• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    CATT
    CATT --- ---
    Iniciativa použitelnosti Wikipedie tvrdě pracovala na vylepšení použitelnosti Wikipedie. Nechcete zkusit naši Betu?

A co Bětu?
    DYSNY
    DYSNY --- ---
    ALADAR42: harva-art? :]
    DYSNY
    DYSNY --- ---
    ted na nove, Chyť mě, když to dokážeš: "hm, diplom z harvartu.."
    E42
    E42 --- ---
    DYSNY: No jasně, to bude ono! Sám jsem nepřišel na to, co tím chtěl básník původně říct.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DYSNY
    DYSNY --- ---
    E42: bankomat jakoze z teller?
    E42
    E42 --- ---
    Něco zjevně strojového na páteční odlehčení.
    DYSNY
    DYSNY --- ---
    ted v televizi [nevim ani kanal, ani porad...]: "rika se tomu marihuanova cigareta, brko, [...] anebo taky splif"
    FIN
    FIN --- ---
    krušné
    SONA1
    SONA1 --- ---
    Rediguju překlad článku z angličtiny a helemese:

Už jako malá holka, za studené války, jsem byla odhodlaná jít do Ruska a promluvit si s Krušněvem.

tak:)
    VANEK
    VANEK --- ---
    AETHER
    AETHER --- ---
    RIP: ;)
    RIP
    RIP --- ---
    AETHER: Taky jsem tam na to nevěřicně poulil oči. Zjevně inspirace otočnými domy architekta Vrtišpunta z Neználka ve Slunečním městě.
    AETHER
    AETHER --- ---
    smankote - neni to tak uplne preklad, ale perla diky chybnemu prekladu velika: [ ALADAR42 @ neKvalitni novinarska (a obzvlast novinkarska) prace aneb Massabob hovorit, Massabob prilakat! ]

SILENT
    SILENT --- ---
    ona k tomu umele vytvorena mesta svadeji, i kdyz MK se jeste celkem vyvedlo (tedy casti a dnes).
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ADAMJ: kazdy stat ma svuj Bruntal :o))
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    ADAMJ: já vím, jak vypadá Milton Keynes, byla jsem tam párkrát na koncertě.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JESSIEATREIDES: Kazdej, koho znam, si dela legraci z Milton Keynes. Je to mesto primo stvoreny, aby si z nej lidi delali legraci. Bydli tam vic ovci nez lidi a maj tam vic fotbalovejch hrist nez zastavek mestsky hromadny dopravy :)))
    DASHA
    DASHA --- ---
    DYSNY+ADAMJ+MADIETTA: no fakt nic =)
    Asi je to tim, ze znam spis lidi, co jeho vyhody vyuzivaj/by vyuzili.. =) (hodne reggae koncertu se tam odehrava, maj windtunnel..)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam