• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    KROMANON: uzlin me bolely taky a taky nic nenasli... k tomu jsem mela divnej miniaturni porad kasel abolely me zada... hlava... krece v nohou... proste jsem se citila jako pytel sracek....byla jsem na imunologii, magneticke rezonanci, screeningu, vsude a nic....

    pomohli mi na klinice činske mediciny... opravdu moc a trvalo to asi 6 mesicu..
    TCM Clinic |
    http://www.tcmclinic.cz/

    velmi doporucuju
    WANAH
    WANAH --- ---
    EVILMIND: jj taky mi ho dělali.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KROMANON: upersnim, ze se v noci potim az je mi to neprijemny a po cca peti hodina se presouvam do druhy postele. samo vitr podle priznaku mam z hodkina, ale o to vice z pasivity doktoru. Nejaka imunologie bude 28.10.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    hoja mozna blbej dotaz, ale cca tri mesice se potykam s uzlinama v trisle a na krku s tim, ze me svedi kde co, boli pulka tela a ted se zacaly pridavat i bolesti tech uzlin. Doktor se o sonu tvari, ze jsem spise idiot, nez by mi neco bylo a samozrejme me to spolu se zvysenymi jaternimi testi, palenim zahy (na to uz trpim leta) a tvrdou bolesti v oblasti zaludku dost stresuje. Mimo jaternich testu a zvysenejch lymfocytu dobry. Muj ubohej a skromnej dotaz je zda se domahat biopsie tech uzlin nebo se spokojit s vyjadrenim doktora: mate ty uzliny o dva mm mensi nez minule, nereste to. Tri serie antibiotik s jejich velikosti neudelaly naprosto nic.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    na operaci jdu az v prosinci... ale uz mam nejaky papiry pro predoperacni vysetreni, a krome tech predtistenejch pozadavku ve formulari mi tam jeste propiskou doktor dopsal "test HIV" - to je dneska standardni, nebo fakt vypadam az jako takovej smolar? :-))
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    EVILMIND: drz se!
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    Mozna lepsi nez umirat v nesnesitelnych bolestech na morfinu, sam, nekde na LDN.
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    Nakonec proc ne. Byla to jeho volba.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pacientovi s rakovinou někdo přinesl zbraň, zastřelil se na lůžku – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/245129-pacientovi-s-rakovinou-nekdo-prinesl-zbran-zastrelil-se-na-luzku.html?ref=boxF
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LENDULIK: tak ono to nikdy nebylo dobry, a v podstate pri kazdy kontrole tam bylo neco, co si vyzadalo dalsi zasah laserem, vzdycky jsem si pripadal jak potvora ve Space Invaders. V dubnu uz tam bylo krvaceni a dalsi trhliny v sitnici, co si vyzadalo neco, cemu rikali plombaz (vyndas oko, obalis silikonem, a zase das zpatky), ale neprijde mi, ze to melo zadanej efekt, a ted to krome toho prvne i boli, a to teda jako ze pekelne. A to presto, ze jsem byl normalne pod praskama na bolest kvuli ty pretrzeny achilovce co ted mam (jo,rozpadam se :-) ). A bolesti jsem jinak nikdy predtim nemel, a to mi doktor dneska slibil, ze s okem ve sklenici uz rozhodne zadny mit nebudu, tak to je momentalne docela lakava varianta.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    EVILMIND: je to svine ta rakovina... drzim palce.

    a to se projevilo jen tim, ze zlobi ty cevy?

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LENDULIK: Tak zadny onkologicky vysetreni nikdy nenaslo nic metastazujiciho jinde v tele, oko vzdycky bylo jako primarni zdroj, tj. doktor tvrdi, ze se tim mimo jine i minimalizuje riziko metastaz (s tim ze to jsem vedel i tehdy na zacatku, jen jsem proste nedokazal na jeho razantni reseni pristoupit).

    Ale samozrejme mi nikdo nezaruci, ze jako na potvoru se pak neco hned neobjevi, ze, na onkologii uz zustanu dojit zdravotni pojistovnu preventivnima scanama asi nafurt... ten doktor tam je milej, ale je na nem videt jak ho drasa ze me nemuze nijak "lecit", dokud nejaky scan neukaze nekde neco v ramci jeho pusobnosti. Takze si vzdycky jen rekneme ze testy dobry, zepta se jestli jsem nezhubnul, ja se tomu zasmeju, a nashle za pul roku.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    EVILMIND: tyyjo.... hodně sily!
    a po operaci? dokazou zarucit (aspon nejak statisticky) ze to bude OK?

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak po skoro peti letech po operaci zacal muj nador zase vyhravat, krvave podlite oko a bolesti v nem co mam posledni tyden pry zpusobuji nove vznikajici a zase praskajici cevy, co si stavi, aby ho vyzivovaly... moc sikovna a vynalezava vec ta rakovina... :-/

    Takze jsem znova na startovni care se stejnou otazkou, finalni enukleace nebo dalsi docasne serie operaci laser/zmrazovani/radiace... a tentokrat uz to asi reznikum odkejvu, i kdyz jsem si zatim vzal cas na rozmyslenou. Prece jen tehdy pred lety, kdyz mi doktor rekl ze mam nador a dalsi veta byla, jestli to oko, na ktery jsem normalne videl, chci vyoperovat zejtra (tedy, tehdy jsem jeste neznal slovo enukleace), to byla trosku jinak sokujici situace nez dneska, kdy uz jsem par let fakticky slepej tak jako tak. No, a hezci uz asi beztak nebudu... :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TečkaCZ - Pacient trpící leukémií zřejmě vyléčen pomocí genové terapie
    http://teckacz.cz/1157-Pacient-trpici-leukemii-zrejme-vylecen-pomoci-genove-terapie
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    vcera byl stastny den :-)
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    a moje taky:P
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    LENDULIK: krásná zpráva :-)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    tak hura... biopsie dopadla dobre.... !
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    CORNELA: no jsem treba pribrala... myslim, ze je to tim, ze AD primo ovlivnuji metabolicky procesy... ne jen ze dodavaji nejakou latku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam