• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CUCHULAIN: mam pocit, ze sis spletl klub. A pravdepodobne i server.
    ANICKAJEDNICKA
    ANICKAJEDNICKA --- ---
    EVILMIND: no ale predstav si, ze jedno mistni ID rika, ze je to kampan proti lidem, kteri leci a nejsou mudrove!!
    mne je z toho Suchyho na bliti:(
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    LENDULIK: tak já se na to šel natěšenej podívat....
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    EVILMIND: ma dobry kozy...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PTACOPYSK: To teda. Ja vzdycky myslel, ze tyhle podvodnici to hrajou na to, ze maji nejake uzasne neodolatelne charisma, na kterem te utahnou na kazdou blbost, ale kdyz jsem poslouchal pet minut to jeho zarikavani (a pak ho jeste videl), tomu bych nenechal ani vycistit poblitej koberec. Nechapu.
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    EVILMIND: audio i video, které článek obsahuje je vskutku zajímavé ...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Marcel Wimmer trpěl rakovinou krve. Podlehl alternativnímu léčení Slunce naděje | Politika a společnost
    http://www.rozhlas.cz/...r-trpel-rakovinou-krve-podlehl-alternativnimu-leceni-slunce-nadeje--1355728
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    tak zas něco pozitivního kurňa, ne? :)
    Vir spalniček zabil rakovinu. Ženu naočkovali dávkou pro miliony lidí - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/...161414_veda_pka#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    CORNELA: tojo, ale je to fakt tak, ze to vidis,ze nejsou meta? Ja nevim, vubec se v tom nevyznam... hrozne bych si prala aby jo...
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    Me dneska pustili z nemocnice kamarada, 35 let, rak na ledvine.
    Ještě nemá hotovou histologii, ale ledviny jsou asi jasny. Nicmene, na operaci ceka 3 mesice.... Motol. On to porad bere jako ze to je jen ta operace, nebyl na PET, po operaci mu rekli v pohode, je to zapouzdreny - to je nejaka obvykla fraze doktoru? je to zapouzdreny? jak to muzou vedet?

    Nicmene zije v blazene nevedomosti, ze tim to skoncilo.....
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    CORNELA: až budeš v téhle situaci a zažiješ to, tak možná pochopíš ty lidi, kteří se rozhodnou, že další informace by tomu člověku jen přitížily. Nenutím ti to, ale tohle si člověk musí zažít, aby pochopil.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    CORNELA: my se dopracovali k tomu, že už jsme babičce od jistého stádia (urgentní odvoz do nemocnice kvůli otoku na mozku na Vánoce a prokázání metastází na mozku) informace neříkali a o to samé jsme prosili doktory. Dostala informaci, že se jí udělalo nevolno kvůli tlaku a že jak má oslabené tělo, že ty projevy byly takhle výrazné, stejně si toho moc nepamatovala. Byla mnohem klidnější a spokojenější.
    Ona se se svojí diagnozou totiž nesmířila a jakékoli rozdmýchávání ohníčku bylo zbytečné.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    CORNELA: myslim, ze to delas dobre... byla bych tam pro ni, at uz bude chtit mluvit o cemkoliv.
    Mozna je dobry byt s ni treba u takovych veci, jako olednuti zpatky. Projit si fotky rodiny, kdyz byla mlada a tak, zavzpominat, nechat si vypravet pribehy osudy...
    Neni dulezity jestli vi nebo nevi... dulezity je vedet, ze ten zivot byl dobrej, byt smirena at uz vedome nebo nevedome. To je myslim nejvic co pro ni muzes udelat... :)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    CORNELA: hele moje teta po 5ti letech chema s papirama s huste vyskytovanym slovek progres prisla s tim, ze se v krci spletli a ze vubec rakovinu nema...

    Táta mel ve zpráve kriticky stav, proto nemuzem pokracovat v chemu a prisel s tim, ze uz dalsi chemo nepotrebuje...

    Jako nemyslim, ze by doktori vylozene rekli uplne neco jineho nez to napisou do papiru, ale zacnou s takovym tim citite se dobre, blabla no to je dobre, a nebojte to bude dobry a pod nebo mlzit a ten clovek co k nim upina vsechnu nadeji si tam proste najde to co slyset chce.

    A druhej pripad je, ze nechce abys ty mela strach... jako ty lidi jsou zlomeny, a v zadnym pripade bych jim to nevycitala, ale neocekavala bych uplne racionalni jednani....
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    CORNELA: mam zkusenost, ze spis ten na druhe strane slysi uplne jiny slova nez doktor rika...
    COMPLICS
    COMPLICS --- ---
    mame nasli rakovinu zaludku cca pred rokem a pul. prodelala dve tezke operace a ted, bez zaludku, kdyz uz se zacala citit lip, nasli ji na cetecku (krev byla pry vyborna) metastaze na vajecniku. je slaba, operacemi prisla o kila a diky tomu, ze nema zaludek, telo ji nedovoli nabrat, ma desitky prasku...poslali ji rychle na chemo - s ni, rikaji doktori, ma sanci si prodlouzit zivot o rok az dva...kdo mate nejake zkusenosti, klidne mi napiste, nazory na alternativni leceni (fenix. slzy atd) jsou rozporuplne, proto shanim lidi, s kterymi bych mohl hovorit primo
    KYRIA
    KYRIA --- ---
    EVILMIND: noo, taky souhlasim spis s KOOTCHA: v tomhle. osobne sem nikdy nemela naky husty haro, ale kdyz sem o vlasy prisla, byl to hodne citelnej rozdil a i kdyz to bylo u mne za teplejsiho pocasi, donutilo mne to nosit cepici ani ne tak kvuli plesi,ale kvuli tomu ze sem mela imrvere pocit "pruvanu" na hlave .))) jinak se to rict neda, cepice byla nutnosti i doma a dodneska na ni odvykam.
    SPLIFFBOY: rust mi to zacalo vicemene "hned", uz druhej mesic sem mela na lysinkach takovy strnistata, tak sem to este dvakrat srovnala strojkem a pak se da rict ze uz to rostlo "normalne". o kvalite tech vlasu by se dalo mozna polemizovat, to bude individualni asi taky, ja mam treba od ty doby kvalitnejsi nehty, ale vlasy jemnejsi, zesedively mi a imho maji i jinou barvu od korinku.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOOTCHA: ja mam dole vlasy, uz pred spoustou let jsem presel z modelu "vlasy po pas" na "hola hlava". Prave proto vim dobre, ze vlasy nejsou zadnej rozdil. Ono s oblecenim je to cca to samy, pokud ponecham stranou nejaky kosmicky materialy, tak v zime sice lidi jsou nabaleny v horni casti tela jak prase, ale na nohou maji jen rifle. Coz jako opravdu neni zadna tepelna ochrana, proto zensky muzou chodit jen v silonkach nebo chlapi v kratasech - sam docela casto chodim i v zime jen v kiltu i ve snehu. Asi tam nebudes takhle deset hodin, ale to v riflich taky ne. Ale samozrejme mas pravdu, jde i o zvyk, a casto i o ten pocit, kdyz si predem vsugerujes, ze ti bude zima, tak ti proste bude no... Kazdopadne uz asi offtopic trochu tady no.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Tak hlavně je to úplně buřt, viď :)
    Já byl úplně vyzmizíkovanej všude půl roku. Většinou řikaj, že pak máš ještě kvalitnější vlasy. Já je mám jako taky v cajku. Jen se mi to trošku přeskupilo, no :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KOOTCHA: řídnoucí vlasy a chlupatý záda... trochu mě děsíš :) uvidíme teda no. já mám od začátku chema úplně lysý podpaží, ale chlupy na břichu mi třeba jen prořídly, zbytky držej. vousy si teď ani holit nemusím, ale zbytky vlasů holím obden, páč to furt raší, jen bohužel stále zřejmě ne souvisle. a míval sem super hustý vlasy, tak snad na řídnutí nedojde. ostatně ty dva cykly snad nebudou úplně nezvratný, uvidíme, neudělám nic stejně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam