• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KRTINKA
    KRTINKA --- ---
    hehe, taky me to rozesmalo! :) snad to nebude nejaka vykopavka :))
    LUSY
    LUSY --- ---
    MIDORI: to jí doporučuješ speciálně aby to ladilo k přezdívce? :D
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KRTINKA: MUDr. Krtkova na poliklinice v Nuslich, ale nevim, jestli bere novy pacienty.. a bohuzel na ni nemam telefon
    KRTINKA
    KRTINKA --- ---
    tak byly tady otazky na zubare, a co takhle kožní ordinace?moje doktorka jde na materskou (z polikliniky na budejovicky), a nevim kdo tam bude misto ni, radsi bych sla k nekomu na koho jsou pozitivni reference, tak jestli nekdo o nekom vite, a hlavne aby jeste brali novy pacienty...dik fik
    BULHI
    BULHI --- ---
    cheche, ja byl vcera hasit u Klokocnika a jsem jak znovuzrozenej :-))
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ja mam taky zizen :D :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LEELLOO: to bylo minene jako rada pro Kethu :)))) studentek je tam taky dost a dost :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    EX0RCIST: mno, já jdu od 17h na ETF, černá 9, praha 1 na přednášku o Rastafariánech a pak jsem pro každou špatnost, tak mi na sebe v poště nech nějaký kontakt .)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    EX0RCIST: ani pokouset se o to nebudu :)
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    LEELLOO: to rozchlastas ;)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    ja dnes take ne, vcera firemni oslava, kolegovi se narodily dvojcatka, takze budu rada, ze padnu a budu spaaaat :)
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    KETHAMINA: na nyxu asi nebude. dneska bych chtel vyrazit, jeste sice nevim kam, ale zasel bych. pujdu mozna do crossu nebo tak... se muzes pridat .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    EX0RCIST: heh, to zní fér - co to je za cápka? je na nyxu?

a jinak jsem včera osamělel zírala do svého počítače, nechcete dneska někdo někam vážně zajít? .)
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    na chodove v tech hospodach me to pred casem dost zklamalo, natrefil jsme tam akorat na samy podivny typky a skinheady. slusny lidi jezdej chlastat do mesta...:) neco jinyho by bylo infiltrovat se primo do kolejni budovy. taky za tim ucelem lanarim Rudu, historicky nejstarsiho studenta vse, ktery bydlel 14 let na kolejich a ted tam dela vratneho (a predstira ze pise pokracovani vieweghovi knihy).
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LEELLOO: to byla jistě rada pro mne ... :)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    MAWERICK: se divim, ze te zajimaj studentici a ne studentky ... :-P
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: Nevim určitě,a le jsou tam tři hospody a výdycky se tam něco děje ;) navíc studentíci VŠE... ;) samí mladí uspěšní... ;))))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK: koleje vše? teda a co tam? bych klidně vyrazila - přítel bude u babičky :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    EX0RCIST: zalezi na tom ;) na chodove na kolejich se 100% bude neco dit :)
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    toš kam se da takhle pri strede vyrazit za zabavou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam