• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    KRALIK: kuta :o)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    OVECKA_MJ: kota centrum? co to je?
    FTN
    FTN --- ---
    _UDO_: tak to musí bejt peklo... :-)
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    FTN: letaky odpovidaji produkci, alespon to nemate :)
    FTN
    FTN --- ---
    OT: btw "music club silencio" má zdaleka nejhorší letáky všech dob... snad sem nechodí nějakej grafik, ten by se zastřelil... :-) ale chápu, že tu o to nejde...
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    tak jsem rozsiril vase rady :)
    bydlim u kota centra, kam se da jit na pivo? :)
    CODE
    CODE --- ---
    Po uspěšné vánoční party, máme pro vás připravenou letní párty. Která se ponese ve stylu Hawaiské Párty. Připravuje pro vás hawajské věnce , nějakou tu výzdobu. Pro ty kdo přijdou v plavkách, vstup zdarma. A navíc ženy se budou moct zůčastnit o nejkrásnější slečnu v plavkách. Teda Miss Hawai Silencio :-)) výherkyně získa jako hlavní cenu Mob.telefonek. A ještě možnost pokřtít bazenék :-) Dále pro tento večer pro vás připravíme KOKTEJ Bar , kde si budete moct dát žhavé letní drinky !!! Večerem vás provede DJ Pepino . Tot je asi celé, jen stačí přijít a užit si tento večer . Aloha
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1177248611#!/event.php?eid=106727912715900&index=1

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MAWERICK: si pamatuju ze si u tyhle dokorky jednou frajer, kterej tam chodil do skoly zapomel v cekarne bouchacku :D
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    TANAIS: MUDr. Netolický tam v tý poliklinice u Centrálního parku. Jeho žena je jeho sestřička, člověk bez emocí, co má skrytou radost, že budeš první člověk pod 70, co za den přišel. Moc tam nechodim, ale vždycky, když sem přišel, pomohl.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    na zelenaku sedi dr. Polakova. Nepamatuju si jmeno bohuzel. chodi k ni moji rodice a je dobra
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    TANAIS: dobryho ne, ale spatna je Margita Vachova na Zelenym Pruhu, kde jsem byl ted poprvy. mam tam kartu, ale uz tam nejdu. taky tam nechod.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Nemáte někdo nějaký tip na dobrýho praktickýho doktora?
    SOJER
    SOJER --- ---
    BESSAYA: No za me tam nakupuje manzelka na matersky. :D Kdyz chodim domu z prace ja tak uz tam ta pani vubec neni. :D
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    dneska jsem se tam teda zajel podivat a je to tak. slunecniky, 2 velky stoly, cykety, kvetaky, kedlubny, brambory, mrkve, kopr a dalsi byliny a usmivajici se pani za pultem.
    akorat jsem prestal jist, tak jsem si nic nekoupil :]
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SOJER: Jo jo, tahle paní tam má vždycky rozložené tak dva stoly a na tom naskládané spousty zeleniny. Jen mi je líto že z práce chodím dlouho a buď už tam pak není nebo má jen něco málo co lidi nestihli skoupit :-(
    CODE
    CODE --- ---
    Primo pred postou smerem k Arkadam / pod sschody do parciku
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    SOJER: muzes upresnit pozici tehle mile pani v maringotce? nikdy jsem si nevsiml, i kdyz pres pankrac jezdim temer denne...
    SOJER
    SOJER --- ---
    KRALIK: Na Pankraci u posty vzdycky byva nejaka pani s maringotkou a prodava cerstvou u nich pestovanou zeleninu a je to fakt super, kvalita a cena nesrovnatelny s tim co je okolo (billa, spar nebo norma). Vzdycky tam nakoupime tak za 50-100 Kc a nesem si domu fakt haldu vyborny zeleniny :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    MIDORI: tvoje smula :)

my se zas vratime do dob, kdy misto arkad stala punkova trznice...
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KRALIK: koukam, ze se to v Praze uspesne rozmaha, super! Skoda jen, ze uz na Pankraci nebydlim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam