CONTINUITY: Vy jste stejne vsichni takovy uslechtily duse, me obvykle zastavily veci z presne opacny strany - nekomu bych (Matko Kali jen toho me uvaruj) tim mohl udelat radost, kdejakej pitomec by si mohl myslet, ze me k tomu dohnaly jeho blby kecy, jeho kouzla etc. No a pak nezbylo nez zacit vymyslet neco extra, abych tim aspon nekoho poradne nasral. Tak jsem vymyslel serii vybuchu odpalenou padem mrtveho tela, otrava plynem s naslednou explozi, kraterem, pozarem aspon jedne ctvrti... Pak jsem se pristihl, ze me ty uvahy bavi a ten pocit vyrazne zeslabl. Co me ve skutecnosti zastavilo, kdyz jsem si uvedomil, ze mi vetsinu veci, co na to potrebuju, neprodaji, nepujci, ukrast to taky nedokazu, ninja nejsem, no tak holt take it easy a nejak to dozit.
Musim ovsem uznat, ze jsem na tom asi hodne dobre, ze se dokazu nasrat natolik, ze se ten kal na dne duse tak nejak sam od sebe da do pohybu a prestane to byt tak ostry a zranujici. A ze v sobe v krizi dokazu najit dost ignorance, hrubosti, nakonec proc to nerict - sobectvi, ze si tyhle demony jakymsi zpusobem udrzim od tela. Nemluve o tom, ze nas dedek (Bodhidharma) vzdycky cepoval, ze si mame nechat nejaky kouzla pripraveny do pristiho zivota, kdyz uz jsme takovy liny prasata, ze jsme nirvanu vzdali rovnou.