• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SALLYTADEAS
    SALLYTADEAS --- ---
    Tak já jsem třeba kuřák, ale proti nekuřáckým hospodám nic nemám. Člověk aspoň pak nesmrdí a hlavně se rozmyslí jestli si má jít zapálit do mrazu a tolik toho pak nevykouří :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ja nastesti taky nekourim a ostatni posilam at si jdou zahulit do ty ulicky k forbesu, kdyz bez toho chvili nevydrzej :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: já jako nekuřák s tím problém nemám ale zbytek osazenstva raději kuřáckomilovnické prostředí :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SALLYTADEAS: řeč je o hospůdce u klokočníka, kde točí kvasnicový kácov
    SALLYTADEAS
    SALLYTADEAS --- ---
    Teď nevím o kterém podniku se bavíte. Každopádně 'Na půl cesty' mám tak 5 minut z bytu a je to tam maličké (v zimě samozřejmě). Zvláště úterky a čtvrtky, o tom ani nemluvím. Ale na nějaký sraz víc jak v 5 lidech to tam opravdu teď není...
    BULHI
    BULHI --- ---
    ta zaviracka je bohuzel problem no.. ale jinak teda v salonku bejva misto skoro vzdycky
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: když tam maj jen do deseti a je tam fakt problém si sednou ve více lidech - občas zajdem v pěti v šesti s lidmi z bytu a bez šance :(
    BULHI
    BULHI --- ---
    no blby je, ze na pul ceste to tedka diky tem zavejim neni moc atraktivni :-) ale na Kacov muzem zajit kdykoliv zejo :-))
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    neaká hromadná zmaštovačka? jsem proo
    SALLYTADEAS
    SALLYTADEAS --- ---
    A je v brzké době v plánu nějaký sraz či jsem snad teď nějaký prošvihnul?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: ne, just joke .) bo mně už z toho zkouškového hrabe. Já teď teda spíš byvakuju na chodvě, ale kdybyste někdo chtěl dorazit na vulkána, rozhodně se nebudu zlobit .)
    BULHI
    BULHI --- ---
    a jejej :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: já vím, proto Tě tajně miluju už od vzniku nyxu ...
    BULHI
    BULHI --- ---
    KETHAMINA: pomahat a chranit je moje zivotni kredo! :-)
    SALLYTADEAS
    SALLYTADEAS --- ---
    KETHAMINA: Za to že člověk hulí jej nemůže nikdo stíhat. Kdyby prodával tak budiž, ale to se nás netýká :) My jsme ti úplně neškodní, co se smějí v rožku :D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: jsem čekala, kterej zaručenej koumák se chytne.

a na místě srazu už bude čekat bílá dodávka s nápisem "pomáhat a chránit" a bude zas o jedno kluka z Prahy 4 míň, ikdyž vlastně kdyby tě nechali dlouho ve vazbě na Pankráci, tak lokalitu neopustiíš .)
    BULHI
    BULHI --- ---
    SALLYTADEAS: na brko jit klidne nekdy muzem, zadnej problem :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    TANAIS: přemýšlela jsem,ale 19.2. jedeme ha hory :(
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    nechystá se náhodou někdo 20. na ples Prahy 4 na Žofíně?
    SALLYTADEAS
    SALLYTADEAS --- ---
    Zdravím. Jsem tu na NYXu nově, stejně jako v Praze. Respektivě na NYXu nověji:) Můj nový spolubydlící mi poslal pozvánku a tak se tu teď porozhlížím.
    Abych pravdu řekl tak tu v Praze moc lidí neznám, tak se koukám jestli pak tady na Praze 4 nenajdu nějaké nové známé, kamarády.
    Okolí Kavčích hor, značka hulení je radost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam