• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CISTICZ: já ci taky :(
    BULHI
    BULHI --- ---
    CISTICZ: wunderbar! :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---

KACOV ZDRAVI! Velikonocni 13ka 22korun! U Klokocnika
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    SUEZ: ahoj, je někde na netu program klubu? Facebook page je aktualizována asi tak občas, stránky restaurace super, ale o klubu zmínka minimálně.. zajímalo by mě, kdy se hraje dnb a kdy nějaký rnb / disco atd.. díky :)
    SUEZ
    SUEZ --- ---
    Praha 4 - hned vedle metra Kacerov - http://www.restauracesilencio.cz/
    SUEZ
    SUEZ --- ---
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    T6MA: Sem z ulice V Rohu a klídek... Vietnamci jsou naši nejlepší sousedi. Děti zdravěj, dospělí se usmívaj, nikdy žádný problémy spíš naopak - mám je radši než některý "bílý" sousedy, který se moc zajímaj co se děje u ostatních (komoušskej šmír komplex)... Jediný co mi trošku vadí je že vážně neuměj moc řídit a parkovat, ale to je spíš sranda (třeba jak napadlo hafo sněhu tak tam chudáci pobíhali jako zmatený mravenečci)... Ale i to už se rapidně lepší...
    Můžeme bejt za vietnamce rádi - aspoň tam nejsou cikáni a ukrajinci - a už asi nikdy nebudou pokud vietnamci nezmizej;)
    EFI
    EFI --- ---
    10.4.2010 sobota
    Přijdte si zatančit na africké a jamajské rytmy naživo :)

[ ANEBOAFRO a DUB ARTILLERY / koncertconcert / 10.4.2010 / CR - Praha - Praha 4 - Komořany ]
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    T6MA: no, já mám v Libuši zařízení pro děcka i vietnamský a uznávám,že specifické problémy s tímto etnikem tu jsou, jen bych to nevidla tak šílený
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ty draku, zizen nepocka.. streda?
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    v tejdnu na kacov, bulhaarku?
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tady je to samej alkoholik, asi zalozim nakou spriznenou bojuvku :-)
    FTN
    FTN --- ---
    T6MA: Bydlím v Písnici a žádných tisíců vietnamců pod vlivem drog, jak uvedla ČT, jsem si vážně nevšiml... :-/
    T6MA
    T6MA --- ---
    http://www.novinky.cz/domaci/196713-v-prazske-libusi-hrozi-vznik-domobrany-proti-vietnamske-mensine.html je tu prosim jeste nekdo z okoli sapy? bydlim naproti a teda nevsim sem si vubec niceho co v tom clanku tvrdej. tak by me zajimalo zda-li si toho nekdo vsiml a nebo ma starosta jen zachvat nacionalistickejch vasni :)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    AVALON_CZ: tahle nize popsana skutecnost je cca 2-3 tydny stara, i kdyz jsem tam temer kazdy patek, ale tenkrat to proste uz bylo moc. jinak mam pocit, ze ted se to tam nejak "zvhlo" a kazdy patek je tam dnb. uz jsem tam dlouho nezazila v patek neco jineho, ale nepocitam posledni patek - karneval, to byla takova asi vsehochut, coz opet ale nedokazu dobre posoudit, jen podle toho, jak lidi chodili dolu testovat hudbu a s jakymi nazory se vraceli ...
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    LEELLOO: my seděli v restaurace u toho svítícího baru minimálně dvě hodiny a náš rozhovor nic nerušilo, vše naprosto v pořádku.. jen mě překvapilo to poslání i pro Cuba Libre dolů.. kde to taky nebylo vůbec zlý.. hudba dnb, na kterou jsme nepařili, ale na baru dobrý a v té vedlejší místnosti jsme taky normálně kecali..

Jaká se tam hraje hudba "normálně"? Třeba tenhle pátek?
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    Ja bych si dovolila byt lehce v opozici. Podnik vynikajici, ceny mirne, holt nemaji koktejly, tak neni to koktejl bar. Nemam nic proti DNB, ale kdyz si jdu v klidu posedet a pokecat s prateli a to nam kazi dunici podlaha tak, ze neni moc prijemne sedet na drevene zidli, jak vam brni zadek, nedej boze prilezitostny vyfetlo, a to nejen na zachodech, nejsem staromodni, ale to se k takove restauraci proste nehodi ... Tolik muj nazor, nic proti nikomu nemam.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    hlásím celkem pozitivní dojem z restaurace a klubu Silencio na Kačerově.. Restaurace vypadá hodně dobře, dobrý pivo, krásný prostředí, jen na míchaný drinky nás poslali dolů, kde takovej příjemnej klub, snažili se to udělat moderně, ceny mírné, drinky žádnej zázrak, ale zase za ty prachy se to dá tolerovat :)

Doporučuju vyzkoušet
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BULHI: v poklidu , já to myslel tak, že kdybychom byli online, tak se prostě řekne az x minut tam, a jdeme na y piv:) Je mi jasné, že sem jeden z mála, kdo žije den na den (krom dlouhodobých cílů jako vzdělání, atd.)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    Maltesers - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Maltesers
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LEELLOO: neznám - vyzkouším :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam