• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEWINRakovina - zkušenosti, prevence, podpora nemocného, alternativní léčebné metody
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    EVILMIND: já už ne. Dnu jsem měl než jsem se uzdravil :-)
    Krom toho tam nemám psanou cenu prášků na dnu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CUCHULAIN: ja mam taky dnu, a ujistuju te, ze skvele zabirajici prasky pro podporu odbouravani purinu za tech spoustu let dohromady nestaly ani nahodou snu tolik, co tvoje kniha za petikilo. Aktualne je dokonce doplatek nula. Takze to mas na webu asi nejak spatne spocitany, oprav si to... *grin*
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    Napsal jsem knihu:

    * Magie Vědomého Uzdravení *
    uzdravte se za 21 dnů bez léků a lékaře

    Je v ní postup, jak se sami uzdravit a zbavit jakékoli nemoci (včetně těch údajně nevyléčitelných).

    Pro zájemce je kniha na adrese http://vedome-uzdraveni.cz/magie-vedomeho-uzdraveni/
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    máš pravdu, dělat hrdinku nemá cenu.. ikdyž to bude blbost, tak hlavně budu mít klid :)
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    já nevím třeba to bulka není, ale nevím proč mě to bolí... žádný příznaky nepociťuju :/
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    LENYA: Jelikož už jsem rakovinu měla, tak by mě tam asi bez remcání vtít měli...ikdyby to nic nebylo. Nevím, něco jsem nehmatala a celkem to místo bolí.. Jenže nepoznám jestli to bulka je. Takže raději chci pro jistotu jít na vyšetření, ať mám klid.
    LENYA
    LENYA --- ---
    BARUSSS: nevim jak pres praktickou, ale gynekolog te tam s podezrenim posle urcite. Melo by tedy stacit rici, ze citis bolest nebo sis neco nahmatala, ale vetsina doktoru i presto pry rekne, ze to nic neni.. Mimo to, pokud ti neni pres 40, budou te vysetrovat spise ultrazvukem. Bez doporuceni toto vysetreni stoji 350 kc.
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Ahoj... mám dotaz, když se chci objednat na mammograf, musím nejdřív přes praktickou doktorku?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    dej pokoj...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    mozna ontopic...
    Jak se mluví s umírajícím? V on-line rozhovoru řekne pečovatel hospice - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...s-pecovatelem-hospicu-klimesem-fuq-/domaci.aspx?c=A140911_171024_domaci_zt
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Tak on mi babičku nikdo nevěří všeobecně. Nicméně, kdyby na nejhorší došlo, tak vím, jak sanovat sto let nevětranou putyku, aniž by bylo tuto nutné podpálit. Nebo že ten sajrajt z cigaretového kouře žere lak z nábytku. Nebo že lidi vydrží víc, než by se čekalo.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    GENTIANA: to uz je trochu prehnany, ze...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORNELA: Však nikdo babičce nebral možnost strávit zbytek života konsumací 120 cigaret denně, udržováním stálé hladiny krve v alkoholu a pomlouvání, což byly její oblíbené činnosti a v posledních 10 - 15 letech života takřka jediné provozované. To víš, někdo má chatu a kamarády, někdo má drogy.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORNELA: Jako že by mohla kouřit 120 denně místo stovky, když už to má za pár?
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    EVILMIND: jenže vy nejste celebrity a ani není záměr je z vás dělat.... Nejde o hraní na city, nejde o žádný kalkul...
    nic ve stylu "smutný-štastný ksicht" ... přirozený portrét/momentka člověka na jeho oblíbeném místě... s každým bychom rádi strávili nějak čas,poznali ho a vyslechli si jeho příběh, který by byl součástí každé fotografie.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARUSSS: nemam pocit, ze bych ziskal nejakou "bolest duse" nebo "emoce a silu". Samozrejme nevylucuju, ze to nekdo ma jinak, ale obecne si myslim treba o nejakych "celebritach", co vestsinou presne tohle tvrdi pote, co prezijou nejakou banalnejsi formu rakoviny, ze to proste hrajou na city pro svuj prospech (trebas i nehmotny v podobe self proma).
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORNELA: tak moje babička měla totálně panickou hrůzu z rakoviny. Takže melanom jí bez dalšího odoperovali, ale zahrnovalo to spoustu mazání medu kolem huby, že to je banalita atd. a stejně to obnášelo hysterické záchvaty, výkřiky typu Než bych měla přijít o vlasy, to radši hned teď skočím z okna a šla skákat z okna. Jestli to byla herecká etuda nebo to myslela vážně, nikdo nezjištoval. Ale když pak měla metastázy, tak bylo jasný, že je to konečná, že by jí nějaká ta chemoterapie asi prodloužila život o pár týdnů či měsíců, ale že by ji k tomu nikdo nedonutil a ještě by to bylo o strach, jestli babu chytne blbá a začne se věšet. Takže to tata domluvil, že babičce jako budou léčit zkažený žaludek, protože ona sama se rozhodla, že to má z té zelné diety, a co už.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Ale jestli mi dáš prachy za to, že se nechám 2x vyfotit. Jednou se smutnym ksichtem a jednou s veselym, tak o tom by se dalo uvažovat :))
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ne :)
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    to i já..samozřejmě jsem to nechtěla formulovat tak, že by tihle lidé na fotce měli působit ubrečeně a zoufale.. To vůbec. Ale snad víš,jak to myslím ? taková ta bolest duše je v každém,kdo si nemocí prochází či prošel. Fotografie by měla spíše zachytit tu odlišnost /sakra nevím,jak to napsat,aby to blbě nevyznělo/ .. snad mi trochu rozumíte... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam