• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BENTAF
    BENTAF --- ---
    hlavně ty ceny vypadaj dobře... plzeň 25?
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HCS: Jo tam se toho kámoška něco nachlastala a taky si to pochvalovala - řikala že se tam může zlejt jak doga a nikomu to neni divný;))
    HCS
    HCS --- ---
    Ja bydlim na Braniku, a urco bych doporucil mistni pohodovej barek Monkey: http://www.monkeycocktailbar.cz/index.htm
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Neznáte někdo nějakej Whisky bar v Nuslích/na pankráci?
    TORUG
    TORUG --- ---
    Jo a jeste jsem zapomel. 23.1.2010 je v Silenciu takova mensi oslavicka narozenin.. Budeme hrat DnB
    DJs:
    Markez
    Jennes (sonicsound)
    Cooba (somedrums)
    Micros (somedrums)
    M.Pete (somedrums)

Tak dorazte taky, bude legrace ;)
    TORUG
    TORUG --- ---
    Zdravím, dovolil bych si Vás pozvat na party do nove otevreneho klubu Silencio na Kacerove. Dorazte se mrknout. Free Entry ;)

[ DNB in SILENCIO / partyparty / 30.1.2010 / CR - Praha - Silencio music bar ]

ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Jo Silencio taky chválim - když to otevřeli tak to byla trága, ale teď se tam na obědy vysloveně těšim vařej tam luxusně a porce jsou taky výborný - takže se vyplatí si trošku "připlatit" oproti hotovkám jinde...
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    CARLOZ: jj, normalne tam maj DJje, co pousti od vseho neco, jde si tam ale dohodnout vlastni party s vlastnim DJem.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LEELLOO: a kde je to Silencio, adresa?
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    jj v Silenciu jsem byl nedávno o víkendu na drumech-trochu me to překvapilo taková restaurace a dole drumec heh)jinak jídlo good.
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    DEMONOFANARCHY: Celkem dobry hotovky za velmi prijatelne ceny - Restaurace Berenika - lepsi v lete na zahradce nez vevnitr, ale jinak ok. A jestli se projdes, tak vrele doporucuju a to nejen tobe, ale vsem, Restaurace Silencio, kdo to nezna a ted jim chci udelat reklamu, protoze to tam zeru. Driv tu na to nahore behal reklamni baner. Od te doby to zmenilo majitele. Neni to uz pouze nekuracka restaurace, na obed tam maj cca 6 hotovek, vetsinou mnamky. Jinak vari opravdu vyborne. Maj tam Plznicku a G11, moc dobry vino, vetsinou otevreno podle lidi, o vikendech v suterenu diskoteka s tim, ze se tam clovek proste vyblbne nebo jen posedi, pokeca a popije. Moc jim fandim, maj to tam pekny, jen lidi chodi vedec porad poskrovnu.
    BULHI
    BULHI --- ---
    Cervena cibule bejvala driv fakt super, taky doporucuju, snad se to nijak nezkurvilo..

a Husa to na Pankraci docela zachranila, chodime tam s brachou obcas polejt... az doted tady vsechny normalni hospody zaviraly v deset a v Huse maj do jedny, parada :-)
    DEEKEY
    DEEKEY --- ---
    MAWERICK: Je fakt, že po odeslání odpovědi mě napadlo, co vlastně kdo očekává a jaké má chutě:-) Co chutná mně, nemusí druhému. Mně ta pizza přišla velmi dobrá, ale-třeba měl kuchař dobrý den, nebo já nebo...:-))
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Na Libuši je nová čínská restaurace jak se jede na světlech nad poštou směrem na Modřany. Maj tam i sushi a ač jsem sushi nikdy neměla (takže nemohu 100% posoudit jak má vypadat) tak bylo vše výborný - dobrý ceny, čerstvý suroviny, málo glutasolu, sojovky a takovejch těch věcí co přebijou všechnu chuť (takže byly cejtit čerstvý suroviny)...

Naopak udělali čínu místo restaurace U Štírů - tragédie (přítel měl normal jídlo ne levný menu) a hovězí bylo kyselý (zkažený), kuřecí polévka s žampiony polívka byla hnusná a bez masa (prej konzerva žampionů zahuštěná škrobem a ohřátá) no prostě hnus...
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    husa neni budejovicka ale pankarac...uff jsem myslel ze jsem prehlid
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    kde je husa na budejarne jsem tu uz nejaky ten patek a nevim...kolkovna luxusni zebirka!!
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    Hmm Di Carlo vyzkoušim)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CARLOZ: husa je tam nove naproti arkadam v tom BC a za tim BC je Di Carlo :) taky skvela picoska :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam