• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    FIVEL
    FIVEL --- ---
    LEELLOO: Já teda chodim na Pankrác ...
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    Nemáte někdo okolo Budějovické nějakou dobrou oční lékařku prosím?
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    pivo a jidlo tam je fakt super..) a lepsi kvasnice jsem snad v zivote nepil..)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    MEPHISTO: jo, tak tam sem jednou byl pro pivo do dzbanku a ta zahradka se mi fakt libila.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    MIDORI: hele, je to názor můj a těch 40 známých a kamarádů, co tam na etapy s nima chodim. Nevim co piješ ty za europiva normálně, ale já rozhodně dávám přednost kvasnicovýmu "opravdovýmu" , živýmu a tradičním způsobem vyrobeného piva. Ne nějaký plzně, gambrinusy, kyselý smíchovy a podobný..ale je top jen můj a mých kamarádů názor...:)

CARNAQE: je to tady http://www.mapy.cz/#x=133121562@y=135849786@z=16@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=Na%20Vesel%C3%AD%20702/48@sss=1@ssp=133114544_135846200_133128912_135859312

a maj tam klasický český jídla, co pamatuju tak okolo 80 - 90 korun, porce jak pro dřevorubce a dobrý..moc dobrý, například jen k pivu kousnout ďábelské topinky za nějakých 35 Kč...bomba, a to to sou 2 velký chleby s masem, omáčkou a zapečené v sýru...jako...mňam..:) mám hlad:)
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    BEDA00: z letáku nevyčtu, srry.. takže večer ,)
    BEDA00
    BEDA00 --- ---
    PETEKKA: hmm.. uvidime.. a budou tam mit zvuk nebo jen dj's?
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    KETHAMINA:
    BEDA00: takže poslušně hlásím, že je tam dnes "dj beck a dj charly (cabaret sound), entry free."
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    PETEKKA: čekám na hlášení, ráda bych se přijela podívat :)
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    BEDA00: nejsem si jistá co přesně, údajně tekk .. zítra mi podá kámoš přesnější hlášení.
    BEDA00
    BEDA00 --- ---
    PETEKKA: aa co ze tam je?
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Zdravim Modřan´,) dete někdo zítra do Bahna?já jen tak..
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    jo abych se nepridal - rikam u klokocnika je to vpohode po vsech strankach i po ty pivni... a ze uz sem nejaky to pivo v zivote vypil... klaster na vas holoto :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    znovu opakuji

zdravím, od 1.7. nabízím pokoj ke spolubydlení v bytě 4+1 v Nuslích - místo zvané Nuselské království.

Veskrze nyxí domácnost (sebien, queenmary, moje maličkost a občasným hostem mawerick) reference od bývalých spolubydlících např. haribokachna, t_raven, rustikann_kara ...

Samostatný neprůchozí pokoj - postel, křeslo, v chodbě vestavěná skříň - k dispozici

Mhd dostupnost do 5 min pěšky
    - Pankrác, Pr. povstání (metro C)
    - 106, 124, 139, 150, 182, 188,193 (bus)
    - 11, 18 (tramvaj)
    - 504, 505, 509, 513 (noční)

byt se nachází v prvním podlaží cihlového domu, vedle domu park (jezerka)
    vybavení - pračka, lednička, mw,rychlovarná konvice, toustovač, žehlička, vysavač, internet
    50m od domu nonstop Oáza, obchod vietnamců za rohem denně 8 - 22h

žádné psy, kočky, ptactvo - zvířectvo hlukotvorné ( máme želvu)
    v bytě se kouří jen na záchodě, ale ve svém pokoji ať si každý dělá, co chce - thc frendly kolektiv

více pošta
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    MIDORI: tak, zadna slava, ale neurazil. lepsi prumer. parkrat sem se zasmal. prave treba ty zaverecny scene v ty kavarne. ale do multiplexu uz doopravdy vazne nikda v zivote nepudu. uz sem si to rikal spoustakrat, ale tentokrat definitivne.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CARNAQE: jj, tuhle hospudku mi z par lidi doporucovalo, prej je to fajn... btw jak se ti libil film?
    HNL
    HNL --- ---
    Ted jsem stravil par veceru na zahradce u Klokocnika a muzu jen potvrdit, co jsem psal predtim....dvanactka je v pohode, da se tam i najist a ta sestava kolem pipy se da docela dobre ignorovat, pripadne sverepym vyrazem zastrasit...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Vrele doporucuju:
    http://www.mapy.cz/#x=133066976@y=135849568@z=16@mm=FP@ax=133067008@ay=135851616@at=tady%20to%20je@ad=restaurace%20/%20kavarna@sa=s@st=s@ssq=Podolske%20nabrezi%20Praha@sss=1@ssp=124834725_127059841_146264997_145704833
    Byli jsme na filmu "Frantisek je devkar" a jedna z prvnich a pak zaverecna scena se odehrava v teto kavarne. Je to tam fakt moc hezky. Pripadal sem si tam jak nekde na dovoleny. Jediny co bych tomu vytkl jsou zachody teda.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    BULHI: jako ze kacov? ;0
    BULHI
    BULHI --- ---
    nj, dik :-))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: ani mi nemluv. jinak- sexy ikonka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam