• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SALLYTADEAS
    SALLYTADEAS --- ---
    A je v brzké době v plánu nějaký sraz či jsem snad teď nějaký prošvihnul?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: ne, just joke .) bo mně už z toho zkouškového hrabe. Já teď teda spíš byvakuju na chodvě, ale kdybyste někdo chtěl dorazit na vulkána, rozhodně se nebudu zlobit .)
    BULHI
    BULHI --- ---
    a jejej :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: já vím, proto Tě tajně miluju už od vzniku nyxu ...
    BULHI
    BULHI --- ---
    KETHAMINA: pomahat a chranit je moje zivotni kredo! :-)
    SALLYTADEAS
    SALLYTADEAS --- ---
    KETHAMINA: Za to že člověk hulí jej nemůže nikdo stíhat. Kdyby prodával tak budiž, ale to se nás netýká :) My jsme ti úplně neškodní, co se smějí v rožku :D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: jsem čekala, kterej zaručenej koumák se chytne.

a na místě srazu už bude čekat bílá dodávka s nápisem "pomáhat a chránit" a bude zas o jedno kluka z Prahy 4 míň, ikdyž vlastně kdyby tě nechali dlouho ve vazbě na Pankráci, tak lokalitu neopustiíš .)
    BULHI
    BULHI --- ---
    SALLYTADEAS: na brko jit klidne nekdy muzem, zadnej problem :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    TANAIS: přemýšlela jsem,ale 19.2. jedeme ha hory :(
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    nechystá se náhodou někdo 20. na ples Prahy 4 na Žofíně?
    SALLYTADEAS
    SALLYTADEAS --- ---
    Zdravím. Jsem tu na NYXu nově, stejně jako v Praze. Respektivě na NYXu nověji:) Můj nový spolubydlící mi poslal pozvánku a tak se tu teď porozhlížím.
    Abych pravdu řekl tak tu v Praze moc lidí neznám, tak se koukám jestli pak tady na Praze 4 nenajdu nějaké nové známé, kamarády.
    Okolí Kavčích hor, značka hulení je radost :)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    AVALON_CZ: Jj tak to odpovídá. Ale vždycky tam byly moc příjemný lidi za barem což je víc než hezkej interiér. Na pejsky jsou tam taky hodný takže já tam vždycky chodila ráda;)

To jsme takhle byly v létě v tehdá nově otevřený hospodě ve mlýně ( http://www.vemlyne.cz/ ) a pro mě děs běs. Prostředí moc hezký, začátek taky ok, ale nechtěli jsme jíst, ale pili jsme v klidu plzničky a kecali. Kromě nás tam byla ještě partička lidí (většinou chlapi střední věk tučné konto - řekla bych zbohatlický hovada). No a ačkoliv se chovali jako prasata (skákali po stolech, řvali pak provolávali něco o tom ať jim zavolaj kurvy či co, protě hovada) bylo vidět že vzhledem ke stavu účtu jim tam obsluha lezla do prdele a nám pak přestali nosit pivka atd - prostě nám tak trochu dali najevo že o nás nemaj zájem - a to sme byly cca 4 - 5 lidí věk cca 25 takže žádný dredatý výrostci co budou dělat bordel... Prostě už nikdy více když si nevážej slušnejch hostů...
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    ZUZIPA: vevnitř U Sázelů je to pořád stejnej děs - předělaná garáž na hodně ošklivou hospodu, ale venku je to fajn.. krásná zahrada s fontánkou, pěkné posezení v létě rozhodně doporučuji :)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HCS: No hele my chodíme do Nebíčka http://bar.nebeso.cz/ - poslední dobou se nějak zkazilo pivko, ale je to taková naše základna (obzvláště v létě) tak tam chodíme i tak. Naopak výborný pivko i jídlo je U Bezuchů http://restaurace.mraveniste.cz/cs/restaurace.php?id=621 , ale tam maj na palubě jenom do 22h a často tam bejvá narváno a v létě ještě jezdíme na kole k Vokounovi http://restaurace.mraveniste.cz/cs/restaurace.php?id=181 , ale vše je spíš od nás dál.

Směrem k Bráníku o ničem moc nevim - nálevny z mejch nácti let, ale ty nestojej o větší zmínku (většinou špinavý špeluňky a nálevny).

Ještě je to teď prej docela hezký U Sázelů (nemaj web) a je na Cílkově pod těma základkama. Prej zrekonstruovaná zahrádka takže na léto fajne a vevnitř klasika... Tam sem ale nebyla tak 8let počítám, ale vždycky to tam bylo ok takže pokud se něco radikálně nezměnilo...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    GEGI: ahoj, zkus se zeptat v té opravně bot na Synkáči, občas mi opraví i něco úlně mimo - nebo ti poradí kam s tím.
    HCS
    HCS --- ---
    ZUZIPA: nj libus uz je celkem zruky, ale existuje tam taky nakej dobrej klubik (-spis smerem k nam)?
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    HCS: Já tam byla všehovšudy 2x páč jsem z Libuše tak musim stíhat 198 jináč je to štreka;) Ale kámoška bydlela na Dobešce takže vyplazila pár schodů a byla dom;)
    HCS
    HCS --- ---
    ZUZIPA: jo to je fakt, zvlast k pozdnim ranim hodinam to uz se pak nedivim ze se to jmenuje monkey:)), no ja bydlim skoro za rohem takze uz sem tam taky naky to pifko mel.)

BENTAF: jj gambac za dvacku se uz taky moc nevidi
    GEGI
    GEGI --- ---
    ahoj, chtela bych se zeptat, zda neznate v okoli synkace nejake krejcovstvi nebo spis obchod, kde by mi dali novy zip do mikiny za levny peniz. nevyfiltrovala jsem nic..
    BENTAF
    BENTAF --- ---
    hlavně ty ceny vypadaj dobře... plzeň 25?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam