• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    KETHAMINA: jo a v tý masně maj Malteesers, nejlepší čokoládový bonbónky na světě !!!!!
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    KETHAMINA: Myslíš tu na Michelský (34 Michelská jsem to našla na google maps)... Tam jsem jednou měla gulášek na stojáka a byl docela dobrej (za tu cenu vlastně výbornej;))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    já můžu doporučit řeznictví v Michli v Hadovitý, jak jede bus od křižovatky u Brumlovky (vyskočilova) dolů do Michle.

Udělají vám mletý maso nebo tatarák z čeho si řeknete, maso, salámy, paštiky, tlačenka, domácí bagety super a vždycky mi i poradí co uvařit - vedle je starokomančovská skvělá jídelna, která v 15h zavírá a mají nejluxusnější bramboráky s masem a svíčkovou s knedlíkem na stojáka za 56,-
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    IMPROVIZACE: ještě je jakoby na Jasný na Cílkově, ale tam jsem dlouho nebyla. Řeznictví na Kačerově (směrem na Michli) je strašlivý - jednou mi dokonce prodali koninu jakože hovězí (přišli jsme na to o týden později kdy jsme si koninu koupili cíleně a bylo to stejně "divný hovězí")... Na budějárně jsem nikdy nebyla a chystam se tam - vypadá velký tak by mohly bejt zásobený...
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    ZUZIPA: no v blizkym okoli snad ani jiny reznictvi neni..
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    ALDARION: To je pro mě dost z ruky - to mam snazší zajet do centra někam... Ale díky za tip;)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    IMPROVIZACE: No v Kunratících je to jak kdy - někdy maj maso docela v pohodě a někdy to stoji za prd, ale ženská moc poradit nechce... Ale šunkovej salám tam maj nejlepší na světě;)

A u Modráku jsou pičusové. Buď je tam chlap a ten je neutrál, ale když je tam ta ženská tak ta mi klidně dala fakt hnusný maso (Karel řikal že by jí ho nejradši dal sežrat krávě;)) Zase co měla dělat - jiný než hnusný neměli...

Problém je v nabídce - těžko mi může řezník poradit když tam má samý ekl kusy masa... Pak vždycky vezmu něco z nouze a je to hnusný a drahý:( Tak bych ráda objevila nějakýho řezníka co nebere starý krávy (jak na pult tak za pult;))
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    ZUZIPA: byl sem ted parkrat v modraku a vypadalo to fer...a je tam takovej ochotnej reznik..
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    ZUZIPA: v kunraticich u kruhace okrada jo?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ZUZIPA: Já si nemůžu vynachválit řezníka v ulici Ke stáčírně (mezi odbočkami Dunovského a Stýblova) - katastrálně je Chodov ještě Praha 4, ale nevím, jestli to už není moc daleko...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Hele poraďte dobrou masnu na Praze4 - teda spíš dobrýho řezníka co neokrádá...
    HCS
    HCS --- ---
    _UDO_: hele to zalezi kterej den tam prides... taky tam tam moc nechodim kdyz tam je za barem ten majitel, vtom druhym pripade vetsinou drumec a pivko podle me feer, da se tam vklidu smotat spek, fotbalek, igdyz uz se to tam taky dost meni, tak estli znas v okoli neco lepsiho??
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    KETHAMINA: aha:) se omlouvam
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BADHORSE: tady byl vznesená dotaz na fitko, kde lze platit jednotlivé vstupy.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BADHORSE: 20? to trosku moc :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    KETHAMINA: kolem 20k na rok zalezi podle typu clenstvi
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Disco Diamond jede :)

abyste tu furt nekecali jen o pivu

pojďte někdo na disco :)

http://dcdiamond.cz/
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    kecam pod nuselakem na folimance tocej Poutníka
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    BULHI: parada....otestuju .... voni ho tocej i pod nuselakem jak je folimanka
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BADHORSE: a ceny?
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    IM_MORTAL: nebo fitness centrum balance club brumlovka tam je to super velky ale malo lidi
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CHRISTEENA: myslíš rákosníčky? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam