• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    tak jako včera na Květnici mazec, fronta jak hovado celej večer neschopný číšníci, který točili podmíráky fakt hrůza..
    nevíte o nějaký zahrádce na p4 či vršovice která je otevřená dýl než do 10?
    ELI_SKA
    ELI_SKA --- ---
    hlásím se k chodovu:)
    BULHI
    BULHI --- ---
    stale se ucim (ted uz doopravdy), ale zejtra bych se klidne nekde zlil :-))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Mířím dneska večer Na závist, nebudete tam někdo, nebo nepřipojíte se? .)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    něčím se to musí proložit ;)
    BULHI
    BULHI --- ---
    ja bych sel hned, ale musim se ucit kua
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    nechce se ted někomu na jedno? :)
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    SUGAFREE: no já moc pivař nejsem, chodil jsem sem tam na víno do domyna na Nových dvorech. Ale jinak tam vážně není moc slušných podniků.

Jinak to stěhování na poslední chvíli nevyšlo, tak možná až někdy zase za pár let..
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    GEGI: a jo... Na poliklinice něco seženeš, myslim. Myslim, že tohle ti napíše i praktický lékař.
    GEGI
    GEGI --- ---
    TANAIS: no já právě už beru atb, ale nemám celý plato, který bych asi měla dobrat, tak bych potřebovala napsat ten zbytek.. asi zkusím tu polikliniku.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    GEGI: pokud nemáš teploty, kup si urinal a urologický čaj a zkus to nejdřív bejt trochu v klidu a v teple. Nic moc totiž jinýho neni. Pak už jen antibiotika.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    GEGI: to běž na urologii,třeba na budějárnu,nejdřív tam brnkni
    http://www.centromed.cz/poliklinika-budejovicka/seznam-ordinace.php#urologie
    GEGI
    GEGI --- ---
    nevite o nejaké gynekologii poblíž pražského povstání/vyšehrad (nejlépe - jinak i kdekoliv jinde), kde by mi zítra napsali prášky na zánět močových cest, jako že jsem akutní případ?
    SUGAFREE
    SUGAFREE --- ---
    KYRYS: pojd nekdy na piivo, je vubec v tyhle lokalite nakej dobrej podnik?
    ja tu taky ziju cca po 10ti letech:)
    GEGI
    GEGI --- ---
    SEBIEN: tyjo docela dobrý,a to nejsem vinař. pan majitel (ten Ital asi?) je velmi milý člověk, víno bylo moc fajn - akorát výzdoby trochu kýčovitá. Celkově se mi tam líbilo, když jsme tam byli, tak zrovna hrála jazzová kapela a výborně to dotvářelo atmosféru :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    GEGI: a jaký to tam bylo? já tam zatím vždy akorát koupila lahev a zas šla. (A zrovna v to úterý mě zklamalo, že mě neobsloužil pan Ital, připadala jsem si ochuzena :)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    zdravíčko hlasím se k Buděárně) nejvíc mě nasralo, že mě před voknama stojí nová administartivní budova, takovej krásnej plácek(Kde by byl krásnej park)njn peníze hýbou světem, ale rozumem moc ne..
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    SUGAFREE: s přestávkami asi 21 let :-) teď bydlím rok v Berouně, ale v létě se zase vracím.

tu Machuldovu jsem si tipoval :-))
    SUGAFREE
    SUGAFREE --- ---
    KYRYS: no vidisto, ja jsem zas z MAchulodovi...jak dlouho tu zijes?
    GEGI
    GEGI --- ---
    SEBIEN: pozdě, ale správně. Nicméně jsem našla :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam