• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMAFronémin pelíšek - You just have to keep breathing
    IT´S LEGAL TO BE DIFFERENT :)
    What Doesn’t Kill You Simply Makes You Stranger
    Wow it is amazing how fucking crazy I really am

I'm here on this planet for experiencing and I want to be a creator, not a victim.
    I'm willing to learn and keep learning. I am willing to experiment with life.
    I am more interested in discovery than carefulness.
    I can depend on my alertness more than my certainty that I'm right.
    I am more interested in learning than in protection.
    rozbalit záhlaví
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MARWIN_KOVAREX: nom? :)

btw jakub se tvari ze na tepfaktor nema cas. takze jsme teoreticky ctyri, ja, ty, kompas a aditu. napada nekoho nejakej patej clovek?
    MARWIN_KOVAREX
    MARWIN_KOVAREX --- ---
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KOMPAS: Aha ok to nezni tak zle
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    FRONEMA: Koupit víc asi netřeba, ale je dobré počítat s tím, že přetáhnete a budete doplácet.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KOMPAS: jako ze mame rovnou koupit vic, nebo ze pak nekdyvyrazime znovu?
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Jinak ze zkušenosti: dvě hodiny nestačí. :)
    MARWIN_KOVAREX
    MARWIN_KOVAREX --- ---
    FRONEMA: Taky mam.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    vyborne tak ja to kupuju pro sebe, jeste to trochu rozsirim a kdyztak naverbujem do tymu nejaky lidi dodatecne co to holt budou mit za plnou cenu
    MARWIN_KOVAREX
    MARWIN_KOVAREX --- ---
    FRONEMA: Jsem pro.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    http://www.slevomat.cz/...faktor-ve-stylu-pevnosti-boyard-2-hod?g=1&gclid=CNCLvsyQmr0CFZShtAodcVEAuA

pratele jdeme do tepfaktoru? jestli to spravne chapu, tak by si kazdy musel koupit jeden voucher. datum bychom nejak vymysleli
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Procházka byla super dík.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Tak jsem byla pod zaminkou shaneni kafe zkontrolovat pocasi a skutecne musim priznat, skutecne tam trosku prsi a trocku je zima. Ale to nas nezastavi!
    naopak ted mame sanci pojmout akci jeste dobrodruzneji nez drive. navrhuju napriklad:
    Test naseho vybaveni na sifrovacky, nebot na spravne sifrovacce vzdy prsi
    Soutez o nejhezci kapucu aneb, trumfnete nekdo spicatou? (destniky jsou masnacky a nesmi do souteze)
    Sezeneme plachtu a zformujeme pochodujici stan neboli zelvu.
    dalsi navrhy prijimam :)

no, asi je to nejake vesele kafe koukam :)

nicmene kdyby mel nekdo tendence to kvuli mokru zabalit, hlaste to. vymyslime nejakou variantu ktera bude vyhovovat vsem
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KUKIDE: nu, videla jsem ale nejsme z cukru ze soli, jen ty v mokru povoli :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    KUKIDE: podle Medarda jenom dopoledne, Praha má být cca od 12 hodin už beze srážek, yr.no to hlásí velmi podobně.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    A co stím počasím má celý den mrholit?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Pokud se vam plan libi a planujete dorazit tak ho treba opalcujte pokud jinak nemate co dodat :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Plan,
    navrhuju se sejit na Skalce v sobotu v 14:00 . Odtamtud se svezeme na nadrazi hostivar (pokud by to pro nekoho bliz tam, muze tam bejt druhej, dodatecnej sraz) a budem pokracovat po trase castecne podel Botice. Meli bychom cestou videl hned nekolik zajimavych veci, kostelik, zamek, rybnik. Trasa konci na tramvaji 6 a 11 ktere nas svezou zpet do civilizace.

Tam muzem navazat veceri, dle volby. Primo u nas je doporucenihodna sushi restaurace, dobra indie a urcite bychom vymysleli i dalsi druhy dle chuti. Pokud by mel nekdo tip, podelte se.

FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Bojim se, ze moznost pousteni filmu pada, nedari se mi to tu usporadat tak, aby byl pekny koukatelny obraz, chtelo by to projektor ktery by umel promitat trochu z boku. jeste to trochu popromyslim, ale vypada to, ze vylucovaci metodou skonci sobotni akce jako prochazka + jidlo
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    FRONEMA: byl jsem poučen, že obrázky se nevěší na hřebíčky, ale na jehly; ty u sebe nemám
    kladiva mám, ale taktéž ne u sebe, nicméně ti teda můžu přinést od Aditu
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    nebo si rikam ze by byla druha moznost, vymamit kladivo z kompase a v sobotu ho akorat vratit, ay se na prochazce neproneslo
    ADITU
    ADITU --- ---
    FRONEMA: kladívko mám - neni moc velký, na zattlučení háčků na zeď stačilo. klidně vezmu s sebou. Hřebíčky ale nevedu (věšela jsem na takovéhle háčky).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam