• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    STRACCATELA
    STRACCATELA --- ---
    ahoj všem, ráda bych se s Vámi podělila o story z naší rodiny..

    mojí mamce cca před rokem a něco našli rakovinu nosohltanu. tak začla léčba. opravdu šílený - chemoterapie jí naprosto zničila..
    nikdy jsem si nedokázala představit co to s člověkem může udělat..

    má nevlastní sestra nám nabídla nějaký aloe vera gel, s tím, že jí to určitě posílí imunitu, a že lépe zvládne léčbu chemoterapií.. mamka ale odmítla, že to nepotřebuje.. a pak jí doktoři chemoterapi zakázali protože měla špatné výsledky a že by dalsí chemku nezvladla.. už měla umělý vývod v břiše, kterým měla příjimat potravu..
    nakonec dala na sestru a začala si to do ampule se stravou míchat. po TŘECH dnech co to pila šla zase na testy a neuvěřitelně se jí zlepšil krevní obraz a doktoři zas dovolili chemoterapii..
    doktori nam doporucili aloe uzivat i nadále, stravu už jí normálně.. vypadá jako naprosto zdravý člověk.. žadne problemy nema.. :)
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    mate nekdo dalsi zkusenosti s Vilcacora?
    JARALI
    JARALI --- ---
    Když jsem téměř před deseti lety prošel Hodgkinovou chorobou (kl. st. IV), tak mi behem chema neuvěřitelně pomohly kapky Vilcacora. Začal jsem je brát ke konci 2. bloku chemoterapie, protože po první febrilní neutropenii jsem byl přesvědčenej o tom, že tři a více etap tohohle utrpení nemůžu psychicky přežít (celkový kolaps imunity jako následek účinku cytostatik. Léčí se intravenózně silnými antibiotiky a ihned, jak se imunita trochu vzchopí, následuje další blok chemy).

    Takže jsem brát ty kapky a začaly účinkovat okamžitě. Další fn probíhaly až o 50 % víc hladce, imunita nepropadala po otravách takovým kolapsům. Přes všechny bolesti a míru nepříjemnosti léčby to v porovnání s následky po prvním bloku byla procházka Edenem. Z vlastní zkušenosti tedy velmi doporučuji výtažek ve formě kapek z téhle jihoamerické byliny (liány).
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    mozna je to jen spatne prelozene
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    EVILMIND: kez by to bylo tak snadne.....ze? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no staci abych nakouknul...

    Z půl kila suchých palic (květů) konopí se obvykle vyrobí přibližně 60 gramů (55 - 60 ml) vysoce kvalitního výtažku. Toto množství výtažku vyléčí i ty nejvážnější případy rakoviny.

    a dal ani nemusim ten web procitat, ze...
    AZRAEL5
    AZRAEL5 --- ---
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    pro zvídavé Pražáky:
    přednáška ve středu 17.2.2010 od 17 hodin na téma Cílená léčba nádorových onemocnění a necílené pověry , přednáší prof. MUDr. Luboš Petruželka, CSc. (přednosta Onkologické kliniky VFN), v budově Akademie věd ČR na Národní třídě 3 v Praze 1, a to v místnosti 206 od 17 hodin. Po přednášce následuje diskuze. Pořádá klub Sisyfos.

    Na dvou (jiných) přednáškách Sysifa jsem byla, přednášky jsou dobře srozumitelné laikům (ale zajímavé i pro odbornější veřejnost), otevřené pro dotazy i následnou diskuzi. Přepokládám, že se budou rozebírat různé metody alternativní medicíny v onkologii, takže pokud někoho zajímá názor špičky v oboru na tyto metody, nebo onkologická problematika obecně, může se přijít podívat, vstup je volný.
    666PETR
    666PETR --- ---
    Vratil jsem se z vikendu a opte se jsme se setkal s jednim z nich. Znovu mi odvypravel svuj pribeh o leceni ganjou a jak uz jsme minule psal, je to velice jednoducha metoda, kdy u pacienta, ktery nemel zadnou zkusenost s THc v jakkekoli forme, zacinate z davkovanim od 0,05 litru a z do pul litru vyvareneho mleka z THC. Pro zkusene uzivatel zname desive stavy pri vestim uziti THC v jidel, jsou potlaceny postupnym uzivanim. Take je dulezite vedet, za pacient uz ma za sebou nekolik zkusenosti z chemo a jen tak neco jej neprekvapi. Moje maminka dlouhodobe uziva naplasti na bolest, antidepresiva a hromadu jiynch utisovaku a leciv. Tim padem je neustale ve stavu "zmastenosti ", ktery srovnatelny se stavy na THC. V utery budu svhuzku jeste s jednim clovekem, ketry na podobne zkusenosti.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    666PETR: drzime palce. A informuj, to me zajima...
    666PETR
    666PETR --- ---
    Dekuji vsem mnohokrat za zkusenosti ,informace o moznych alternativnich lecbach a za vyjadrenou ucast. Tato situace ceka v ruznych variantach vsechny deti a zadne lehke reseni na ni neni. V patek jsem se z maminkou vratil z fakultni nemocnice v Olomouci. Neni nic lepsiho nez kdyz v tuto doby potkate skvele doktory i setricky, jak mame moznost zazivat v Olomouci. K tomu se pridali dobre vysledky jaternich testu a i prez definitivni prognozy to vypada na skvele rodinne vanoce. Zijeme tady a ted .
    Jedina nadej na vyleceni prameni ze dvou mych rozhovoru s lidmi, kteri prestali uzivat standartni lecbu a zacli uzivat vyssi davky THC v jidle. Bud vylouhovana ganja v mliku a nebo v oleji.Oba dva schoden vrdi, ze nemaji po pul roce uzivani zadne nalezy na snimcich. O vikendu se nimi opet uvidim a pak se podelim ze zkusenostmi.
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    obecne - docela me sokovalo minuly tyden u nas ve fakultce kdyz jsem si cestou na sal vsimnul pred jipkou na zdi obri reklamy na Ovosan...evil....

    666PETR: o efektivite ruzne alternativni mediciny si nedelam dalekosahle iluze, ale z vlastnich zkusenosti bych rozhodne nezatracoval Noni juice(minimalne nejlepsi dostupny multivitamin i pokud by nebyl vubec uciny proti bujeni urcite muze zlepsit psychicky stav a luciditu pacienta), Tamamuri me spis zklamalo, znam nekolik lidi kteri ho spravne a poctive uzivali a prakticky bez efektu...Jinak posledni dobou se docela zajimam o cinskou medicinu a myslim, ze efekt u rakoviny by mely mit jak houby shiitake tak lesklokorka, i kdyz rozhodne jsou mnohem ucinnejsi v profylaxi nez terapii...Takze summmary: popijet Noni a konzumovat houby shiitake ma vyznam i pro nemocneho rakovinou, aloe muze fungovat jako prokinetikum, coz se muze hodit obzvlast u malignit GIT a po ozarovani, chemu, marihuana zvysuje chut k jidlu a snizuje nevolnost...ostatni 'doplnky' jsou spis jen tahani penez z lidi...vse imho :)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    PTACOPYSK: ja s tim souhlasim.

    Ono to ze se clovek nesmiri neni to netezsi co muze udelat. Prave to smireni je nejtezsi.

    Mozna, co ja ma zkusenost s rakovinou s metastazemi v jatrech, bych resila v predstihu paliativni peci, tiseni bolesti a pod. Naplasti na bolest jsou skvela vec, ale je treba je resit v predstihu... je potreba asi dve navstevy onkologa a pod.... vytvorit si prostedi aby clovek mohl travit posledni dny s blizkym clovekem (vcertne tech materialnich jako je hospicova pece a nebo pridavky na peci) to proste nejakou dobu zabere.....

    je mi to moc lito....
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    Lékaři asi udělali, co mohli - chirurgická léčba, hormonální léčba, podpůrná léčba ... prognóza karcinomu prsu, který už má vzdálené metastázy, dobrá není. Pokud maminka léčbu snáší, může jí prodloužit život o relativně kvalitních několik let, naděje na trvalé vyléčení je však velmi malá. Můj názor na alternativní léčbu je ten, že na rakovinu jako takovou nezabere vůbec, někomu možná dá určitou naději či nějak pomůže psychicky, ale většinou je to tahání peněz z lidí, kteří v zoufalosti zkusí všechno. Na druhou stranu to neublíží, pokud se člověk díky tomu nevykašle na standartní léčbu. Rozhodně bych ale do takových přípravků neinvestovala velké finanční částky, protože na nádor jako takový nic z toho nezabere, bohužel :(
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    666PETR: a jaka je teda prognoza od doktoru?
    666PETR
    666PETR --- ---
    Operace leveho prsu a uzlin. Neodebrali cele prso, ale uzliny ano. Ozarovani nebylo.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    666PETR: operace byla? a ozarovani??
    666PETR
    666PETR --- ---
    Primarni nador byl v prsu, trikrat chemoterapie. neco z latiny:
    multiplex metastasis in sceleton + hepar
    1/2008-4/2008 - chemotherapy TEC : Taxotere, Epirubicin, Cyklofosfamid
    2/2008-7/2008 - Arimidex,
    7/2009-9/2009 - Faslodex
    2/2008 -> Bonefos, Zometa
    3.11.2009 : I. paklitaxel+carboplatinum
    10.11. 2009 : II. paklitaxel+carboplatinum

    Prognoza je definitivni , po posledni chemo halsi sono jater zmenseni.

    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    666PETR: jinak ja jsem zkousela biobran, ovosan, aloe..... vsechno k nicemu.

    Lepsi je byt spolu a rict si to co potrebujete......
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    nekdy se da, nektere nadory jsou treba dost chemosenzitivni, u dospelych takovych pripadu ale az tolik neni .... u vetsiny nadoru je to znamka dost spatne prognozy :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam