• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMAFronémin pelíšek - You just have to keep breathing
    ADITU
    ADITU --- ---
    KUKIDE: podle Medarda jenom dopoledne, Praha má být cca od 12 hodin už beze srážek, yr.no to hlásí velmi podobně.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    A co stím počasím má celý den mrholit?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Pokud se vam plan libi a planujete dorazit tak ho treba opalcujte pokud jinak nemate co dodat :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Plan,
    navrhuju se sejit na Skalce v sobotu v 14:00 . Odtamtud se svezeme na nadrazi hostivar (pokud by to pro nekoho bliz tam, muze tam bejt druhej, dodatecnej sraz) a budem pokracovat po trase castecne podel Botice. Meli bychom cestou videl hned nekolik zajimavych veci, kostelik, zamek, rybnik. Trasa konci na tramvaji 6 a 11 ktere nas svezou zpet do civilizace.

Tam muzem navazat veceri, dle volby. Primo u nas je doporucenihodna sushi restaurace, dobra indie a urcite bychom vymysleli i dalsi druhy dle chuti. Pokud by mel nekdo tip, podelte se.

FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Bojim se, ze moznost pousteni filmu pada, nedari se mi to tu usporadat tak, aby byl pekny koukatelny obraz, chtelo by to projektor ktery by umel promitat trochu z boku. jeste to trochu popromyslim, ale vypada to, ze vylucovaci metodou skonci sobotni akce jako prochazka + jidlo
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    FRONEMA: byl jsem poučen, že obrázky se nevěší na hřebíčky, ale na jehly; ty u sebe nemám
    kladiva mám, ale taktéž ne u sebe, nicméně ti teda můžu přinést od Aditu
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    nebo si rikam ze by byla druha moznost, vymamit kladivo z kompase a v sobotu ho akorat vratit, ay se na prochazce neproneslo
    ADITU
    ADITU --- ---
    FRONEMA: kladívko mám - neni moc velký, na zattlučení háčků na zeď stačilo. klidně vezmu s sebou. Hřebíčky ale nevedu (věšela jsem na takovéhle háčky).
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    btw v ramci soboty by mi pomohlo, kdyby byl nekdo ochoten prinest par hrebicku a kladivo, povesila bych si obrazy ktere na to porad cekaji. Nechce se mi si kupovat kladivo jen kvuli tomu a pak ho jenom mit.

pokud nebude kladivo a budou aspon hrebiky, muzem to zkusit zatlouct palickou na maso :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    BRUNN: Jo pocitam s tebou ze se zapojis v prubehu. Tou dobou uz budem urcite nekde v civilizaci, tak to nebude slozite
    BRUNN
    BRUNN --- ---
    FRONEMA: já budu do cca 17 h v práci, takže se případně můžu zapojit do už rozběhnutého programu
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    nebo mne jeste napadla konzumni varianta, ze muzeme po prochazce prijit ke mne a objednat nejaky jidlo ktery zkrmime u filmu :)
    DARKSWORD
    DARKSWORD --- ---
    TYMUR: předpokládám, že si myslel, že budeš pracovat :-))
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    FRONEMA: to je fuk, byl to takovej vtip :)
    na to co dělám poslední dobou ve volném čase skoro furt :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    TYMUR: ty jo, vubec te ted nechapu
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    FRONEMA: já bych přidal jeden řádek na kterej to asi dopadne, ale možná mezi tím stihnem i něco z toho cos psala ty :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    FRONEMA: ja by som strašne rada niečo podnikla, ale celý víkend budem na Trpaslicone ako organizátor... užite si to :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---

Tuto sobotu mam zajem o tyto cinnosti (hlasujte u vseho co vas laka, nejak to pak preberem)

19 hlasy od 7 respondentů

ADITU
      ADITU --- ---
      FRONEMA: "...Are we human because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are human?
      Pointless, really... "Do the stars gaze back?" Now _that's_ a question..."
      KUKIDE
      KUKIDE --- ---
      FRONEMA: pohádka je to hezká :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam