• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    JOHNNY: nechtěla jsem to psát, ale taky mne modrý zub moc nenadchl, takový jako průměr - nic extra.
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    AVALON_CZ: no teda... mel sem dvoje nnudle a nic moc
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    RUSOVLASKA: jo, dnes jsem šel okolo, ale měl jsem chuť spíš na něco sladkého, tak jsem si tam nic nedal.
    Z asijské kuchyně bych doporučil spíš Noodle Bar v Jindřišské http://modryzub.com/
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ELISHKA: myslím, že karaoke je v té bowlingové herně, když jdeš od divadla Jezerka pod magistrálou k metru Pankrác - pře magošku naproti Policejnímu ředitelství, alebohužel netuším, jakou mají otvíračku.
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    ahoj :) víte o nějakém podniku v okolí pankráce, kde mají karaoke a otevřeno po jedné hodině ranní? díky :)
    JAMEELA
    JAMEELA --- ---
    chodím tam k libanoncům mlsat kyselý mlíko s mátou - mňam :-P
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    RUSOVLASKA: hned vedle je jakási biokuchyně, mají zas super čerstvé ovocné šťávy - mohu doporučit kombinaci : grep, červená řepa, kiwi, liči a muškátový oříšek, je to vitamínovej nakopávák na ntou. Mimojiných dobrůtek tam mají také výbornou zeleninu na kari stočenou v tortile s jogurtovohořčicovou omáčkou ... už se mi sbíhají chutě, jen to tu píšu :)
    RUSOVLASKA
    RUSOVLASKA --- ---
    ted trochu z jinyho soudku ... jestli mate radi asijsky jidlo tak v Arkadach na Pankaci je nahore stanej a vari tam z tehle rychlo obcerstveni zatim nejlepe co jsem mohla vyzkouset ... doporucuju kokosovou polevku s kurecim masem, thai kari, zampiony, bamb. vyhonky, lilkem paltky citronu a bazalkou .... za 45 kc fakt namka .... a ak ruzny jadla s arasidovou omackou ... vynikajici ... jediny minus je ze nerozvazi .))
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    KOVAREX: v dnesni dobe neuveritelna story... pred panima smekam...
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    KOVAREX: ani se mi nechce věřit, že existujou takhle hodní lidé
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KOVAREX: nádhera :)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KOVAREX: to by si ty pani zaslouzily odmenu...
    KOVAREX
    KOVAREX --- ---
    Tak tohle je neuvěřitelné, moje víra v převahu dobrých lidí nad sviněma je jen upevněna.

Jak jsem tady na začátku týdne povídal o tom, že mi svině ukradly batoh, tak předvčírem mi volali ze studijního, že ho někdo našel a přinesl tam, dnes jsem pro něj byl, a
    1) Všechny doklady tam byly (pas, isic, index)
    2) Foťák za 10k tam byl !!!!
    3) Víno, s olivama tam bylo, moje zásoba kondomů tam byla, prostě mazec :)

Ty pani co to našly mi tam dali lísteček, tak jsem jim volal, a prý viděly ty lidi co to ukradli když přišli do metra a začali řešit kdo to prohledá, a ty pani si jich všimly a bylo jim jasný že to je ukradený a začaly si prý šeptat že je budou pozorovat či co, a ty kurvy zlodějský si všimly že o nich někdo ví a radši to tam nechaly a zdrhly, ty pani to vzaly a podle indexu mi to donesly na studijní.

Svět je hned trochu příjemnější místo.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SHEALA: na kdy a pro kolik lidí?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    BULHI: to nevim. ja sem tam prisel a on me proste dostal na radu. zkus se u nej normalne objednat na kartotece. jinak kamosovi delali plastiku vazu na soukromy klinice ve Vysocansky Nemocnici. stalo ho to 4ku a udelali mu to temer hned. Nestezoval si.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    potrebuji najit na chodove nejaky levny hostel ... nevite ?
    BULHI
    BULHI --- ---
    a nevis jestli k nemu muzu jen tak prijit, nebo me tam musi poslat obvodak nebo tak neco?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    BULHI: ja mam dobry zkusenosti s ortopedama v Motole. jmenovite s Dr. Hachem.
    BULHI
    BULHI --- ---
    draha amaterskeho sportovce se krute podepsala na mem koleni :-)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    BULHI: zalezi taky na co ho chces. i v ortopedii jsou machri specializovany.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam