• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMAFronémin pelíšek - You just have to keep breathing
    PIGSTER
    PIGSTER --- ---
    MALICKA: tedka jsem uz ready na cokoliv :)
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    MALICKA: v jejich pivnim klubu.
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    Turisticke informace o Sibiu a koukala jsem na predpoved pocasi v Paltinis (to je to zimni stredisko, cca 30 km od TC lokace, kde bude prestupovat na TC bus) a vypada to spis na dest.
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    BRUNN: Jestli se k tomu mohu vyjadrit, tak je to pekna restaurace, ale neni nejlevnejsi. Jedine, proc bych se tam znovu vratila je to kokosove pivo.
    RANMA
    RANMA --- ---
    BRUNN: Hm, horni paluba zni dobre :)
    BRUNN
    BRUNN --- ---
    FRONEMA: Co třeba Los v Oslu: http://www.losvoslu.cz/ (?)

Zavírají v 01:00, takže pro posunutí spánkového režimu přijatelné.
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    PIGSTER: A co urnovy dort? To by si nechtel?:-D
    PIGSTER
    PIGSTER --- ---
    MALICKA: pokud jako revanz prineses (k vlaku samozrejme) 3 patrovy slehackovy dort, tak proc ne (slehacka musi bejt real, zadny maslo, zadny ztuzovace) :)
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    vcera se nacalo tema rizku, napece Pigster buchty?
    RANMA
    RANMA --- ---
    TENCOKACISTROMY: Mam v planu podobnou castku, tj. vicemene co rika Ejka s prihlednutim na nejake utraty v Sibiu. Nicmene jsem koukal kolik me stoji vyber z bankomatu v cechach (40Kc) a v zahranici (100Kc) a rikam si, ze to mozna nebudu prehanet. Zas tak velky rozdil to neni (z*urvena Raifka).
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    TENCOKACISTROMY: uvazovala jsem o 6-7 tis. Ale neskodilo by, kdyby nekdo z nas vzal pro sichr kartu (zejmena nekdo, kdo ma v sibiu partnerskou banku a nebude ho to stat moc) a mohl by v pripade nouze vybrat nejake penize.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    TENCOKACISTROMY: 1K CZK na den
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    To by me taky zajimalo. Na webu pisou "Some cash in euro currency". Jenze kolik.
    Myslite ze 1K CZK vymeneny na EUR bude stacit? Nehodlam tam nijak zvlast utracet, ale slejvat zbytky piv teda rozhodne nehodlam :D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    kolik si teda planujete vzit penez?
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    Pro ty co maji Ceskou sporitelnu, je pro ne poplatek za vyber z bankomatu u CBR (rumunska verze Ceske sporitelny, viz sit bankomatu Erste bank) v Rumunsku jen 6Kc. Bankomaty CBR mame v Sibiu zastoupeny hojne, nejblizsi je kousek od nadrazi u Univerzity Geografie a Turismu. Nevyplati se pro nas vybirat z jinych bankomatu nez ze site Erste, je tam o dost vetsi poplatek.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    jinak nebudeme nejak pracovat na posunuti spankoveho rezimu? treba v sootu vecer nekde?
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    jinak ja si tisknu krome listku, rezervaci na hostel, karticky pojistovny i kontakty na nase velvyslanectvi.
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    Krome listku na TC a karticky cestovniho pojisteni za zvazeni stoji i kopie obcanskeho prukazu, pro pripad vyhotoveni nahradniho dokladu pri ztrate obcanskeho prukazu.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak jsem si vytiskla listek na transylvanii rovnou dvakrat pro jistotu a dam si ho na dve ruzny mista.
    kdybyste nekdo potreboval vytisknout tak posilejte!
    MALICKA
    MALICKA --- ---
    Pokud nekdo nechce brat Lei a vezme jen Eura, neni problem v Sibiu je pry smenarna na kazdem rohu a nektere i nonstop.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam