• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    DEEKEY: ja nevim... nejak mi barreta nesedla... :( neni to chutove spatny,a le nejak to proste neni pizza :)
    DEEKEY
    DEEKEY --- ---
    BADHORSE: Mohu doporučit, pizza - tenké těsto, dobré náplně (jen názvy divné:-), přivezou od výše objednávky 200 Kč, nevím kolik je přesně za dovoz,
    http://www.restaurace.cz/praha-4/pizza-a-pasta-baretta.html
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BADHORSE: ale :) tak to je novinka v tom pripade :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BADHORSE: maji, ale nevim od kolika kusu a za kolik, ale vzdycky tam nejakej smudla s motorkou postaval
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MAWERICK: grosseto vidis bych zapomel a ted se mi i zda ze maji i roznasku:)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    skoda prave ze ta pizoska u metra rozvoz nedelaji pizzu maji vynikajici

vyzkousim tu pizza uno v budoucnu jestli tedy maji rozvoz

MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    a pak je tam samozrejme grosseto ;-) ale ta je bez donasky :) ale zas bude skvela :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BADHORSE: hele na budejarne je pizza uno ta neni spatna a ta myslim taky dela rozvoz. Ja tam chodil z BBC pro obed obcas a da se to :)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    dobrou pizzu maj na Budearne u polikliniky pak ješte San Severo a dole v metru je taky jedna)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    hele netucha :(
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    hele doporucte nejakou pizzosku na pizzu az do domu vcera jsem udelal fatalni chybu a dal jsem si od pizza go home a malem se pozvracel tak hledam nejaky lepsi nez toto! jinak Brumlovka (BBC office centrum)
    EFI
    EFI --- ---
    DNES! Poslední bubnování v tomhle roce! Přijdte nasát trochu jinou předvánoční atmosféru a pořádně si to užít!

[ Bubnování v Bažině / workshopworkshop / 22.12.2009 / CR - Praha - Klub Bažina ]
    FTN
    FTN --- ---
    TANAIS: Nedávno tam měli barevný Superia X-Tra 400, 12 snímků za 9 kč... Celej koš! :-) Jj, tam je to dobrý. Škoda že těch filmů nevedou víc...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CHAOS_RK: tak ti alespoň přeju,ať není mco velká zima .)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    KETHAMINA: :) ale nemusi byt, me to takto uz 3 mesice docela bavi ;)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    BULHI: takhle po ranu me rozesmat, to se ti fakt povedlo :-)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    jj je to tam fajn
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ja kdyz tam byl naposled tak tam byl ochotnej a prijemnej pan :-) akorat mi rikal jestli se nechci vyfotit az nebudu mit takovou kocovinu, ale bohuzel jsem tu fotku nutne potreboval :-)))
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Byla jsem taky v tom na Budějoviický a je tam moc ochotná a příjemná paní, takže spokojenost ;-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ten na budějjovický mám hodně v oblibě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam