• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    MIDORI: tak, zadna slava, ale neurazil. lepsi prumer. parkrat sem se zasmal. prave treba ty zaverecny scene v ty kavarne. ale do multiplexu uz doopravdy vazne nikda v zivote nepudu. uz sem si to rikal spoustakrat, ale tentokrat definitivne.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CARNAQE: jj, tuhle hospudku mi z par lidi doporucovalo, prej je to fajn... btw jak se ti libil film?
    HNL
    HNL --- ---
    Ted jsem stravil par veceru na zahradce u Klokocnika a muzu jen potvrdit, co jsem psal predtim....dvanactka je v pohode, da se tam i najist a ta sestava kolem pipy se da docela dobre ignorovat, pripadne sverepym vyrazem zastrasit...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Vrele doporucuju:
    http://www.mapy.cz/#x=133066976@y=135849568@z=16@mm=FP@ax=133067008@ay=135851616@at=tady%20to%20je@ad=restaurace%20/%20kavarna@sa=s@st=s@ssq=Podolske%20nabrezi%20Praha@sss=1@ssp=124834725_127059841_146264997_145704833
    Byli jsme na filmu "Frantisek je devkar" a jedna z prvnich a pak zaverecna scena se odehrava v teto kavarne. Je to tam fakt moc hezky. Pripadal sem si tam jak nekde na dovoleny. Jediny co bych tomu vytkl jsou zachody teda.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    BULHI: jako ze kacov? ;0
    BULHI
    BULHI --- ---
    nj, dik :-))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: ani mi nemluv. jinak- sexy ikonka :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    bych sel dneska nekam na zahradku a zrovna je tak hnusne sakra :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    BULHI: ja tam byl, super! ;)
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo tam je to husty, nevdel jsem ze to jeste existuje.. nekdy provetram bajk a zajedu se tam podivat :-)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    CARNAQE: neco mi to rika, ale asi uz to bude pekne davno, co jsem tam byla :)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    LEELLOO: Dovnitr ani nechod. Maximalne na zachod. Tam stejne vetsinou cuca fotbalovej dorost limcu. Vono je to spis jejich klubovna. Smysl ma jenom to "okynko". Maj tam ruzny raritky, jako zlutou a vselijak barevnou komousskou limcu, kulaty zvejky a podobny relikvie.
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    HVJ3R: dik.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    LEELLOO: klik ... :) Za hnusneho pocasi tam nema smysl chodit.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    LEELLOO: no nevim, jestli je tohle spravny misto, vevnitr v hodpode jsem nebyla, pusobi to jako celkem pajzl... adresu to asi nema, proste kdyz pujdes na kafcaky kolem budovy CT, tak za ni je takova patrova budova a v ty to je.. v podstate je to uprostred toho parku, najdes to snadno
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    MIDORI: ma to nejakou adresu? zkousela jsem google, ale marne. ja jen ze jdem dneska do zlutek a jestli bude megafrisno, tak tam okolo nic neznam zajimavyho, kam se presunout, tak jsem myslela, ze kdyz se to jmenuje Podoli, ze to bude nekde tam.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    LEELLOO: je to hned za budovou Cesky televize na Kafcich horach, pokud se tam vydas, tak to imho nemuzes neminout
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    CARNAQE: a to je kde, ta klubovna FC Podoli?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    JOHNNY: u konicka je niz. tam jak je to beachvolleyballovy hriste. ted se to ale jmenuje "TimeOut". tam maj Gcko. MIDORI mysli klubovnu FC Podoli. A tam k tomu Kacovu maj jeste Gcko 12´za nejakou 20,-, nebo kolik. D O P O R U C U J U !
    HNL
    HNL --- ---
    ta dvanactka u klokocnika je docela slusna a za ty prachy....neznechutila se mi ani po nekolika pivech a strevni problemy jsem po ni rano taky nemel....
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    MIDORI: u konicka myslim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam