• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BEDA00
    BEDA00 --- ---
    PETEKKA: aa co ze tam je?
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Zdravim Modřan´,) dete někdo zítra do Bahna?já jen tak..
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    jo abych se nepridal - rikam u klokocnika je to vpohode po vsech strankach i po ty pivni... a ze uz sem nejaky to pivo v zivote vypil... klaster na vas holoto :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    znovu opakuji

zdravím, od 1.7. nabízím pokoj ke spolubydlení v bytě 4+1 v Nuslích - místo zvané Nuselské království.

Veskrze nyxí domácnost (sebien, queenmary, moje maličkost a občasným hostem mawerick) reference od bývalých spolubydlících např. haribokachna, t_raven, rustikann_kara ...

Samostatný neprůchozí pokoj - postel, křeslo, v chodbě vestavěná skříň - k dispozici

Mhd dostupnost do 5 min pěšky
    - Pankrác, Pr. povstání (metro C)
    - 106, 124, 139, 150, 182, 188,193 (bus)
    - 11, 18 (tramvaj)
    - 504, 505, 509, 513 (noční)

byt se nachází v prvním podlaží cihlového domu, vedle domu park (jezerka)
    vybavení - pračka, lednička, mw,rychlovarná konvice, toustovač, žehlička, vysavač, internet
    50m od domu nonstop Oáza, obchod vietnamců za rohem denně 8 - 22h

žádné psy, kočky, ptactvo - zvířectvo hlukotvorné ( máme želvu)
    v bytě se kouří jen na záchodě, ale ve svém pokoji ať si každý dělá, co chce - thc frendly kolektiv

více pošta
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    MIDORI: tak, zadna slava, ale neurazil. lepsi prumer. parkrat sem se zasmal. prave treba ty zaverecny scene v ty kavarne. ale do multiplexu uz doopravdy vazne nikda v zivote nepudu. uz sem si to rikal spoustakrat, ale tentokrat definitivne.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CARNAQE: jj, tuhle hospudku mi z par lidi doporucovalo, prej je to fajn... btw jak se ti libil film?
    HNL
    HNL --- ---
    Ted jsem stravil par veceru na zahradce u Klokocnika a muzu jen potvrdit, co jsem psal predtim....dvanactka je v pohode, da se tam i najist a ta sestava kolem pipy se da docela dobre ignorovat, pripadne sverepym vyrazem zastrasit...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Vrele doporucuju:
    http://www.mapy.cz/#x=133066976@y=135849568@z=16@mm=FP@ax=133067008@ay=135851616@at=tady%20to%20je@ad=restaurace%20/%20kavarna@sa=s@st=s@ssq=Podolske%20nabrezi%20Praha@sss=1@ssp=124834725_127059841_146264997_145704833
    Byli jsme na filmu "Frantisek je devkar" a jedna z prvnich a pak zaverecna scena se odehrava v teto kavarne. Je to tam fakt moc hezky. Pripadal sem si tam jak nekde na dovoleny. Jediny co bych tomu vytkl jsou zachody teda.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    BULHI: jako ze kacov? ;0
    BULHI
    BULHI --- ---
    nj, dik :-))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: ani mi nemluv. jinak- sexy ikonka :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    bych sel dneska nekam na zahradku a zrovna je tak hnusne sakra :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    BULHI: ja tam byl, super! ;)
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo tam je to husty, nevdel jsem ze to jeste existuje.. nekdy provetram bajk a zajedu se tam podivat :-)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    CARNAQE: neco mi to rika, ale asi uz to bude pekne davno, co jsem tam byla :)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    LEELLOO: Dovnitr ani nechod. Maximalne na zachod. Tam stejne vetsinou cuca fotbalovej dorost limcu. Vono je to spis jejich klubovna. Smysl ma jenom to "okynko". Maj tam ruzny raritky, jako zlutou a vselijak barevnou komousskou limcu, kulaty zvejky a podobny relikvie.
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    HVJ3R: dik.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    LEELLOO: klik ... :) Za hnusneho pocasi tam nema smysl chodit.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    LEELLOO: no nevim, jestli je tohle spravny misto, vevnitr v hodpode jsem nebyla, pusobi to jako celkem pajzl... adresu to asi nema, proste kdyz pujdes na kafcaky kolem budovy CT, tak za ni je takova patrova budova a v ty to je.. v podstate je to uprostred toho parku, najdes to snadno
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    MIDORI: ma to nejakou adresu? zkousela jsem google, ale marne. ja jen ze jdem dneska do zlutek a jestli bude megafrisno, tak tam okolo nic neznam zajimavyho, kam se presunout, tak jsem myslela, ze kdyz se to jmenuje Podoli, ze to bude nekde tam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam