• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    JOHNNY: u konicka je niz. tam jak je to beachvolleyballovy hriste. ted se to ale jmenuje "TimeOut". tam maj Gcko. MIDORI mysli klubovnu FC Podoli. A tam k tomu Kacovu maj jeste Gcko 12´za nejakou 20,-, nebo kolik. D O P O R U C U J U !
    HNL
    HNL --- ---
    ta dvanactka u klokocnika je docela slusna a za ty prachy....neznechutila se mi ani po nekolika pivech a strevni problemy jsem po ni rano taky nemel....
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    MIDORI: u konicka myslim
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    dvanactku jsem nezkousela, tak mozna ze je o neco lepsi, ale jestli je vylozene dobra, tomu neverim... ani z ty prachy :) Kacov jsem pila jeste v tom kiosku na kafcakach, jak je tam takovy to okynko, z druhy strany je to snad i hospoda, tam mi to taky nechutnalo, ale jeste se to dalo pit, ale u toho klokocnika to neslo
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    HVJ3R: ja rikam to samy... 12ka je dobra a placky se syrem taky..
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    MIDORI: Taky za ty prachy... ja to taky pil a povidam, ze ta dvanactka je dobra! :)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    HVJ3R: no nevim nevim, dala jsem si tam desitku a ani jsem to nedopila, dyt to smrdiii :)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    MIDORI: Ta 12ka se docela da :)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MEPHISTO: nejlepsi pivo??????? u klokocnika???!!!! nejlevnejsi urcite, protoze to je neskutecnej hnus, nechutnej kacov
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    MEPHISTO: to uz je teda pase. ale stejne, kde to je?
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARNAQE: hele, nekoukal sem an datum a možná s tím otravuju, ale rozhodně nejlevnější ale nejlepší žrádlo + pivo u Klokočníka:)DDDD

moudří už vědí, že:)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Kdyby to zajimalo nejaky ty "ekofasisty":
    http://www.podoli.nazory.eu/
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    KOCHANSKIT: jasny vim...myslela jsem to proste na ty hodne velky psy...:o) jinak my jsme taky jednoho meli v byte ale byla to jezevcice take ta se klidne probehla i tam kdyz se to tak vezme...:o)
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    KEEP_SMILE: Jasně, já jen chtěla vysvětlit, že zahrada není to nejpodstatnější a že jsou často zanedbávány jiné aspekty (ačkoliv především mezi nepejskaři koluje zjednodušená představa: pes v bytě = hrůza, pes na zahradě = super) No nějaký vlkodav v mikrobytě, kde se neotočí - to je jasná věc! Ale Longin3k povídal něco o psovi větším než jorkšírský teriér:)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    KOCHANSKIT: tak to je jasny...ale netvrdim prece ze kdyz je zahrada tak se na prochazky nechodi vubec...osobne beru jako samozrejmost vzit psa vyvencit a na prochazku a ne aby byl zavrenej na zahrade...ale pochybuju ze obr pes bude uplne stastnej i v mrnavym bytecku...
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    KEEP_SMILE: pro psa je predevším důležitý kontakt s člověkem (psi jsou silně sociální zvířata) a dostatek pohybu. Kynologové tvrdí, že pes v bytě, který má kontakt se svým páníčkem a dostatečné procházky je šťastnější než pes na sebevětší zahradě, který svého pána vidí maximálně projít kolem a který s ním na procházky nechodí. A co znám pejskaře s velkou zahradou, tak svého psa v tomto ohledu dosti zanedbávají (právě, že spoléhají na to, že prostor zahrady psa uspokojí).
    Tedy důležitější je trávit se psem čas, poskytnout mu pohyb a nové podněty.
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    KOCHANSKIT: tak pro psy je vzdycky lepsi mit vybeh na zahrade nez je zavirat v bytecku, ne?? Mali psi treba jeste jo ale velkyho bych si do bytu asi fakt nevzala...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KOCHANSKIT: asi si prozil v detstvi nejaky trauma a ted se to odrazi na jeho psychyckym stavu. ze by nejakej druh fobie?
    KOCHANSKIT
    KOCHANSKIT --- ---
    LONGIN3K: důvod?
    LONGIN3K
    LONGIN3K --- ---
    psy s vahou vyssi nez X kde X neni nepodobne hmotnosti vetsiho jorksirskeho teriera bych zakazal vlastnit pokud majitel nema k dispozici y m2 zahrady.

A psy s vahou nizsi nez X bych zaradil do stejne kategorie jako krysy.

win-win ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam