• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    VIGE
    VIGE --- ---
    MIDORI: já jsem tuhle paní právě našla na netu, byla asi jediná, kdo měl svoje internetový stránky:) tak jsem ráda, že se tu objevil nějaký názor:) děkuju za info, nejspíš se jí brzo ozvu, mám to kousíček od školy, takže dobrý..
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    VIGE: Ja chodim k pani Dase asi od kvetna, byla jedna z mala, ktera pribirala novy pacienty http://www.mujweb.cz/zdravi/cervenclova/
    Vyvrtala mi dva zuby a nestezuju si, ale zadny jiny vetsi zakroky jsem u ni nepodstupovala. I kdyz ted si vzpominam, ze pani v cekarne mi tenkrat povidala, ze k ni chodi uz x let a ze je moc spokojena...
    VIGE
    VIGE --- ---
    JOHNNY: ok. Díky
    METALLIAN
    METALLIAN --- ---
    Pizzerie U rybiček je taky fajn a Don Pablo - pizza fajn, obsluha trošku nepříjemnější, ale prostředí a pizza to vynahradilo:)
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    marcela götzova, doudova ulice, cislo popisny nevim, ale pokud jedes od CT tak je to na pravy strane, zadny cedule tam ale nejsou...
    VIGE
    VIGE --- ---
    ahoj, neporadil by mi tady někdo nějakýho dobrýho zubaře/ku na Praze 4? Braník, Krč, Podolí, Budějovická nebo tak... Díky moc
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    MAWERICK: jo :)
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    Ola ;-] report z Bránické rozvaliny :) Dobeška view !! ...Pivko na Bábě, procházka Vltava ** Kachna beach(přístaviště - nádr.Braník) v létě po 23:00 spící povaleči a social*urban*campers :) - přes den funny inline girls... food: Hospoda u Starého pivovaru .. the Best honey spare ribs Pizza Mosqito.. !!! Wonderfull birthday pizza !!(improvizace kuchaře)... .. .. :) ciao Fšici
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ELISHKA: to je ta rohova na břísynku?
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    ve westu byla taky dobrá ;)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ad pizzerie... CO se kvality jidla tyka tak Grosseto na brumlovce a Di Carlo na pankraci ;)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    K tem pizzeriim: J E D I N E lucky luciano! jinak bes a hruza. Baretta je sice zajimava, ale pizzu tam maj stejne na hovno. howgh.
    COLISA
    COLISA --- ---
    me nadchne vzdycky kdyz tam jdu:)mam to tam rada.. treba radsi nez v DI carlo... jinak mam taky baretu dal:)jj o ohrivacich vim:) a taky to tam neni spatny,ale u me vede trapolla:)..ale jako kazdej ma rad neco jinyho..:)
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    nemate někdo tip na nejakou peknou kavarnu na snidane nekde v nuslich? něco ve stylu zanzibaru nebo meduzy.
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    COLISA: V te Trappole jsem byl jednou a nijak zvlast me nenadchli. Barettu mam mnohem radsi. A na zahradce maji i plynove ohrivace.
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    JOHNNY: jo to jo ten funguje krásně ale to číslo ne...už sem tam volala někdy v jednu ale už to číslo nepotřebuju díky
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    čau nemáte někdo číslo na květnici prosím?
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    ani se mi nechce verit, budu tam muset jit na kontrolu. ta vynikajici medova kureci kridelka s cesnekovou bagetou a salatem za navstevu stoji.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    JOHNNY: presne tak, kdyz jsem tam byla naposled, tak nas obsluhoval takovej upovidanej priteplenej pingl, kterej se me ptal, proc jsem nedojedla maso a na jiny otazky podobnyho typu, byl proste dost vlezlej. Navic jim to vsechno trvalo dost dlouho...
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    jednou jsem byla na kvetnici na obed, jidlo dobry, ale cekali jsme na to skoro hodinu... malo personalu na takovy mnozstvi konzumentu. to je asi jediny, co me na kvetnici nepotesilo.
    a vecer v pohode... ze si na zahradce musim chodit pro pivo mi prijde normalni a mozna i lepsi, nez kdyby chodila obsluha. nejak mi to k tem zahradkam sedi :) a personal ma velky plus za osobni pristup a vynikajici pamet, co se zakazniku tyce ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam