• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    YERSINIA
    YERSINIA --- ---
    Já Braník - Hodkovičky kdyžtak:)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    Jinak tedy ja Michle - Budejovicka
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    HVJ3R: Jo tak tu muzu taky vrele doporucit. Varej tam opravdu mooooc luxusne.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Kdyz vas tak sleduju.. tak kdo muzete, zajdete do Michelsky: http://www.michelska.cz/ ... web sice hrozive pomalej, ale hospoda paradni, akorat je treba se nezaleknout pivnice a jit dal dolu :) Nebo na zahradku v lete. Varej vyborne, obsluha super, vyber jidel primo kralovskej, ceny standard. Byl jsem tam trikrat a vzdycky fajn, reference od ostatnich tez dobre, doporucuji (jinymi slovy, jeste me tam nenasrali :)
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    tak u brizu mi prijde, ze pivko skvely tankovy, ale jidlo takovy nijaky. resp. maly vyber
    LENCA
    LENCA --- ---
    No jasně..už jsem to taky našla..
    YERSINIA
    YERSINIA --- ---
    LENCA: myslíš asi u břízů?
    LENCA
    LENCA --- ---
    zdarec, můžu taky za váma, Spořilov též..když to tu tak čtu, tak kde dobře vaří je hospoda na roztylském náměstí, ale nad kostelem, nevím, jak se to přesně jmenuje, ale restaurace je propojená s nočním barem jménem Chýše..a dobrota., příjemná rychlá obsluha..super.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BULHI: Tady je lesů, třeba ten na Dobešce, pak když se jede na novodvorskou tak tam taky, jakoby pod konstruktivou. Samý smrky tady :)
    YERSINIA
    YERSINIA --- ---
    BULHI: asi myslí les kamýk - hodkovičky...ten se dá počítat taky k Bráníku...ja tam bydlim a patříme k Bráníku...a ten les je celkem fér, určitě víc než ten na dobešce:)

PAJOVA: jasny no, dat mi syrový maso, tak už tam taky netahnu:), me porce v eurece taky bohatě stačí, ve svatym pekle sem pulku nechavala, coz je nanic...
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    YERSINIA: byla jsem tam naposledy cca pred pul rokem.. Vrchni se omlouval hrem dolem, ale protoze to nebylo poprve,tak jsem tam na jidle uz znovu nebyla... Eureka je sice o neco drazsi,ale jidlo vynikajici a na me i dost velka porce.. Ale nejsem v tomhle uplne kompetentni soudit, protoze jim mene
    YERSINIA
    YERSINIA --- ---
    PAJOVA: jo? je fakt, že ja už tam byla dost davno (rok, dva)...je to možný...když sem tam byla já, tak vždy vše oka a fakt velký porce, že sem snědla tak pulku...
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    YERSINIA: tak s tim uplne nesouhlasim, 2x jsem tam zazila polosyrove maso, coz bylo celkem zklamani
    YERSINIA
    YERSINIA --- ---
    PAJOVA:
    KETHAMINA: fakt dobře vařej tady (velký porce) http://www.sporilov.info/view.php?nazevclanku=&cisloclanku=2005040101
    je to kousek od kostela...pak je u kostela ještě Eureka restaurace, ale tam je to myslím celkem drahý:) a malý porce...http://www.sporilov.info/view.php?cisloclanku=2005021601

BULHI
    BULHI --- ---
    LOJZEE: kde je prosim te v Braniku les? nemyslis ten remizek na Dobesce, ze ne? :-)
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    KETHAMINA: no dobre varej kousicek pod kostelem, jen si ted nemuzu vzpomenout na nazev te restaurace:-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LOJZEE:
    PAJOVA: oba visíte :)

pájová, je tam kolem tebe nějaká dobrá restauračka na večeři? Spořilov vůbec neznám.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LOJZEE: fer,
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    ahoj, tak se take pridavam, lodalita Sporilov...
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    aha :) ulice Ke Krči XY..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam