• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    MARWIN: z osobni zkusenosti : pizzeria trapolla, hotel oya - restaurant harry, nebo kvetnice, tady vsude se dobre dlabe
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    MARWIN: v rozumnem deltaokoli Pankrace samozrejme
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    dotaz:
    koncem pristiho tydne mi prijedou do prahy rodice a chteli zajit nekam na obed, pry nekde kolem pankrace, protoze tam ma otec sanci ze zaparkuje
    dotaz zni: muzete doporucit nejakou dobrou misto kde se da kolem poledne zajit najist se?
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    tý jo, to asi nebude moc okolí podolí, nuslí a pankráce, ty hodkovičky, co:-) ? ani přesně nevím, kde to je...
    ach ta praha 4, proč je tak veliká
    BULHI
    BULHI --- ---
    GARFIELD: hehe, ja hraju za fc hodkovicky, ale z naseho tymu tam bydli jen jeden :-)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    323K13L: Jj, to je ono.
    LAURA: Kvetnici znam, ale zas tak casto tam nechodim.. v lete pohoda, vevnitr nic moc. To uz snad radsi ten Sport bar :)
    WWERA
    WWERA --- ---
    jo ja bydlim na vysehrade 2minuty od prvni brany...
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    kdysi jsem bydlel v modřenech, před pát měsíci jsem se tu byl podívat za bývalými spolužáky a některé placy mezi panelákama jsem nepoznal :-)))
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    ja sem teda z hodkovicek...ty sou taky praha 4 takze pocita se? :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TERA: No možná :) Fakt zatím nevím, zajdu tam časem...

Jako výzdobu mají na stěnách různé staré hudební nástroje a ta držkatá číšnice umí slušně odrovnat :-D
    BULHI
    BULHI --- ---
    NIKOPOL: no jasny, pochopil jsem ze tyhle co jsi uvedl budou neco spesl :-) bohuzel neznam
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    prave proto se tam sledujou dostatecne halucinacni filmy, aby to nevadilo (ze to neni uplne souvisly)
    BULHI
    BULHI --- ---
    NIKOPOL: no tak ja jen ze u toho kaleni se nic moc souvisle sledovat neda :-) a u fotbalu mas vzdycky replay zejo :-))
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    nechcete jit nekdo na brko? zrovna to balim
    TERA
    TERA --- ---
    kvetnice dobra!
    LAURA
    LAURA --- ---
    HVJ3R: v okolí pražáku je rozhodně nejlepší květnice (je to na paloučku)... ale taky je to jenom na dobu co je teplo, mají nádhernou zahradu pod kaštanama, ale ta hospa vevnitř nic moc. Nicméně výborně vařej a pivo je taky dobrý.
    TERA
    TERA --- ---
    no jasne.tak tam je pivko docela ekl
    to samy na mini golfu smer CT od metra
    323K13L
    323K13L --- ---
    HVJ3R: jestli myslime to samy...tak mi tomu u nas rikame "jdeme na kacov" --> to pvo stoji asi 11,- Kc/ 0,5l ale neni moc dobry - je takovy "fotbalovy". Nevim jestli se da jit nejak dovnitr. my byli vzdycky jen na ty "zahradce". pro piti a jidlo se chodi k okynku. jinak docela dobry. je to primo za budovou Zpravodajstvi CT (pod fotbalovym hristem)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Prazskyho Povstani se hlasi... ehm. S hospodama je to tady celkem napicu! Co zavreli hrob, neni uz takova sranda :) misto toho je na kolejich nudnej bar "u dna", kourit se tam nesmi.. bleble.

Jeste je taky jedna hospudka v parku na kavcich horach (ted nevim, jeslti o tom mluvite jako na babe? asi ne..), maj tam taky kacov a da se tam i nazrat (takova hospodska klasika, smazaky, rizky a tak). Ale leto uz konci, pozde :-/
    MS_
    MS_ --- ---
    sice ted bydlim na andelu, ale bydlel sem na sporilove 25 roku :) hospody doporucuju U rezniku (drivejsi konecna 136), je to tam fekal, je to tam ctvrta cenova, ale je to tam fajn :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam