• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHATěžký život básníkův
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Dobrá poezie není únik, ale občas drsný zážitek, říká básník Petr Borkovec | art.ihned.cz - Knihy
    http://art.ihned.cz/knihy/c1-59901220-petr-borkovec-poezie-svet-knihy-rozhovor
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    FIN: I ty piráte, nic takového! Čtečku si kup sám a pomeranče stáhni :-)
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA:
    MAEROR: můžu k těm pomerančům dostat čtečku zdarma? knihy si už postahuji sám...
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    VANEK: O víkendu jedeme na chatu, strýc tam pár metrů světovky má ulito pod trámem, zkusím se podívat - stačilo-li by jako scan.

NATASHA: Zkus prozatím iniciovat opak: ke každé své knize půl kilo pomerančů + echtovní plastovou síťku zdarma! Knihkupci budou vděčni! ;-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    MMCH Těším se, až se rovněž ocitnu v nějaké akci "k půl kilu pomerančů kniha zdarma".
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    No, myslím, že se Petr zase vrátí do bezpečí tiché přítomnosti :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Aha. Tak asi ne. Autor nespolupracuje.

:-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    A teď by se mohla strhnout lítá holomajzna.
    PETR36
    PETR36 --- ---
    KONZUM23: Tomu pochopitelně rád věřím, je to fakt strašný :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    PETR36: Nu, o publikum zřetelně nemáš nouzi, to je dobré; ostatně nebyly tam jen seniorky z Vysočiny, jak se ukazuje :) A přihlásit se k Vieweghovi je z marketingového hlediska rozhodně dobrý tah.
    PETR36
    PETR36 --- ---
    NATASHA: Přesně tak, ještěže pana Vaňka mám. V knihovně se choval velmi vstřícně a propil se s námi málem k půlnoci:
    Křest knihy Petra Kukala | Brandýs n. L. - St. Boleslav | Tvíčko.cz - informační internetová televize
    http://www.tvicko.cz/mesto/brandys-nad-labem-stara-boleslav/krest-knihy-petra-kukala
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    VANEK: Ještěže Tě Petr má :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Jauvajs: http://www.kosmas.cz/hledani?Filters.CategoryId=59&Filters.PublisherId=xPrint&Filters.Part=Kniha&Filters.Filtered=True

NATASHA: V Deníku toho máš 220 stránek ;-)

MAEROR: Byl bych zapomněl: při tom pátrání jsem našel nějaké zmínkym, že jinde to dražili od 5000 EUR; jestli eventuální kopie, které doputovaly až do Ameriky, začínají laciněji, těžko říct.
    A taky jsem prve zapomněl zkusit Vídeň - na http://sammlungenonline.albertina.at/?id=tms_147647 mají docela velký scan trochu opotřebovaného plakátu, ale je to nějaký flashový prohlížeč a na vydobytí zdrojového souboru v jednom kuse by to chtělo lepšího hackera, než jsem já.

Sháním Urbánkův překlad Twainových Literárních prohřešků Fenimore Coopera z úplně první Světové literatury 1/1956, nemá někdo po ruce nebo neví někdo, jak k ní přijít nejsnáz? Stavěl jsem se ráno v antikvariátu (pravda, u vetešníka Nováka) a ten prohlásil, že Světovku nevedou, že ji mívali, ale dali na charitu, prý to jen zabíralo místo a nikdo to nekupoval ani po desetikoruně :-((
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Včerejší NOC LITERATURY. Krása!
    Byla jsem v Národním technickém muzeu (Jonasson - Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel), v Oku (Marsé - Kaligrafie snů) a v Divusu (Gavelis - Paměti mladého člověka).
    Všude spousta lidí, ale nikoliv nehorázně přelidněno. Herci výteční a celkově vše velmi sympatické.

Ostatně včerejší noc byla jedna z těch sladkých a hebkých, kdo nešel na dlooouhooou toulku, například přes Letnou a Hrad a Petřín, prohloupil :)
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    NATASHA: Už bys mohla vědět, že je to naopak - Petr je stopař :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    PETR36: Myslela jsem spíš, když po sobě zanecháš nějakou stopu; co čteš, co píšeš, o čem uvažuješ... Tak.
    PETR36
    PETR36 --- ---
    NATASHA: Jsem tu denně, Natasho.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    PETR36: Tip: když sem občas zavítáš a nebudeš nic potřebovat, provinilost bude významně redukována!
    PETR36
    PETR36 --- ---
    PETR36: Tak je to doma, díky moc.
    PETR36
    PETR36 --- ---
    Promiňte, že pokaždé kontaminuju diskusi přízemními prosbami, ale nemáte někdo včerejší Právo? Potřeboval bych tam oskenovat nebo aspoň ofotit jeden článek. Fakt by mi to pomohlo.
    Děkuju. Petr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam