• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ZZGERO: super ...to mi vyhovuje.

BULHI:
    KACENKA22:
    KEEP_SMILE: sobota, pankrác? .)

přidáte se ještě někdo

a doufám v cizsticovu učast ... jeho obětí mi chybí už tak půlroku :)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    joa bude teda neco zitra?? Doma jeste nemam zapojenej pocitac takze nevim jestli se sem dostanu abych se mrkla...
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    rikam ten pankrac...:o)) a ta florenc...:o)
    PETROFF
    PETROFF --- ---
    je mozny, ze to mam hozeny.... ten Pankrac kolem metra... a ta Pankrác jako pankracka pláň, tak nejak kolem kavarny Na pul cesty
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    KRALIK: taak
    BULHI
    BULHI --- ---
    no u Florence si nejsem jistej, ale Pankrac je muzsky jmeno, tak mi to prijde normalni.. kazdopadne to tak mam zazity odmala a nikdy by ma nenapadlo jinak, dokud jsem to neslysel v televizi z ust nejaky neblahy existence :-))
    MOONBEAM
    MOONBEAM --- ---
    BULHI: ja zasadne pan Pankrac a pani Florenc :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    pro me taky TEN pankrac, TEN florenc
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ja se ptam pac "ta Pankrac" me vazne rozciluje :-)
    PETROFF
    PETROFF --- ---
    BULHI: prece "to Pankrac", neasi :D ... ted vazne, kdyz se nad tim zamyslim, tak asi jak kdy... fakt, ze jo... vybavuju si slovni spojeni v obou tvarech...
    KRLEESH
    KRLEESH --- ---
    BULHI: ja rikam "ten" pankrac narozdil od vetsiny zenskejch co znam ... a rikam i ten florenc ale to uz je mozna moc =)
    BULHI
    BULHI --- ---
    hm tak to mi pripomnelo jedno moje dlouhodoby trauma - rikate "ten" nebo "ta" Pankrac? :-))
    KACENKA22
    KACENKA22 --- ---
    take bych zasla na par drinku: ) ovsem tento veek asi nevidim nejlepe,decentne marodim: (, ale treba se jeste dam do kupy..kdyz uz tak se priklanim jit nekam na tu Pankrac
    PETROFF
    PETROFF --- ---
    zdravím.... bydlím v Nuslích... konkrétně u zastávky tram.11 Horky... to je 1 stanice nad Synkáčem, směr na Spořilov... fakt je jediným pojidlem tohohle auditka ono bydliště a to, ze je člověk na nyxu?? .-) jdu do toho... jestli mě teda priberete...
    MOONBEAM
    MOONBEAM --- ---
    jj chripky jsou svine...vsechny, nejen ptaci :)
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    BULHI: Mír s Tebou synu !!! A ať se brzo uzdravíš...
    BULHI
    BULHI --- ---
    desna prdel, fakt :-)
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    BULHI: a jak se léčí ptačí chřipka ?? to si jako na něj dáváš obklady a zábaly a mažeš ho nějakýma mastma mazanýma...?? :))
    BULHI
    BULHI --- ---
    KETHAMINA: ja lecim ptaci chripku prave.. ale v sobotu uz snad budu cajk
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    KETHAMINA: hehe:D v patek mam firemni party a o vikendu uz neco mam... sice jsem vazne transformovana, ale tento vík to nevidim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam