• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    ZUZIPA: vevnitř U Sázelů je to pořád stejnej děs - předělaná garáž na hodně ošklivou hospodu, ale venku je to fajn.. krásná zahrada s fontánkou, pěkné posezení v létě rozhodně doporučuji :)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HCS: No hele my chodíme do Nebíčka http://bar.nebeso.cz/ - poslední dobou se nějak zkazilo pivko, ale je to taková naše základna (obzvláště v létě) tak tam chodíme i tak. Naopak výborný pivko i jídlo je U Bezuchů http://restaurace.mraveniste.cz/cs/restaurace.php?id=621 , ale tam maj na palubě jenom do 22h a často tam bejvá narváno a v létě ještě jezdíme na kole k Vokounovi http://restaurace.mraveniste.cz/cs/restaurace.php?id=181 , ale vše je spíš od nás dál.

Směrem k Bráníku o ničem moc nevim - nálevny z mejch nácti let, ale ty nestojej o větší zmínku (většinou špinavý špeluňky a nálevny).

Ještě je to teď prej docela hezký U Sázelů (nemaj web) a je na Cílkově pod těma základkama. Prej zrekonstruovaná zahrádka takže na léto fajne a vevnitř klasika... Tam sem ale nebyla tak 8let počítám, ale vždycky to tam bylo ok takže pokud se něco radikálně nezměnilo...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    GEGI: ahoj, zkus se zeptat v té opravně bot na Synkáči, občas mi opraví i něco úlně mimo - nebo ti poradí kam s tím.
    HCS
    HCS --- ---
    ZUZIPA: nj libus uz je celkem zruky, ale existuje tam taky nakej dobrej klubik (-spis smerem k nam)?
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HCS: Já tam byla všehovšudy 2x páč jsem z Libuše tak musim stíhat 198 jináč je to štreka;) Ale kámoška bydlela na Dobešce takže vyplazila pár schodů a byla dom;)
    HCS
    HCS --- ---
    ZUZIPA: jo to je fakt, zvlast k pozdnim ranim hodinam to uz se pak nedivim ze se to jmenuje monkey:)), no ja bydlim skoro za rohem takze uz sem tam taky naky to pifko mel.)

BENTAF: jj gambac za dvacku se uz taky moc nevidi
    GEGI
    GEGI --- ---
    ahoj, chtela bych se zeptat, zda neznate v okoli synkace nejake krejcovstvi nebo spis obchod, kde by mi dali novy zip do mikiny za levny peniz. nevyfiltrovala jsem nic..
    BENTAF
    BENTAF --- ---
    hlavně ty ceny vypadaj dobře... plzeň 25?
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HCS: Jo tam se toho kámoška něco nachlastala a taky si to pochvalovala - řikala že se tam může zlejt jak doga a nikomu to neni divný;))
    HCS
    HCS --- ---
    Ja bydlim na Braniku, a urco bych doporucil mistni pohodovej barek Monkey: http://www.monkeycocktailbar.cz/index.htm
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Neznáte někdo nějakej Whisky bar v Nuslích/na pankráci?
    TORUG
    TORUG --- ---
    Jo a jeste jsem zapomel. 23.1.2010 je v Silenciu takova mensi oslavicka narozenin.. Budeme hrat DnB
    DJs:
    Markez
    Jennes (sonicsound)
    Cooba (somedrums)
    Micros (somedrums)
    M.Pete (somedrums)

Tak dorazte taky, bude legrace ;)
    TORUG
    TORUG --- ---
    Zdravím, dovolil bych si Vás pozvat na party do nove otevreneho klubu Silencio na Kacerove. Dorazte se mrknout. Free Entry ;)

[ DNB in SILENCIO / partyparty / 30.1.2010 / CR - Praha - Silencio music bar ]

ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Jo Silencio taky chválim - když to otevřeli tak to byla trága, ale teď se tam na obědy vysloveně těšim vařej tam luxusně a porce jsou taky výborný - takže se vyplatí si trošku "připlatit" oproti hotovkám jinde...
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    CARLOZ: jj, normalne tam maj DJje, co pousti od vseho neco, jde si tam ale dohodnout vlastni party s vlastnim DJem.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LEELLOO: a kde je to Silencio, adresa?
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    jj v Silenciu jsem byl nedávno o víkendu na drumech-trochu me to překvapilo taková restaurace a dole drumec heh)jinak jídlo good.
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    DEMONOFANARCHY: Celkem dobry hotovky za velmi prijatelne ceny - Restaurace Berenika - lepsi v lete na zahradce nez vevnitr, ale jinak ok. A jestli se projdes, tak vrele doporucuju a to nejen tobe, ale vsem, Restaurace Silencio, kdo to nezna a ted jim chci udelat reklamu, protoze to tam zeru. Driv tu na to nahore behal reklamni baner. Od te doby to zmenilo majitele. Neni to uz pouze nekuracka restaurace, na obed tam maj cca 6 hotovek, vetsinou mnamky. Jinak vari opravdu vyborne. Maj tam Plznicku a G11, moc dobry vino, vetsinou otevreno podle lidi, o vikendech v suterenu diskoteka s tim, ze se tam clovek proste vyblbne nebo jen posedi, pokeca a popije. Moc jim fandim, maj to tam pekny, jen lidi chodi vedec porad poskrovnu.
    BULHI
    BULHI --- ---
    Cervena cibule bejvala driv fakt super, taky doporucuju, snad se to nijak nezkurvilo..

a Husa to na Pankraci docela zachranila, chodime tam s brachou obcas polejt... az doted tady vsechny normalni hospody zaviraly v deset a v Huse maj do jedny, parada :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam