• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    BESSAYA: tak tam jsem chodil jeden čas taky.. je to tam v pohodě... preferuji hospy se zahrádkama kde je klid.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    BULHI: tak to já bych byla spokojená, hafani by měli zahradu na běhání a to by bylo super :-) Takhle je to složitější. Ale jinak jsem spokojená, nikam nespěchám a líbí se mi tady a mám to půl hodiny do práce :-)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    LSDMASACRE: jo jo tam někde to je :-D
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVUSHA: tu mám naproti baráku :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    BESSAYA: U havrana je na zeleným pruhu ne?
    NIKI_21: to já nevim už sem tam roky nebyl... ale naposled jsem tam psa vidět.. :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no to by me prave hrozne sralo.. az budu v duchodu, tak se asi nekam na venkov odstehuju, ale na to je casu dost :-)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    BULHI: Mně by možná vyhovoval někde za Prahou. Třeba moje sestřička bydlí kousek od Jílového a tam se mi to líbí. je pak sice dobré mít auto když člověk dělá v Praze, ale i tím MHD se to asi dá zvládnout.
    BULHI
    BULHI --- ---
    vlastni domecek v Braniku nebo v Podoli bych taky bral :-)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    BULHI: tak to já čtyři roky zpátky, ale zatím jsem bydlela pořád spíš někde okolo Butovic. Ale doufám že tady v tom pronájmu vydržíme dokud nebudeme mít vlastní domeček - jestli se nám to vůbec někdy povede, ale doufám že jo :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ja jsem taky naplava, ale naplaven jsem byl pred triadvaceti lety :-))
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    BULHI: no jo, já jsem "náplava" tak mi možná ještě potrvá než to všechno zmáknu :-D
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Já od narození bylim Na Hřebenech II naproti ČT,to už je Podolí. Poslední 4 roky se tam teda moc nezdřuju.
    Je tu někdo kdo chodil na ZŠ Plamínkové??
    YYUGH
    YYUGH --- ---
    no jo vlastně asi víc, než rok ... no prostě v Praze to letí.
    BULHI
    BULHI --- ---
    BESSAYA: no jak uz tady bylo nekolikrat receno - Pankrac neni zadna oficialni cast Prahy.. ja treba podle obcanky bydlim v Michli :-)
    YYUGH
    YYUGH --- ---
    rok v Modřanech ...
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    jen teď koukám že jsem to včera trošku zmotala, my bydlíme už v Krči, zmátlo mě to že chodím na metro na Pankrác, to je asi nejblíž :-) Ul. U Nových domů
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    LSDMASACRE: na květnici můžou ale jen na zahrádku dovnitř ne
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    LSDMASACRE: Na půl cesty občas chodíme, tam je to fajn :-) A ty další dvě teda vyzkoušíme ;-) Máme tři psy a tak jsme trošku prostorově náročnější :-D Včera jsme byli "U havrana", nevím jestli to tam znáte ale taky docela fajn :-)
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    hlásim se ke Lhotce
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    BESSAYA: tak kácov ti určitě bude vyhovovat. levný pivo, pěkná zahrádka relativní klidek okolo a chlupáči tam můžou. nebo na květnici tam pokud vim taky mohou psi a když se ti nezalíbí ani jedno tak jednoduše cafe na půl cesty a posedět pěkně na trávě (kavčí hory)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam