• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    LEELLOO: my seděli v restaurace u toho svítícího baru minimálně dvě hodiny a náš rozhovor nic nerušilo, vše naprosto v pořádku.. jen mě překvapilo to poslání i pro Cuba Libre dolů.. kde to taky nebylo vůbec zlý.. hudba dnb, na kterou jsme nepařili, ale na baru dobrý a v té vedlejší místnosti jsme taky normálně kecali..

Jaká se tam hraje hudba "normálně"? Třeba tenhle pátek?
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    Ja bych si dovolila byt lehce v opozici. Podnik vynikajici, ceny mirne, holt nemaji koktejly, tak neni to koktejl bar. Nemam nic proti DNB, ale kdyz si jdu v klidu posedet a pokecat s prateli a to nam kazi dunici podlaha tak, ze neni moc prijemne sedet na drevene zidli, jak vam brni zadek, nedej boze prilezitostny vyfetlo, a to nejen na zachodech, nejsem staromodni, ale to se k takove restauraci proste nehodi ... Tolik muj nazor, nic proti nikomu nemam.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    hlásím celkem pozitivní dojem z restaurace a klubu Silencio na Kačerově.. Restaurace vypadá hodně dobře, dobrý pivo, krásný prostředí, jen na míchaný drinky nás poslali dolů, kde takovej příjemnej klub, snažili se to udělat moderně, ceny mírné, drinky žádnej zázrak, ale zase za ty prachy se to dá tolerovat :)

Doporučuju vyzkoušet
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BULHI: v poklidu , já to myslel tak, že kdybychom byli online, tak se prostě řekne az x minut tam, a jdeme na y piv:) Je mi jasné, že sem jeden z mála, kdo žije den na den (krom dlouhodobých cílů jako vzdělání, atd.)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    Maltesers - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Maltesers
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LEELLOO: neznám - vyzkouším :)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    KETHAMINA: jo a v tý masně maj Malteesers, nejlepší čokoládový bonbónky na světě !!!!!
    BULHI
    BULHI --- ---
    MEPHISTO: no to je hezky, ale vcera jsem lil jinde, dneska mam fotbalek, takze to proste nejde :-) v sobotu uz vim ze taky nebudu mit cas, proto rikam ze leda patek
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    když já to plánovat musím ... třeba dneska jsem píchla kolo asi 100m od Kácova, že by to bylo znamení, nech auto uprostřed kolejí a jdi se ožrat? ... příště se tím hlasem nechám vest .)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    BULHI: to se na jednom musíme domlouvat? nemůžem se prostě sejít za 3/4 hodiny na PP, a skočit na 2 kácovy na Děkanku?:)
    BULHI
    BULHI --- ---
    uaa :-) muzem ale nevim vubec kdy, tenhle tejden jsem asi marnej, mozna tak v patek, ale nevim, nechci nic slibovat
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: no a co něco spáchat?

já si teď pošmakovala na pivečkách v Belgii ale kácov je kácov ... s tataráčkem, mmm
    BULHI
    BULHI --- ---
    KETHAMINA: jo zizen mam taky :-))
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Tak super to mam kousek od práce tak tam někdy skáknu...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: taky bych šla na jedno :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    tyjo dostal jsem z vas hlad :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ZUZIPA: asi jo, orientace dle jídelny je jasná. jinak to řeznictví má asi do šesti.
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    KETHAMINA: Myslíš tu na Michelský (34 Michelská jsem to našla na google maps)... Tam jsem jednou měla gulášek na stojáka a byl docela dobrej (za tu cenu vlastně výbornej;))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    já můžu doporučit řeznictví v Michli v Hadovitý, jak jede bus od křižovatky u Brumlovky (vyskočilova) dolů do Michle.

Udělají vám mletý maso nebo tatarák z čeho si řeknete, maso, salámy, paštiky, tlačenka, domácí bagety super a vždycky mi i poradí co uvařit - vedle je starokomančovská skvělá jídelna, která v 15h zavírá a mají nejluxusnější bramboráky s masem a svíčkovou s knedlíkem na stojáka za 56,-
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    IMPROVIZACE: ještě je jakoby na Jasný na Cílkově, ale tam jsem dlouho nebyla. Řeznictví na Kačerově (směrem na Michli) je strašlivý - jednou mi dokonce prodali koninu jakože hovězí (přišli jsme na to o týden později kdy jsme si koninu koupili cíleně a bylo to stejně "divný hovězí")... Na budějárně jsem nikdy nebyla a chystam se tam - vypadá velký tak by mohly bejt zásobený...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam