• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LEELLOO: to bylo minene jako rada pro Kethu :)))) studentek je tam taky dost a dost :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LEELLOO: to byla jistě rada pro mne ... :)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    MAWERICK: se divim, ze te zajimaj studentici a ne studentky ... :-P
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: Nevim určitě,a le jsou tam tři hospody a výdycky se tam něco děje ;) navíc studentíci VŠE... ;) samí mladí uspěšní... ;))))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK: koleje vše? teda a co tam? bych klidně vyrazila - přítel bude u babičky :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    EX0RCIST: zalezi na tom ;) na chodove na kolejich se 100% bude neco dit :)
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    toš kam se da takhle pri strede vyrazit za zabavou?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    nazdar, nemáte někdo tip na maséra/ku na praze 4 - ideálně lymfatická či reflexní terapie?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ELISHKA: Tak ta je teda ale desna :) Za a) priserna obsluha a za b) hodne prumerny jidlo :)
    VIGE
    VIGE --- ---
    MIDORI: ok.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    VIGE: zkus to, ale nerucim za to, ze jeste prijima novy pacienty...
    VIGE
    VIGE --- ---
    MIDORI: já jsem tuhle paní právě našla na netu, byla asi jediná, kdo měl svoje internetový stránky:) tak jsem ráda, že se tu objevil nějaký názor:) děkuju za info, nejspíš se jí brzo ozvu, mám to kousíček od školy, takže dobrý..
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    VIGE: Ja chodim k pani Dase asi od kvetna, byla jedna z mala, ktera pribirala novy pacienty http://www.mujweb.cz/zdravi/cervenclova/
    Vyvrtala mi dva zuby a nestezuju si, ale zadny jiny vetsi zakroky jsem u ni nepodstupovala. I kdyz ted si vzpominam, ze pani v cekarne mi tenkrat povidala, ze k ni chodi uz x let a ze je moc spokojena...
    VIGE
    VIGE --- ---
    JOHNNY: ok. Díky
    METALLIAN
    METALLIAN --- ---
    Pizzerie U rybiček je taky fajn a Don Pablo - pizza fajn, obsluha trošku nepříjemnější, ale prostředí a pizza to vynahradilo:)
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    marcela götzova, doudova ulice, cislo popisny nevim, ale pokud jedes od CT tak je to na pravy strane, zadny cedule tam ale nejsou...
    VIGE
    VIGE --- ---
    ahoj, neporadil by mi tady někdo nějakýho dobrýho zubaře/ku na Praze 4? Braník, Krč, Podolí, Budějovická nebo tak... Díky moc
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    MAWERICK: jo :)
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    Ola ;-] report z Bránické rozvaliny :) Dobeška view !! ...Pivko na Bábě, procházka Vltava ** Kachna beach(přístaviště - nádr.Braník) v létě po 23:00 spící povaleči a social*urban*campers :) - přes den funny inline girls... food: Hospoda u Starého pivovaru .. the Best honey spare ribs Pizza Mosqito.. !!! Wonderfull birthday pizza !!(improvizace kuchaře)... .. .. :) ciao Fšici
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ELISHKA: to je ta rohova na břísynku?
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    ve westu byla taky dobrá ;)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ad pizzerie... CO se kvality jidla tyka tak Grosseto na brumlovce a Di Carlo na pankraci ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam