• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    KETHAMINA: jo a v tý masně maj Malteesers, nejlepší čokoládový bonbónky na světě !!!!!
    BULHI
    BULHI --- ---
    MEPHISTO: no to je hezky, ale vcera jsem lil jinde, dneska mam fotbalek, takze to proste nejde :-) v sobotu uz vim ze taky nebudu mit cas, proto rikam ze leda patek
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    když já to plánovat musím ... třeba dneska jsem píchla kolo asi 100m od Kácova, že by to bylo znamení, nech auto uprostřed kolejí a jdi se ožrat? ... příště se tím hlasem nechám vest .)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BULHI: to se na jednom musíme domlouvat? nemůžem se prostě sejít za 3/4 hodiny na PP, a skočit na 2 kácovy na Děkanku?:)
    BULHI
    BULHI --- ---
    uaa :-) muzem ale nevim vubec kdy, tenhle tejden jsem asi marnej, mozna tak v patek, ale nevim, nechci nic slibovat
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: no a co něco spáchat?

já si teď pošmakovala na pivečkách v Belgii ale kácov je kácov ... s tataráčkem, mmm
    BULHI
    BULHI --- ---
    KETHAMINA: jo zizen mam taky :-))
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Tak super to mam kousek od práce tak tam někdy skáknu...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: taky bych šla na jedno :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    tyjo dostal jsem z vas hlad :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ZUZIPA: asi jo, orientace dle jídelny je jasná. jinak to řeznictví má asi do šesti.
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    KETHAMINA: Myslíš tu na Michelský (34 Michelská jsem to našla na google maps)... Tam jsem jednou měla gulášek na stojáka a byl docela dobrej (za tu cenu vlastně výbornej;))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    já můžu doporučit řeznictví v Michli v Hadovitý, jak jede bus od křižovatky u Brumlovky (vyskočilova) dolů do Michle.

Udělají vám mletý maso nebo tatarák z čeho si řeknete, maso, salámy, paštiky, tlačenka, domácí bagety super a vždycky mi i poradí co uvařit - vedle je starokomančovská skvělá jídelna, která v 15h zavírá a mají nejluxusnější bramboráky s masem a svíčkovou s knedlíkem na stojáka za 56,-
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    IMPROVIZACE: ještě je jakoby na Jasný na Cílkově, ale tam jsem dlouho nebyla. Řeznictví na Kačerově (směrem na Michli) je strašlivý - jednou mi dokonce prodali koninu jakože hovězí (přišli jsme na to o týden později kdy jsme si koninu koupili cíleně a bylo to stejně "divný hovězí")... Na budějárně jsem nikdy nebyla a chystam se tam - vypadá velký tak by mohly bejt zásobený...
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    ZUZIPA: no v blizkym okoli snad ani jiny reznictvi neni..
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    ALDARION: To je pro mě dost z ruky - to mam snazší zajet do centra někam... Ale díky za tip;)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    IMPROVIZACE: No v Kunratících je to jak kdy - někdy maj maso docela v pohodě a někdy to stoji za prd, ale ženská moc poradit nechce... Ale šunkovej salám tam maj nejlepší na světě;)

A u Modráku jsou pičusové. Buď je tam chlap a ten je neutrál, ale když je tam ta ženská tak ta mi klidně dala fakt hnusný maso (Karel řikal že by jí ho nejradši dal sežrat krávě;)) Zase co měla dělat - jiný než hnusný neměli...

Problém je v nabídce - těžko mi může řezník poradit když tam má samý ekl kusy masa... Pak vždycky vezmu něco z nouze a je to hnusný a drahý:( Tak bych ráda objevila nějakýho řezníka co nebere starý krávy (jak na pult tak za pult;))
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    ZUZIPA: byl sem ted parkrat v modraku a vypadalo to fer...a je tam takovej ochotnej reznik..
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    ZUZIPA: v kunraticich u kruhace okrada jo?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ZUZIPA: Já si nemůžu vynachválit řezníka v ulici Ke stáčírně (mezi odbočkami Dunovského a Stýblova) - katastrálně je Chodov ještě Praha 4, ale nevím, jestli to už není moc daleko...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam