• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    GEGI
    GEGI --- ---
    SEBIEN: tyjo docela dobrý,a to nejsem vinař. pan majitel (ten Ital asi?) je velmi milý člověk, víno bylo moc fajn - akorát výzdoby trochu kýčovitá. Celkově se mi tam líbilo, když jsme tam byli, tak zrovna hrála jazzová kapela a výborně to dotvářelo atmosféru :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    GEGI: a jaký to tam bylo? já tam zatím vždy akorát koupila lahev a zas šla. (A zrovna v to úterý mě zklamalo, že mě neobsloužil pan Ital, připadala jsem si ochuzena :)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    zdravíčko hlasím se k Buděárně) nejvíc mě nasralo, že mě před voknama stojí nová administartivní budova, takovej krásnej plácek(Kde by byl krásnej park)njn peníze hýbou světem, ale rozumem moc ne..
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    SUGAFREE: s přestávkami asi 21 let :-) teď bydlím rok v Berouně, ale v létě se zase vracím.

tu Machuldovu jsem si tipoval :-))
    SUGAFREE
    SUGAFREE --- ---
    KYRYS: no vidisto, ja jsem zas z MAchulodovi...jak dlouho tu zijes?
    GEGI
    GEGI --- ---
    SEBIEN: pozdě, ale správně. Nicméně jsem našla :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    Asi už bude pozdě, ale Vinárna Bocca? přímo u zastávky. Taky jsem tam dnes byla pro lahev :)
    GEGI
    GEGI --- ---
    ahoj, mam jit dnes do nejake vinarny primo okolo zastavky nuselske schody - netusite, nejaky web nebo aspon nazev? strejda google neporadil..
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    SUGAFREE: jj, přímo u stanice Pavlíková
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    BESSAYA: hmm tjn. to neni dobrá kombinace pes a cizí dítě... rodiče hrotí jak šílený. no podívej se na nástěnku možná tam něco objevíš
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    LSDMASACRE: jo já taky radši klidnější místa. A aby tam radši nebylo moc dětí, protože pak každý začne dělat ťu ťu ňu ňu na psy, oni pak akorát štěkaj a hned je po pohodě... :-(
    SUGAFREE
    SUGAFREE --- ---
    kzeee....Kamyk...? nakej Kamycan?
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    HVJ3R: a mám tě:-) hujer
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    IVUSHA: Ja :) A to mozna dokonce i s tebou do tridy...
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    BESSAYA: tak tam jsem chodil jeden čas taky.. je to tam v pohodě... preferuji hospy se zahrádkama kde je klid.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    BULHI: tak to já bych byla spokojená, hafani by měli zahradu na běhání a to by bylo super :-) Takhle je to složitější. Ale jinak jsem spokojená, nikam nespěchám a líbí se mi tady a mám to půl hodiny do práce :-)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    LSDMASACRE: jo jo tam někde to je :-D
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVUSHA: tu mám naproti baráku :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    BESSAYA: U havrana je na zeleným pruhu ne?
    NIKI_21: to já nevim už sem tam roky nebyl... ale naposled jsem tam psa vidět.. :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no to by me prave hrozne sralo.. az budu v duchodu, tak se asi nekam na venkov odstehuju, ale na to je casu dost :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam