• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    dneska jsem se tam teda zajel podivat a je to tak. slunecniky, 2 velky stoly, cykety, kvetaky, kedlubny, brambory, mrkve, kopr a dalsi byliny a usmivajici se pani za pultem.
    akorat jsem prestal jist, tak jsem si nic nekoupil :]
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SOJER: Jo jo, tahle paní tam má vždycky rozložené tak dva stoly a na tom naskládané spousty zeleniny. Jen mi je líto že z práce chodím dlouho a buď už tam pak není nebo má jen něco málo co lidi nestihli skoupit :-(
    CODE
    CODE --- ---
    Primo pred postou smerem k Arkadam / pod sschody do parciku
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    SOJER: muzes upresnit pozici tehle mile pani v maringotce? nikdy jsem si nevsiml, i kdyz pres pankrac jezdim temer denne...
    SOJER
    SOJER --- ---
    KRALIK: Na Pankraci u posty vzdycky byva nejaka pani s maringotkou a prodava cerstvou u nich pestovanou zeleninu a je to fakt super, kvalita a cena nesrovnatelny s tim co je okolo (billa, spar nebo norma). Vzdycky tam nakoupime tak za 50-100 Kc a nesem si domu fakt haldu vyborny zeleniny :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    MIDORI: tvoje smula :)

my se zas vratime do dob, kdy misto arkad stala punkova trznice...
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KRALIK: koukam, ze se to v Praze uspesne rozmaha, super! Skoda jen, ze uz na Pankraci nebydlim :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    Farmářské trhy na Pankráci

Pravidelně konané trhy v městské části Praha 4 budou od srpna rozšířeny o oblíbenou sezonní nabídku čerstvé zeleniny, ovoce, pečiva a dalších zemědělských produktů.

Podnikatelská komise MČ Praha 4 se rozhodla vytvořit novou tradici a nabídnout občanům „čtyřky“ produkty soukromých zemědělců a výrobců. „Záměrem trhů je obnova tradic zemědělských tržnic, umožnit lidem nákup čerstvých a kvalitních výrobků a současně v dnešní nelehké ekonomické situaci podpořit i tuzemské zemědělské malovýrobce,“ uvedla zastupitelka Dana Křivánková-Klisáková (ODS), která se na realizaci celého záměru nemalou měrou podílela.
    Farmářské trhy odstartují 4. srpna před Obchodním centrem Arkády Pankrác
    a poté se budou konat pravidelně každou středu na stejném místě, a to až do 25. srpna. „Srdečně zveme všechny zájemce o kvalitní české produkty k návštěvě farmářských trhů a zemědělským výrobcům nabízíme možnost prodeje. Info o podmínkách získáte na e-mailu dana.klisakova@email.cz,“ uzavírá Dana Křivánková-Klisáková.

zdroj: Tucnak 07/2010 str. 3 (PDF 3,5 MB)
    CODE
    CODE --- ---
    ano. ne.
    GEGI
    GEGI --- ---
    CODE: znáš? chodíš?
    CODE
    CODE --- ---
    Muay Thai na Hajich/Opatove vedle knihovny ... Machacek tam ma novy Gym a trenuje tam i Hakim nejakou mladez
    http://kickboxing.blog.cz/1004/hanuman-gym-na-opatove-aneb-stehovani-nejvetsiho-ceskeho-klubu
    GEGI
    GEGI --- ---
    ahoj, nemáte někdo tip na pravidelné cvičení kolem pražského povstání nebo nějak rozumně dostupné? dělala jsem několik let karate, možná bych zkusila jiný bojový sport nebo i aerobic, nějaký tanec... Žádné týmové sporty.
    Zajímala by mě hlavně hlavně o osobní zkušenost - s lektory a tak vůbec s atmosférou. Budu ráda za odpověď..
    CODE
    CODE --- ---
    KETHAMINA: Momentalne v rekonstrukci, snad se bude otevirat brzy. byl tam problem s kolaudaci
    ted hraji kluci havne Silencio, kde je super provozak a obcas na P6 take Music Club VIP
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    a co Diisco Diamond?
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    KRALIK: souhlas, mam ji kousek a je nejlepsi v okoli
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    jj, davaj tam pizzu do ruky..a ja to mam 100 od baraku tak si tam chodim pro celou super cena rychlost a chut...k pocitaci jak delana
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    BADHORSE: na ty michelsky je to v ty bejvaly pekarne primo na zast. 124, 106... smer dolu do michle?
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    jo ja si este vzpomnel, pac sem bliz k braniku nez kamkoliv jinam, ze pizzeria Mosquito ( http://www.firmy.cz/detail/496864-pizzerie-mosquito-praha-branik.html ) je vynikajici. moc dobra pizza, nad miru privetiva obsluha a pekny prostredi, rychly, ceny ok.

branik je proste kouzelny misto, kde jsou vsichni slunickovi .)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ANEKKE: testoviny nejim...tak zkusim tu pizzu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam