• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    zdravím všechny a děkuju kethamině za přijetí do spolku ;) v poslední době na praze 4 pobývám možná víc, než je s ohledem na játra zdrávo, takže hurá mezi vás :) s některými jsme se viděli včera na vyšehradě, pohodová akcička... jak se líbila vám? ;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    zdravím mezi námi Elishku, už visí na nástěnce :)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    STEPHANIE: za 70kc je to v pohode, tech 110 je dost no....
    ja se chystam zase chodit na aerobik, ale jsem v Dublinu, takze pocitam s cenama daleko vyssima nez kilo za hodinu, ale bohuzel to jinak nejde, hejbat se potrebuju..
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    STEPHANIE: chodila jsem na Budejovickou k jedny moc sympaticky slecne, je to teda spis body styling, ze zactku rychlej aerobic a pak posilovani a cviceni s mickama na posileni zad, za hodinu chtela 110kc, coz je o trochu vic, nez jinde, ale me se u ni libilo... pres prazdniny se ale necvici...
    http://www.studio-m.cz/
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    MAKATASU: jj, Lucky Luciano rovněž můžu doporučit. Zatím vše, co jsme tam měli, stálo za to.
    A pak zbožňuju americké brambory od Klokočníka!
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    Díky nemám spěch navíc do čech se vracím až 7.srpna takže to teprve bude aktuální..

Jinak restaurace moje oblíbená:
    Lucky Luciano http://www.luckyluciano.cz/ Losos v parmské šunce
    Na paloučku http://www.vrpaloucek.cz/

Snad se to za rok moc nezměnilo...

a ještě pizerrie Di Carlo http://www.dicarlo.cz/
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    do tydne budes viset, svedove maji sivny klavesnice, nejdou mi tu hranaty zavorky a spol :)
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    Jinak prosím o přidání - Pražského povstání a rozšiřuji Vaše naše řady. Díky
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    Večerka Dačického 8 tu není? U metra PP za centrotexem směr děkanka
    j
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    FAUST: jo to bude ta dekanka. hriste u ZŠ Horáčkova ni ZŠ k Sídlišti to neni.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    FAUST: napada me dekanka na prazskyho povstani... je to kousek od metra
    FAUST
    FAUST --- ---
    ahoj, potreboval bych malou pomoc od mistnich, hledam konkretni misto, ma jit o placek u fotbaloveho hriste, kde stoji zelezna gymnasticka hrazda, ma to byt u pankrace, bohuzel vic detailu neznam, ani jestli je to regulerni fotbalovy hriste, nebo jenom nejaky pole a nechce se mi krouzit tyden po pankraci. nevidel nekdo u pankrace hrazdu? :)) omlouvam se za stupidni dotaz a dik moc :)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    HVJ3R: Markvart urcite jeste funguje, chodi k nemu cela nase rodina (krome me)...ted ho zastupovala mlada doktorka kvuli nejakejm zdravotnim problemum snad, ale podle babci uz by mel bejt snad zas zpatky.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    LEELLOO: Jeste byvalo ocni oddeleni v Taborsky ulici u Nuselsky radnice (Prazskeho Povstani a potom tram 18 nebo bus 193 na zastavku Nuselska radnice) - MUDr. Markvart. Uz jsem u nej leta nebyl (nemam duvod), ale byl celkem v pohode. Mozna ale napred bude lepsi si ho vygooglit a zavolat.
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    JEBAK:
    CARNAQE: nechci jit do optiky, kdyz jsem nikdy nebyla na ocnim. vic lidi mi rika, ze je lepsi jit prvne k ocarovi, ze udela vic vysetreni, nez optik a pouzije vic metod, takze dokaze poznat, jak oci pracuji i v prubehu dne. optika je tady na kazdym druhym rohu, ale kvalitni ocni lekar? na poliklinice na Budejovicky jsou dva. chlap me rekl, ze patrim z zensky a zenska je krava, mamka s tatkou od ni jako od lekarky odesli. proto se ptam, jestli tu nekdo nema nekoho dobreho.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    LEELLOO: A nemas lepsi jit rovnou do optiky? Za vysetreni se tam nic neplati a ten prispevek pojistovny na obruby a skla je tak smesnej, ze stejne nehraje roli.
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    LEELLOO:
    Vím že na Budějovické je optika.
    Není ale lepší si zajet do Krče do Thomayerky ?
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    FIVEL: a kam, ke komu, je dobrej / dobra? zjistuju, ze cim dal tim blbejc vidim na titulky v televizi. a protoze jsem na ocnim nikdy nebyla, nechci jit rovnou do optiky, ale at uz mi ty ociska jedny i nekdo poradne vysetri. A aby byl ten nekdo dobrej, hodnej a peclivej. takze? :)
    FIVEL
    FIVEL --- ---
    LEELLOO: Já teda chodim na Pankrác ...
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    Nemáte někdo okolo Budějovické nějakou dobrou oční lékařku prosím?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam