? treba je to jen nejaka alergicka reakce.Pripadne nevite co to muze byt? Treba ato byl nejaky zanet? no a to jsem psala pred par dny - situace ted:
    strup se mi uplne odtrhnul a je to ted takove jako kdyz si spalite kuzi na slunicku a sloupe se vam, nebo a tece z toho ted takova pruhledna vodicka a je to hrozne citlive jak tam neni vrstvicka te kuze... nechapu fakt co to muze byt... navic jsem v cizine, nemam tu svyho doktora, ale asi budu muset nekam zajit, protoze to fakt vypada nehezky, co si o tom myslite?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    to znamena, ze mas imho bezet rychle...
    ULLIFUK
    ULLIFUK --- ---
    Ahojky, okolo jedné pihy na těle se mi udělal bílý kroužek. Slunila jsem se. Nevíte někdo, co to znamená, než poletím k doktorovi..
    Děkuji
    Pošta
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    taky sem nenasel slova co stepikovi rict... ;(
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    ach jo, v tomhle veku ... na to neni co rict :(
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    TRANCEWARP: paneboze....
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    hm tak katka nsk rano umrela... to je fakt ...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    PTACOPYSK: deda je po operaci asi mesic a pul, ale mel to docela rozlezly, do jazyka, k uchu. Kdyz deda zjistil, ze by mu ozarovani spalilo krk tak, ze by pak nemoh normalne jist a musel by mit pravdepodobne do konce zivota sondu, tak rek, ze se na to vykasle, ze s zadnou blbou sondou zivorit nebude. Nevim, jestli to hradi kanadska pojistovna, nepidila jsem se po tom.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    VRATENKA: aha, zhoubne nadory jicnu maji bohuzel letalitu dost vysokou, predpokladam ze to je uz asi inoperabilni - kdyby to slo operovat, tak by konvencni lecba smysl urcite mela ... "metoda v Kanade uznavana, pokud si ji pacient zvoli" - hradi to v Kanade pojistovna?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    PTACOPYSK: hm katce se to uz tyden nezvetsuje, ale me uz je to taky jasny jak to dopadne... nechci kamaradovi kazit nadeji, je to jeho hodne milovana holka... zaslouzili si bejt spolu dyl... ;-(
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    PTACOPYSK: rakovina jicnu, ale co to je za alt. lecbu presne nevim, melo by to byt nejak prirodni, vzdycky se berou nejaky leky v ruzne dlouhych cyklech, k tomu ma nasazenou prisnou dietu podle toho, jaky leky zrovna bere, na konci toho cyklu mu bude prej vzdycky par dni trochu blbe, deda ma za sebou prvni cyklus a rikal, ze mu bylo asi jako by mel tri dny kocovinu, takze nic, co by se nedalo prezit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam