• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMAFronémin pelíšek - You just have to keep breathing
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    DARKSWORD: nikoli, ale zajimavy tip
    DARKSWORD
    DARKSWORD --- ---
    FRONEMA: Neil Gaiman - Hvězdný prach? :-)
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    FRONEMA: mě? nic. Poslední dobou se snažím nepřemýšlet. Je to lepší, míň to bolí...

FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    TYMUR: ok, co by te motivovalo premyslet?:)
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    FRONEMA: kterážto odměna pro mne dokonale psychicky vyrovnaného člověka který nepotřebuje nějaké neurózy řešit praskáním bublinek, naprosto zbytečná :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    TYMUR: nikoli, je to inspirovano necim jinym, pokud by si nekdo spravne tipnul, dostane specialni odmenu ve forme bublinkove folie k praskani
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Hura, odhodlala jsem se napsat nyxovi jestli by mi nezmenil nazev, a zmenil. Pelisku zdar :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    procházku závidím, počasí vám fakt vyšlo... bohužel časově kolidovala s přípravou mé vlastní akce (domácí kino), tak snad někdy jindy :-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    a pro zajemce zaznam prochazky
    Fronema Runner | RunKeeper
    http://runkeeper.com/user/Fronema/activity/302225550?&tripIdBase36=4zxqq6

bylo to moc fajn, brzy zopakujeme:)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Jedeeem

FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SRAZ zitra v 13:00 na hradcanske, v pruchodu. (tj nad jezdicimi schody) dalsi program byl publikovan zde FRONEMA:

pokud by nekdo dalsi krome mne vzal nejakou gpsku, pomohlo by to vyprave

dorazte klidne kdokoli i kdo se neprihlasil v ankete.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    a jeste jedna prudopice na dobrou noc
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MLOK_
    MLOK_ --- ---
    Sakryš, že jdete na procházku víceméně ke mně na dvorek zrovna až když už tam asi tři roky nebydlim :)
    Šel bych rád taky, ale zatím vůbec netušim jak to budu v sobotu mít :-/
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    FRONEMA: To vypadá dobře. Kešky už pravidelně nelovím, ale pokud mi je někdo takhle servíruje…
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    FRONEMA: to vyzera dobre, to okolie nemam prechodene... som sice osoba keskami nepostihnuta, ale keskari mi nevadia, pretoze sa v medzicase zabavim fotenim a skumanim miesta... ;)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    takze, navrh planu
    mohli bychom se sejit na hradcanske, a spolecne jet autobusem 131 na U mateje. odtamtud muzeme projit trasu kolem baby a v prilehle zeleni, kde muzou zajemci posbirat hned nekolik kesek, ktere navic tvori zviratkovou serii.
    na zaver dorazime blizko evropske, kde je osvedcena restaurace escobaras. odtamtu uz se pak snadno skulime na dejvickou ,kazdy uz dle libosti.

predpoved hlasi na sobotu krasnych 8 stupnu v poledne.

predpokladana doba prochazky vsetne hledani pocitam na dve hodiny. Sraz navrhuji na 13:00

jedina vec, ktera muze bytslozitejsi je, ze nektere dotycne kesky maji vetsi slozitost nez je obvykle. to muze znamenat pouze ze autor prehani, a nebo budou doopravdy na hure pristupnych mistech. nicmene nabizim ze pokud by tim byla vetsina skupiny nejak otravena nebo znechucena, tak muzeme tenhle cil opustit. zalezi na vas.

Prosim o pripominky

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam