• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    TERA
    TERA --- ---
    bulhi zabodoval,D
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    BULHI: ten "skvelej" nonstopac vedle naseho baraku, kolem nejz se vzdycky v noci bojim jit, aby me tam nekdo nepoblil nebo neznasilnil? ten, u nejz vzdycky lezej na chodniku tri opilci, ktery musim dlouhym krokem prekracovat a jejichz tri kamaradi se poacej vratkym krokem po okolnich ulicich, protoze nemuzou trfit na metro? tak ten je fakt supeeeeeeeer.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    WOCKOO: hledám to na mapě .)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    EFFKA: taky ho nemůžu najít. leda by byl schovanej nebo to měli nějaký nepřesný..
    KETHAMINA: křižovatka Nuselská/Kloboučnická/ K podjezdu
    TERA
    TERA --- ---
    jo az dole aha,]jj tak vim kterej nonstop
    BULHI
    BULHI --- ---
    TERA: uf tak to netusim jestli jsou tam sklady reprezent ale nejaky takovyhle vyuziti to zjevne ma.. jsou to jakoby tri baraky po levy strane ty hlavni dolu na prazak.. je tam treba happy sport a dole nejaka pizzerie, ten nonstop je v tom prvnim baraku zespoda
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    kurnik kde na tý fotce je central park ?
    TERA
    TERA --- ---
    BULHI: tam jak jsou sklady Represent?nebo kde?
    BULHI
    BULHI --- ---
    WOCKOO: no to jo, ale to je daleko :-)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    BULHI: budeš muset chodit na vyhlídku nad řeku, tam je to stejně nejlepší :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele jinak objevil jsem super nonstop - sport bar u karla se to tusim jmenuje, je to smerem na prazak po levy strane v takovym tom komousskym komplexu, spis v horni casti kopce, cili bliz u pankrace... plzen za 23!
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: hele, jezerka pořád stojí ..... to mně se astát nemůže :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    WOCKOO: ad stavby-ok

jinak si vůbec nevybavuji místo, kde z kloboučnické odbočují busy
    BULHI
    BULHI --- ---
    ty jo mi takhle zdevastujou nejoblibenejsi mista na brka hergot :-)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    KETHAMINA: spíš na Kloboučnický. je to to místo, kde z Nuselský odbočují autobusy, co jedou do Vršovic
    koukni kdyžtak na ty stránky, tam je víc obrázků, nechce se mi to sem všechno dávat
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    WOCKOO: a jiný náhled nemáš?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    WOCKOO: jako dole na zastávce Horky u tramvaje?
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    btw. našla jsem si, jak to asi tak bude nahoře na Pankráci vypadat, až to dodělaj. asi lepší než vietnamská tržnice, ale třeba to "véčko" mi přijde celkem hnusný

více je pak tady: http://www.ecm.cz/city/fotogalerie/
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    KETHAMINA: onehdá když jsme šli po Nuselské směrem do centra, tak na té křižovatce s Kloboučnickou (jak odbočují autobusy) je naproti sámošce nějaká večerka, kde myslím měli po desáté otevřeno
    ale nevím, jestli to nebylo výjimečně a do kolika správně mají jsem se teda nedívala
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    323K13L: nahodou jo :)!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam